Babam beni dövmeye kalktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İsterseniz bir kac kaynak yollayabilirim, okumaniz için
Sen bence kendin bul oku o kaynakları ihtiyacın var tatlım.Çünkü biraz oncede gorduk okudugunu anlayamama gıbı bir problemın car.Sonra zaten sende yanlış anladığını kabul ettın.O yuzden senin için faydalı olur.kolay gelsın sana .

Kesinlikle canım.. aynı örneklere şahit oldum. .Ne aileler var para onlar için her şey. En acısı bunu evlatlarına yapıyorlar. Konu sahibinin durumu da bu.

Kesinlikle canım.. aynı örneklere şahit oldum. .Ne aileler var para onlar için her şey. En acısı bunu evlatlarına yapıyorlar. Konu sahibinin durumu da bu.
Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin . Ne evladı ailesine ne ailesini evladına. Bu devirde kendi ayakların üzerinde durabilirsen ne ala, duramazsan kimse yüzüne bakmıyor.

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin . Ne evladı ailesine ne ailesini evladına. Bu devirde kendi ayakların üzerinde durabilirsen ne ala, duramazsan kimse yüzüne bakmıyor.
Tabi tabi ...Özgüven her zaman iyidir. .ama çalışarak ama kültürle ama ortamla ..Bir şekilde olmalı yoksa gücü yeten, aile de olsa ezer.

Tebrik ediyorum ,durumdan vazifeler çıkarmakla kalmayıp kendi yarattığınız karmaşayı baskalarina yıkmak gibi ,kavramlari yanlış kullanip sonra geri adim atmayarak atarlanmak gibi meziyetleriniz de var. Ayakta alkışlıyorum gerçekten muazzzzamsıniz

Ayrıca sen değil,siz kullanırsanız biraz daha görgülü görünürsünüz

Babanın çatısı altın da yaşıyorsan onun kurallarını da uygulamak zorundasın! Ne demek babama tekme attım! Sen aileni biliyorsundur neye ne tepki vereceklerini niye dikine gidip kriz ortamı yaratıyorsun? Babana danışmak zorundasın. .. izin almak zorundasın, çünkü onun himayesindesin, bağımsız değilsin. ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…