Babam beni dövmeye kalktı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
35 yaşında çalışıp kendi hayatinizi kurmayı seçmiyorsanız yapılacak hic bir şey yok. Adamın evinde kalıyorsunuz onun kurallarına uymanız gerekiyor.
Elbette size şiddet uygulayamaz ama buna karşı çıkacak durumunuz var mı yok ?
Dramdan beslenmek bana bunu nasil yapar ne biçim baba vs demenin size hic bir getirisi olmaz.
Çözüm arayın çalışın, çok şikâyetçi iseniz sığınma evinde kalın bir süre vs vs

Size katılmıyorum

35 yasindasiniz ve hala babanizla ayni evde yasiyorsunuz
Sizce de hayatinizi bir duzene sokma zamani gelmemis mi?
Mesela calissaniz,halihazirda calisiyorsaniz daha iyi bir is arasaniz? Hic olmadi ev arkadasi bulup gitseniz.
Aynı evde yaşıyor um diye bana böyle davranamaz zihniyet i degişsin istiyorum

Çalışmaya mı imkan yok? Geri kalan her şeye var anlaşılan.
Bunun acımasız bir yorum olduğunu düşünüyorum. Her insanın eğitim seviyesi aynı olmak zorunda değil. Keza bulabileceği işler de herkesin farklı farklı. Herkesin ağzı, yüzü, burnu, karakteri aynı dünyaya gelmediği gibi kabiliyetleri ve yeterlilikleri de aynı gelmiyor. Ayıptır.

Asgari ücreti beğenmiyor konu sahibi. Hayatın bir ucundan tutayım diye bir derdi yok.

Annenize bile vurduğuna göre, herhalde ne bu annenizin ilk şiddet görüşü, ne sizin. Babanızın büyük psikolojik sorunları var. Ama hadi tedavi olsun demek de komik olur herhalde. Denize gitti, arkadaşında kaldı diye kızını döven adamın hatasını anlayıp, kendini düzeltmeye çalışacağını hiç sanmıyorum. Çok üzücü. Yapılacak iki şey var bence. Maddi durumunuz yetmiyorsa, ya bir ev arkadaşı bulacak, öyle ayrı eve çıkacaksınız. Çalıştığınızı düşünerek yazıyorum bunu. Çalışmıyorsanız acilen iş bulmalısınız. Ya da ailenizin yanında kaldığınız müddetçe, babanızın gözüne fazla batmamaya çalışacaksınız.

Teşekkür ederim

Haklısınız elbette. Böyle muameleye çok üzülür insan , hele de bosanmissa ve bunun üzerinden vuruluyorsa.

Fakat belli ki babanız sinirli biri ve o evde kalmak zorundasınız öyleyse restlesmeyin .

Sanane demek yerine , " ben yanlış bir şey yapıp asla sizi üzmem ama bundan sonra daha dikkat ederim " deseniz ortalık durulurdu.

Bir kaç zaman sonra yine istediğinizi yaparsınız.

Hem kavga çıkmış, hem babanızla aranız bozulmuş hem anneniz zarar görmüş .

Deveyi güderken sessizliği korumak şart.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…