Babam eşimle çok samimi... huzurum bozuluyor

Evet bence en iyi yol bu
Babaevinde seninle tartıştığımız için utancımdan babamları atayamadım dicem evet evet bahanem bu olmalı bu bahaneye sarılıcam
Eğer soru sormaya devam ederse de dicem ki ilk defa büyüklerin yanında seninle tartıştığım için aramaya utandım

Düşünsenize zaten uzun süre babamı aramayınca babam benimle istese de eskisi gibi haha hihi olamaz birden
Bu kadar tavrımı koyunca o da bana illaki kırıcı konuşacak ya sinirli ya kırıcı ben de ona hiç açıklama yapmıcam ve özür de dilemicem benimle küsmesini sağlıcam
Eşim de bana derse YÖK bAbanla böyle olmuş yok bilmem ne
Ben de dicem ben de anlamadım herhalde biz senle orda tartıştık die bana bana böyle davranıo anlamadım dicem
O da gönlünü al bilmem ne dicek aaah ahhh çıkamıyorum işin içinden

Özgüvenim bu saatten sora olsa nolucak dostum
Babamın karşısında dik dursam da olmaz artık
Al kocanı birlikte kocaya kaçın o zaman nedir bu sevgili gibi ? Kocaya da gittiğine göre al uzak bir yerlere git . Babanı da haftada yada ayda bir ziyaret edersiniz .

Kız kardeşimle erkek kardeşim de yazdı aradı falan açmadım oghg
Annem meraktan çatlıldur yazık canım annecim ama artık kendimi düşünmeliyim hep ailem dedim kendimi YÖK şaydım
Facede kadınlar günü falan etiketliyorum eşimle
Görsünler ki mutluyum eşimle derdim onlarla

Al kocanı birlikte kocaya kaçın o zaman nedir bu sevgili gibi ? Kocaya da gittiğine göre al uzak bir yerlere git . Babanı da haftada yada ayda bir ziyaret edersiniz .
Biz zaten uzaktayız sorun ykmtu ki buraya taşınmak istşolsr sorun bu

Bu kadar takılma .gidip kalsınlar ne olacak ? Yalnız baban ve eşinin ilişkisi evlılıgını etkiliyorsa al babanı karşına ciddi ciddi konuş . Anlamıyorsa yine anlat ...anlayana kadar da anlatmaya devam et .biten evliliğinden vur mesela .tekrar aynı şeyleri yaşamak istemediğini ,bu sefer toparlanamayacagini söyle. Yine de olmuyorsa bir cinnet gecir yalandan .esin korksun :) al git uzaklarda yasa .istersen bide kafes yaptır :)

Güldürme yaa evet boşver onlar samimi olsunlar

Aklıma gelmedi diil
Asalak nunarsı yaparım kafayı yemiş gibi durgun konuşurum aynen ay aklınla bin yaşa kız

Babam bakar ki kafayı yiyorum evliliğimden uzak durur
Ama bize karışmayın die rest çekerek diil kafayı yemiş gibi

Sen babanı boşa canım kocanı değil , sen de garipsin eşine açıkça söyle benim babam düzgün bir adam değil samimi olma de, bak manitalar geçiyor ne seviyesiz bir laf hem de damadına söylüyor rezillik

Sen babanı boşa canım kocanı değil , sen de garipsin eşine açıkça söyle benim babam düzgün bir adam değil samimi olma de, bak manitalar geçiyor ne seviyesiz bir laf hem de damadına söylüyor rezillik
CAnım onu eski eşime diyodu ben şimdi eşime eskileri laf etmek istemiyorum yaa babamları. Buraya taşınma durumları var yoksa gram umrumda diil sene de bir iki görcex onu mu takçam
Benim derdim taşınmalarını engellemek

Ben seni anladim baban her seye fazla mudale ediyo

Aynen öyle :) baktın bunlar senin lisanina yabancı, sen de onların anladığı lisanda konusacaksin :)

Aynen öyle :) baktın bunlar senin lisanina yabancı, sen de onların anladığı lisanda konusacaksin :)
Aynen aynen
Numara yapıcam nasıl olsa alışıklar bu halime
Karşısına geçip rest çekersem inadına bindirir çoğu insan gibi
Ama bakar ki evliliği de biter bu kızın der uzaklaşır inşallah
Ama böyle yapmama rağmen hâlâ buraya taşınırsa da o zaman açık açık söylerim

Bence babanizi karsiniza alip uyarin eşinizin akil verilmesinden hoslanmadigini soyleyibilirsiniz

İlk kez tavır koymaya çalışıyorum inşallah iyi sonuçlanır da taşınmazlar buraya
Taşınmazlarsa babam istese de samimi olamaz
Sene de bi veya iki izin hakkımız oluyo çinkü İstanbul'a gitmeye aay süper olur lütfen vazgeçsinler

Çatır çatır dökün babaniza icinizi bence boyleyken boyle belki firkina varir hatalarinin yoksa her sekilde bir araya gelir damadiyla devam eder ayni sekilde bi yerde eşiniz patlar olan evliliginize olur

ANLAMIYORUM ANLAMİYCAGIM! tabirleriniz bile rahatsız edici babam sinsice benim aramadığımı söyler diyorsunuz bir babaya sinsi kelimesi yakıştırmak ne demek ve her firsatta babaninzin iyi niyetli olduğunu da söylüyorsunuz, babamla annemi bidaha aramiycam nedemek hem onlar sizin canınız bir tanesini bosamissiniz ikincisinin garantisi var mı ama ailé öyle mi ya on tanesini değişmem hiçbirine aileni hiç aramamak olmalı çözümü yazık gerçekten sizin de evlatlarınız aynı sizin gbi dusunur ozaman anlarsınız

C
canım Benim ben de senin gibiydim baba lafı geçtiğinde bile ağlardım ama olan bana oluyo anlıomusun Karışmasın bana istemiyorum samimi olmasın günlerce ağlıorum kolay bişey mi bu nie kız kardeşimin ailesine diil bi tek bana karışıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…