Size katılmıyorum35 yaşında çalışıp kendi hayatinizi kurmayı seçmiyorsanız yapılacak hic bir şey yok. Adamın evinde kalıyorsunuz onun kurallarına uymanız gerekiyor.
Elbette size şiddet uygulayamaz ama buna karşı çıkacak durumunuz var mı yok ?
Dramdan beslenmek bana bunu nasil yapar ne biçim baba vs demenin size hic bir getirisi olmaz.
Çözüm arayın çalışın, çok şikâyetçi iseniz sığınma evinde kalın bir süre vs vs
Aynı evde yaşıyor um diye bana böyle davranamaz zihniyet i degişsin istiyorum35 yasindasiniz ve hala babanizla ayni evde yasiyorsunuz
Sizce de hayatinizi bir duzene sokma zamani gelmemis mi?
Mesela calissaniz,halihazirda calisiyorsaniz daha iyi bir is arasaniz? Hic olmadi ev arkadasi bulup gitseniz.
Arkadaş çalışmak, evden ayrılmak istemiyormuş. Haklı olduğunu söylememizi istiyormuş :) Benim 6 yaşındaki kızım bu kafada değil.Calisin koca kadinsiniz
Bunun acımasız bir yorum olduğunu düşünüyorum. Her insanın eğitim seviyesi aynı olmak zorunda değil. Keza bulabileceği işler de herkesin farklı farklı. Herkesin ağzı, yüzü, burnu, karakteri aynı dünyaya gelmediği gibi kabiliyetleri ve yeterlilikleri de aynı gelmiyor. Ayıptır.Çalışmaya mı imkan yok? Geri kalan her şeye var anlaşılan.
HastaAnneniz rahatsizmi? Annemi birakmak zor demissiniz
Kaç yaşında adam değiştiremezsiniz siz ya ona uyacaksınız yada hayatınızı ayırıp yolunuzu çizeceksinizAynı evde yaşıyor um diye bana böyle davranamaz zihniyet i degişsin istiyorum
Davranıyor işte. Ne yapabiliyorsunuz?Aynı evde yaşıyor um diye bana böyle davranamaz zihniyet i degişsin istiyorum
o zaman ben kızınız dan küçüğümArkadaş çalışmak, evden ayrılmak istemiyormuş. Haklı olduğunu söylememizi istiyormuş :) Benim 6 yaşındaki kızım bu kafada değil.
Asgari ücreti beğenmiyor konu sahibi. Hayatın bir ucundan tutayım diye bir derdi yok.Bunun acımasız bir yorum olduğunu düşünüyorum. Her insanın eğitim seviyesi aynı olmak zorunda değil. Keza bulabileceği işler de herkesin farklı farklı. Herkesin ağzı, yüzü, burnu, karakteri aynı dünyaya gelmediği gibi kabiliyetleri ve yeterlilikleri de aynı gelmiyor. Ayıptır.
Sadece değişsin istiyorum kaçmak istemiyorumDavranıyor işte. Ne yapabiliyorsunuz?
Böyle bir şey yok neden begenmiyimAsgari ücreti beğenmiyor konu sahibi. Hayatın bir ucundan tutayım diye bir derdi yok.
Teşekkür ederimAnnenize bile vurduğuna göre, herhalde ne bu annenizin ilk şiddet görüşü, ne sizin. Babanızın büyük psikolojik sorunları var. Ama hadi tedavi olsun demek de komik olur herhalde. Denize gitti, arkadaşında kaldı diye kızını döven adamın hatasını anlayıp, kendini düzeltmeye çalışacağını hiç sanmıyorum. Çok üzücü. Yapılacak iki şey var bence. Maddi durumunuz yetmiyorsa, ya bir ev arkadaşı bulacak, öyle ayrı eve çıkacaksınız. Çalıştığınızı düşünerek yazıyorum bunu. Çalışmıyorsanız acilen iş bulmalısınız. Ya da ailenizin yanında kaldığınız müddetçe, babanızın gözüne fazla batmamaya çalışacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?