Sen bence kendin bul oku o kaynakları ihtiyacın var tatlım.Çünkü biraz oncede gorduk okudugunu anlayamama gıbı bir problemın car.Sonra zaten sende yanlış anladığını kabul ettın.O yuzden senin için faydalı olur.kolay gelsın sana .
Aynen öyle kesinlikle katılıyorum bu yorumuna hayatım. Bizzat arkadaşımın babası da bunlardan. Kız evden gezmeye çıksın ortalığı yıkardı, işe girdi çalıştı parayı ellerine sayınca adam hiç sorun etmemeye başladı gezmesini tozmasını. Bazı aileler maalesef ki paraya tapıyorlar.
Kesinlikle canım.. aynı örneklere şahit oldum. .Ne aileler var para onlar için her şey. En acısı bunu evlatlarına yapıyorlar. Konu sahibinin durumu da bu.
Kesinlikle canım.. aynı örneklere şahit oldum. .Ne aileler var para onlar için her şey. En acısı bunu evlatlarına yapıyorlar. Konu sahibinin durumu da bu.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin . Ne evladı ailesine ne ailesini evladına. Bu devirde kendi ayakların üzerinde durabilirsen ne ala, duramazsan kimse yüzüne bakmıyor.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin . Ne evladı ailesine ne ailesini evladına. Bu devirde kendi ayakların üzerinde durabilirsen ne ala, duramazsan kimse yüzüne bakmıyor.
Sen bence kendin bul oku o kaynakları ihtiyacın var tatlım.Çünkü biraz oncede gorduk okudugunu anlayamama gıbı bir problemın car.Sonra zaten sende yanlış anladığını kabul ettın.O yuzden senin için faydalı olur.kolay gelsın sana .
Tebrik ediyorum ,durumdan vazifeler çıkarmakla kalmayıp kendi yarattığınız karmaşayı baskalarina yıkmak gibi ,kavramlari yanlış kullanip sonra geri adim atmayarak atarlanmak gibi meziyetleriniz de var. Ayakta alkışlıyorum gerçekten muazzzzamsıniz
Babanın çatısı altın da yaşıyorsan onun kurallarını da uygulamak zorundasın! Ne demek babama tekme attım! Sen aileni biliyorsundur neye ne tepki vereceklerini niye dikine gidip kriz ortamı yaratıyorsun? Babana danışmak zorundasın. .. izin almak zorundasın, çünkü onun himayesindesin, bağımsız değilsin. ..
O halde calısıp birikim yapacaksınız ve ayrı bir eve gecip, ayrı bir yasam kuracaksınız. Asgari ücretle zor evet ama en azından kafanız rahat olur babanız konusunda.