Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malı mülkü yok babamın. Oda ayrı mesele. Satıp buluştuk hepimiz kiraciyiz. Babamda kiracı. Zor ödüyor.Özbek bakıcı umarım babanı sadece ayarttıgıyla kalır, evlenip malı mulku almaz
Zira burnuma hıc guzel kokular gelmedi seksenıne gelmıs dedeyi ne sebeple ayartacak baska?
Bosandıgı kadın adına ve sızın adınıza cok uzuldum, kadınla siz görusmeyi kesmeyın.
Haha. Bende öyle düşünüyordum. Ama babam çıldırdı. Boşandığı kadıni da dönüyo sırtını uyuyor diye şikayet ediyordu. Iğrenç.80 yaşındaki adam nasıl ayartılır?
30 yaşındaki adamlar sekse isteksiz.
O yaştaki adam merhamet ve şefkat ister sadece. Ya da ben öyle biliyorum.
Doğru dedin. Ama baban olunca atsan atamıyorsun satsan satamıyorsun. Okadar pis bi durumdayımki.Kusura bakmayın ama babanıza zerre acımam. Eski eşi ondan daha çok büyük yıkım yaşamıştır. Simdi onu güya "baştan çıkartanla" (bu konuda kimse kendini kandırmasın: duruşu olan insanı kimse "bastan çıkartamaz" yaşı 100 olsa da) yaşasın bakalım. Gerçi böyle erkekler yalnız ölmeyi hak eder. O düşünüp dursun şimdi
cok dikkat edin.yabancilarla calistigim icin en sıkıntılı grup hep özbekler olurdu.kocasini aldatanlar, dugunden sonra takilari alip kacanlar, 80 yasindaki parkinson hastasi adama or.l yapip ayartip evleneni de gormustum.oturma izni calisma izni vs takip edin mutlaka.Ben şok özbek yardımcım var![]()
Ah nasıl uğraştım bilsen. 3 onun 3 babamın çocuğu çok güzel aileydik. Cil gibi dağıldık. Hepsi erkek benim gibi düşmediler üstüne. Babamda inat. Isıtmıyorum boşayin beni diye tutturdu. Yordu herkesi.Erkek her yaşta gözü aç davranabiliyor demekki keşke o bütünlük, güzellik bozulmasaymış aralarını yapmanız mümkün değil mi
Burafa oturma 8zni almak iicn bile yapar.zira amerikada kalmak icin bir oyuncu da 80 yaai da biriyle evle di diye haber dolasiyordu gecende.dikkat edinMalı mülkü yok babamın. Oda ayrı mesele. Satıp buluştuk hepimiz kiraciyiz. Babamda kiracı. Zor ödüyor.
Aynen oturma izni ve bolca resmi bulunuyor elimdecok dikkat edin.yabancilarla calistigim icin en sıkıntılı grup hep özbekler olurdu.kocasini aldatanlar, dugunden sonra takilari alip kacanlar, 80 yasindaki parkinson hastasi adama or.l yapip ayartip evleneni de gormustum.oturma izni calisma izni vs takip edin mutlaka.
AynenSiz bence yine de dikkatli olun. hepsi öyle değil elbette ama bilemiyor insan
cok benzer bir vakayla karsilasmistim 80 yasinda parkinson hastaligi basladigindan beri sekse duskun olmus.tekerlekli sandalyede otururken icinden surekli sevisme istegi geliyormus.ozbek bakicisi da ona or.l yapiyormus.ilk duydugumda cok sasirmistim.kisa bi sure sonra vefat etti adam.80 yaşındaki adam nasıl ayartılır?
30 yaşındaki adamlar sekse isteksiz.
O yaştaki adam merhamet ve şefkat ister sadece. Ya da ben öyle biliyorum.
Ozaman konu daha da ılgınclestıMalı mülkü yok babamın. Oda ayrı mesele. Satıp buluştuk hepimiz kiraciyiz. Babamda kiracı. Zor ödüyor.
Hiç görmedim ve bahsetmiyorum babamla. Reddediyorum yani. Babamda tavrimizin farkında. Görenler var. Kadikoyde kolkola yürüyorlarmiş. 55 yaşında güzelce bir kadınmış.Ozaman konu daha da ılgınclestı
Kadını hıc gordunuz mu, sizce neden babanızla?
Tobe tobe iğrenç yaa.cok benzer bir vakayla karsilasmistim 80 yasinda parkinson hastaligi basladigindan beri sekse duskun olmus.tekerlekli sandalyede otururken icinden surekli sevisme istegi geliyormus.ozbek bakicisi da ona or.l yapiyormus.ilk duydugumda cok sasirmistim.kisa bi sure sonra vefat etti adam.
Bu yaştan sonra insana hayat arkadaşı arkadaşı lazım baban neden böyle bir psikolojiye girdi acaba ?keşke birleşse de evini yuvasını bilse ama belli ki yapabilecek bisey yok gibiAh nasıl uğraştım bilsen. 3 onun 3 babamın çocuğu çok güzel aileydik. Cil gibi dağıldık. Hepsi erkek benim gibi düşmediler üstüne. Babamda inat. Isıtmıyorum boşayin beni diye tutturdu. Yordu herkesi.
Doğru dedin. Ama baban olunca atsan atamıyorsun satsan satamıyorsun. Okadar pis bi durumdayımki.
Yaşlanınca da kendi çocuklarından medet umar pislikadamın biri karısını boşadı çocuklu özbek kadınla evlendi kendi çocuğuna bakmıyor kadının çocuklarına bakıyor hayret ediyorum.
Dün esku eşin taşındığı evi ziyarete gittim de. O kadar güzel yapmışki evini. Sıcacık bir yuva. Bu duygum o yüzden tekrar alevlendi. Babam da o yuvada olmalıydı ve biz ziyarete gitmeliydik( şimdi düşün dur yapyalnız napiyor yaşlı adam diye.