İmkanım yokNeden ayrı evde kalmıyorsun
Adamın evinde kalıyorsanız, parasını harcıyorsanız (şiddet hariç) onun kurallarına uymak zorundasınız. Yok sizin ekonomik gücünüz var birlikte kalmaya mecbur bırakıyorlar ise kafanıza göre takılın siz haklısınız.Merhaba arkadaşlar dün arkadaşımla denize gittik arkadaşımın kardeşi denize yakın orda kaldım babama söyledim oda telefon da biraz laf yaptı az önce eve geldi üstüme saldırdı sen dul kadınsın orda burda kalamazsın seni kesicem ben de birden patladım kes at ben 35 yaşındayım bana karışamazsın sonra annem araya girince ona vurdu sen buna yüz veriyorsun dedi kardeşim araya girdi ve diyoki babam haklı ben yanlış bişey yapmadım yeter artık bıktım babam bana vururken ben de yatıyordum o esnada vurmasını engellemek için tekme attım kim suçlu bilmiyorum teşekkürler
Şuan çalışmıyorum zaten aldığım ücret asgariÇalışıyorsnız ayrı eve çıkın
Ne işiniz var 35 yaşında ailenizin evinde
Çalışmaya mı imkan yok? Geri kalan her şeye var anlaşılan.İmkanım yok
Kural benim dul kadın olmam mıAdamın evinde kalıyorsanız, parasını harcıyorsanız (şiddet hariç) onun kurallarına uymak zorundasınız. Yok sizin ekonomik gücünüz var birlikte kalmaya mecbur bırakıyorlar ise kafanıza göre takılın siz haklısınız.
çalışmıyorum diye ezilcekmiyim hırsız İn hiç mi suçu yokÇalışmaya mı imkan yok? Geri kalan her şeye var anlaşılan.
Teşekkür ederim babam dışarıda biri bana laf atsa şikayet çi bile olmaz evde bize saldırıyorSen haklısın. Cocuk musun ki yani ne bu sinir? Annen e oldu olan arada o kadin kaldı. Üzülme. Herkes iyi baba olamıyor malesef.
Icki mi içiyorTeşekkür ederim babam dışarıda biri bana laf atsa şikayet çi bile olmaz evde bize saldırıyor
Kadın forumunda olduğumuz için acıtasyon yapıp arabesk yapmayın. Hele benim yazdıklarım üstünden ekmek çıkmaz size. Mesajım açık benim. Oraya paranteze yazmışım zaten.Kural benim dul kadın olmam mı
Yok içmez ama evde bize gücü yetiyor dışarı da çok sessizIcki mi içiyor
Size arabesk gelmiş iyi akşamlarKadın forumunda olduğumuz için acıtasyon yapıp arabesk yapmayın. Hele benim yazdıklarım üstünden ekmek çıkmaz size. Mesajım açık benim. Oraya paranteze yazmışım zaten.
Peki napmayi düşünüyorsunuz asgari ücret mi yazmistiniz yanlış görmediysem oyle de tek basiniza gecinemezsiniz galiba. Cok sinir bozucu bir durumYok içmez ama evde bize gücü yetiyor dışarı da çok sessiz
Calisin koca kadinsiniz
Aslında ben evden ayrılmak istemiyorum annemi bırakmak zor sadece haklı olduğumu duymak istiyorumPeki napmayi düşünüyorsunuz asgari ücret mi yazmistiniz yanlış görmediysem oyle de tek basiniza gecinemezsiniz galiba. Cok sinir bozucu bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?