Al kocanı birlikte kocaya kaçın o zaman nedir bu sevgili gibi ? Kocaya da gittiğine göre al uzak bir yerlere git . Babanı da haftada yada ayda bir ziyaret edersiniz .Özgüvenim bu saatten sora olsa nolucak dostum
Babamın karşısında dik dursam da olmaz artık
Biz zaten uzaktayız sorun ykmtu ki buraya taşınmak istşolsr sorun buAl kocanı birlikte kocaya kaçın o zaman nedir bu sevgili gibi ? Kocaya da gittiğine göre al uzak bir yerlere git . Babanı da haftada yada ayda bir ziyaret edersiniz .
Bu kadar takılma .gidip kalsınlar ne olacak ? Yalnız baban ve eşinin ilişkisi evlılıgını etkiliyorsa al babanı karşına ciddi ciddi konuş . Anlamıyorsa yine anlat ...anlayana kadar da anlatmaya devam et .biten evliliğinden vur mesela .tekrar aynı şeyleri yaşamak istemediğini ,bu sefer toparlanamayacagini söyle. Yine de olmuyorsa bir cinnet gecir yalandan .esin korksun :) al git uzaklarda yasa .istersen bide kafes yaptır :)Eşime anlatırım Ama eşim büyüklerine çok saygılı biri beni tutmaz
Ama aslında çok güzel bi durum Var ama güvenemiyorum bak o da şu
Eşim daha ilk tAnıştığımızda bile kendiliğinden konuyu açıp ben kendi ailemle bile mesafem çar demişti çok sevindim içimden
Buna güvenip korkmamam laZım maşallah biz senelik izin alıp İstanbul'a gittiğimizi bile babasına söylememiş yani çok şükür böyle ama orda babam bu duruma bile karışıodu az kalsın
Eşime dedi ki bAbanla görüştüm şimdi dedi sırıtarak
Lan oğlu aramıo sen nie arıosun babasını
Dsdiki eşime babanın haberi var mı buraya geldiğinden YÖk dddi
Ödüm patladı nutuk çekip akıl verecek die biley
Demedi
Yok nasıl olmaz falan die
Yaa eşimin anasıyla babasıyla da çok samimiler memlekete giderken onlara uğrucaz kalcaz diolar napıcam ben yaaaa cinnet geçiricim
Güldürme yaa evet boşver onlar samimi olsunlarBu kadar takılma .gidip kalsınlar ne olacak ? Yalnız baban ve eşinin ilişkisi evlılıgını etkiliyorsa al babanı karşına ciddi ciddi konuş . Anlamıyorsa yine anlat ...anlayana kadar da anlatmaya devam et .biten evliliğinden vur mesela .tekrar aynı şeyleri yaşamak istemediğini ,bu sefer toparlanamayacagini söyle. Yine de olmuyorsa bir cinnet gecir yalandan .esin korksun :) al git uzaklarda yasa .istersen bide kafes yaptır :)
Sen babanı boşa canım kocanı değil , sen de garipsin eşine açıkça söyle benim babam düzgün bir adam değil samimi olma de, bak manitalar geçiyor ne seviyesiz bir laf hem de damadına söylüyor rezillikEvlilik iki kişiyle kuruluyor ne güzel sorunsuz yaşıyoruz karışmasana be adam allahım napçamı bilmiyorum
Nasıl bi yol izlesem bilmiyorum
Can ciğer kuzu sarması
E madem çok samimi bi babasın kardeşimin eşiyle de ol dimi
Kötülüklerini istemem ama işte öbür damat mesafeli
Çok samimi olmak iyi bişey diil
kahroluyorum valla sırf babam için eşimden mi ayrılcam yine
Çek ellerini üstümden çekk
CAnım onu eski eşime diyodu ben şimdi eşime eskileri laf etmek istemiyorum yaa babamları. Buraya taşınma durumları var yoksa gram umrumda diil sene de bir iki görcex onu mu takçamSen babanı boşa canım kocanı değil , sen de garipsin eşine açıkça söyle benim babam düzgün bir adam değil samimi olma de, bak manitalar geçiyor ne seviyesiz bir laf hem de damadına söylüyor rezillik
