Babam boşanınca

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özbek bakıcı umarım babanı sadece ayarttıgıyla kalır, evlenip malı mulku almaz
Zira burnuma hıc guzel kokular gelmedi seksenıne gelmıs dedeyi ne sebeple ayartacak baska?
Bosandıgı kadın adına ve sızın adınıza cok uzuldum, kadınla siz görusmeyi kesmeyın.
Malı mülkü yok babamın. Oda ayrı mesele. Satıp buluştuk hepimiz kiraciyiz. Babamda kiracı. Zor ödüyor.

80 yaşındaki adam nasıl ayartılır?
30 yaşındaki adamlar sekse isteksiz.
O yaştaki adam merhamet ve şefkat ister sadece. Ya da ben öyle biliyorum.
Haha. Bende öyle düşünüyordum. Ama babam çıldırdı. Boşandığı kadıni da dönüyo sırtını uyuyor diye şikayet ediyordu. Iğrenç.

Kusura bakmayın ama babanıza zerre acımam. Eski eşi ondan daha çok büyük yıkım yaşamıştır. Simdi onu güya "baştan çıkartanla" (bu konuda kimse kendini kandırmasın: duruşu olan insanı kimse "bastan çıkartamaz" yaşı 100 olsa da) yaşasın bakalım. Gerçi böyle erkekler yalnız ölmeyi hak eder. O düşünüp dursun şimdi
Doğru dedin. Ama baban olunca atsan atamıyorsun satsan satamıyorsun. Okadar pis bi durumdayımki.

Ben şok özbek yardımcım var 🙄
cok dikkat edin.yabancilarla calistigim icin en sıkıntılı grup hep özbekler olurdu.kocasini aldatanlar, dugunden sonra takilari alip kacanlar, 80 yasindaki parkinson hastasi adama or.l yapip ayartip evleneni de gormustum.oturma izni calisma izni vs takip edin mutlaka.

Erkek her yaşta gözü aç davranabiliyor demekki keşke o bütünlük, güzellik bozulmasaymış aralarını yapmanız mümkün değil mi
Ah nasıl uğraştım bilsen. 3 onun 3 babamın çocuğu çok güzel aileydik. Cil gibi dağıldık. Hepsi erkek benim gibi düşmediler üstüne. Babamda inat. Isıtmıyorum boşayin beni diye tutturdu. Yordu herkesi.

Malı mülkü yok babamın. Oda ayrı mesele. Satıp buluştuk hepimiz kiraciyiz. Babamda kiracı. Zor ödüyor.
Burafa oturma 8zni almak iicn bile yapar.zira amerikada kalmak icin bir oyuncu da 80 yaai da biriyle evle di diye haber dolasiyordu gecende.dikkat edin

cok dikkat edin.yabancilarla calistigim icin en sıkıntılı grup hep özbekler olurdu.kocasini aldatanlar, dugunden sonra takilari alip kacanlar, 80 yasindaki parkinson hastasi adama or.l yapip ayartip evleneni de gormustum.oturma izni calisma izni vs takip edin mutlaka.
Aynen oturma izni ve bolca resmi bulunuyor elimde

Ay ne yazsam bilemedim.İnsanlar yaşlandıkça daha aklı başında olmuyor muydu? Kadının uyruğunu bilemem de o kötü niyetli olsa babanız yapmamalı,genç olanlar hormon,nefs bilmemne erkeklerin bahanesi bitmez desenize..
Kendisine etmiş aslında ama sizin de içiniz rahattı bir düzeni evi olunca allah ıslah eylesin inşallah.Olan olmuş yuva dağılmış.Üzülmemeye çalışın lütfen.

80 yaşındaki adam nasıl ayartılır?
30 yaşındaki adamlar sekse isteksiz.
O yaştaki adam merhamet ve şefkat ister sadece. Ya da ben öyle biliyorum.
cok benzer bir vakayla karsilasmistim 80 yasinda parkinson hastaligi basladigindan beri sekse duskun olmus.tekerlekli sandalyede otururken icinden surekli sevisme istegi geliyormus.ozbek bakicisi da ona or.l yapiyormus.ilk duydugumda cok sasirmistim.kisa bi sure sonra vefat etti adam.

cok benzer bir vakayla karsilasmistim 80 yasinda parkinson hastaligi basladigindan beri sekse duskun olmus.tekerlekli sandalyede otururken icinden surekli sevisme istegi geliyormus.ozbek bakicisi da ona or.l yapiyormus.ilk duydugumda cok sasirmistim.kisa bi sure sonra vefat etti adam.
Tobe tobe iğrenç yaa.

Ah nasıl uğraştım bilsen. 3 onun 3 babamın çocuğu çok güzel aileydik. Cil gibi dağıldık. Hepsi erkek benim gibi düşmediler üstüne. Babamda inat. Isıtmıyorum boşayin beni diye tutturdu. Yordu herkesi.
Bu yaştan sonra insana hayat arkadaşı arkadaşı lazım baban neden böyle bir psikolojiye girdi acaba ?keşke birleşse de evini yuvasını bilse ama belli ki yapabilecek bisey yok gibi

aman babanızın parası malı falan varsa artık şerh mi koydurursunuz, yaşı ilerlediği için çocuklarının da imzası şarttır tarzı bir belge mi alırsınız bilmem ama eğer böyle bir maddi durum varsa babanıza zarar vermesin dikkatli olun.

Dün esku eşin taşındığı evi ziyarete gittim de. O kadar güzel yapmışki evini. Sıcacık bir yuva. Bu duygum o yüzden tekrar alevlendi. Babam da o yuvada olmalıydı ve biz ziyarete gitmeliydik :KK43:( şimdi düşün dur yapyalnız napiyor yaşlı adam diye.

Yani cidden bunu mu düşündünüz hakediyor mu babanız o evi o yuvayı ne münasebet ağzına burnuna fazla babanızın sıcak yuva.
Hakettiğini yaşıyor
Yaşlılığını bilmemiş hala bir takım saçma sapan şeylerinin peşinde koşan değişik bir adam. Kusura bakmayın. Yalnızlığıyla takılsın arada özbek hatun gelip napıyorsa demek ki daha cazip gelmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X