Ben seni anladim baban her seye fazla mudale ediyoEşime anlatırım Ama eşim büyüklerine çok saygılı biri beni tutmaz
Ama aslında çok güzel bi durum Var ama güvenemiyorum bak o da şu
Eşim daha ilk tAnıştığımızda bile kendiliğinden konuyu açıp ben kendi ailemle bile mesafem çar demişti çok sevindim içimden
Buna güvenip korkmamam laZım maşallah biz senelik izin alıp İstanbul'a gittiğimizi bile babasına söylememiş yani çok şükür böyle ama orda babam bu duruma bile karışıodu az kalsın
Eşime dedi ki bAbanla görüştüm şimdi dedi sırıtarak
Lan oğlu aramıo sen nie arıosun babasını
Dsdiki eşime babanın haberi var mı buraya geldiğinden YÖk dddi
Ödüm patladı nutuk çekip akıl verecek die biley
Demedi
Yok nasıl olmaz falan die
Yaa eşimin anasıyla babasıyla da çok samimiler memlekete giderken onlara uğrucaz kalcaz diolar napıcam ben yaaaa cinnet geçiricim
AynenBen seni anladim baban her seye fazla mudale ediyo
Aynen öyle :) baktın bunlar senin lisanina yabancı, sen de onların anladığı lisanda konusacaksin :)Güldürme yaa evet boşver onlar samimi olsunlar
Aklıma gelmedi diil
Asalak nunarsı yaparım kafayı yemiş gibi durgun konuşurum aynen ay aklınla bin yaşa kız
Babam bakar ki kafayı yiyorum evliliğimden uzak durur
Ama bize karışmayın die rest çekerek diil kafayı yemiş gibi
Aynen aynenAynen öyle :) baktın bunlar senin lisanina yabancı, sen de onların anladığı lisanda konusacaksin :)
TeşekkkürlerBence babanizi karsiniza alip uyarin eşinizin akil verilmesinden hoslanmadigini soyleyibilirsiniz
Bakın çok zor durumdayımağlıorum yine o kadar huzursuzum ki lütfen bi çözüm bulalım
Bütün olarak diil de şöyle
Mesela şuan benim gittiğim yol babamları aramamak belki uzaklaşmaları için çöizm olur die
Buraya taşınmazlar die
Ama işte eşim bana derseki babanları nie aramıosun uzaklaştırdın bak buraya gelmioşar senin yüzünden die (babam onla telefonla konuşurken laf arasında sinsice söyler benim aramadığımı. Morali bozuk da davranır eşim de vana sorar) sizce eşimimim babamlarA soğuk davrandığımı anlamaması için naapmam kazım ???
İki günde arayan biriydim çümkü
Öyle bi yol bulmalıyım ki İnan'ın bu durumu şüphe çekmeden sağlarsam sorunu büyük ölçüde çözmüş oluruz
canım Benim ben de senin gibiydim baba lafı geçtiğinde bile ağlardım ama olan bana oluyo anlıomusun Karışmasın bana istemiyorum samimi olmasın günlerce ağlıorum kolay bişey mi bu nie kız kardeşimin ailesine diil bi tek bana karışıoANLAMIYORUM ANLAMİYCAGIM! tabirleriniz bile rahatsız edici babam sinsice benim aramadığımı söyler diyorsunuz bir babaya sinsi kelimesi yakıştırmak ne demek ve her firsatta babaninzin iyi niyetli olduğunu da söylüyorsunuz, babamla annemi bidaha aramiycam nedemek hem onlar sizin canınız bir tanesini bosamissiniz ikincisinin garantisi var mı ama ailé öyle mi ya on tanesini değişmem hiçbirine aileni hiç aramamak olmalı çözümü yazık gerçekten sizin de evlatlarınız aynı sizin gbi dusunur ozaman anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?