Babam eşimle çok samimi... huzurum bozuluyor

Ufak ufak aralarını bozman lazım çaktırmadan. Babanın Eşin hakkında söylediği şeyleri abart ve arada ağzından kaçır eşine. Başka yol bulamadım.

konuyu okudum da, annemlere buraya gelmeyin dersem eşim anlar diyorsunuz. nerden anlayacak ki? bir insanın başka bir şehre taşınmasını engelleyecek sayısız bahanesi olabilir. ev taşımak zor geldi diyebilirsiniz, maddi açıdan zorlar diyebilirsiniz vs. hadi hiç olmadı canım annem herkesin evi barkı ayrı yerlerde olsun agız tadıyla gidip gelelim diyor diyebilirsiniz. Annem bu tasinma işine pek sicak bakmiyor, bizim burda hic arkadasi yok diyebilirsiniz.vs vs

Ooo çok sağol dostum haklısın valla
Aramadım hâlâ
Tek bildiğim bişey var aramıcam

Benin'le de samimi
Herhalde dandik görüyo beni anlamadım nie kız kardeşime dokunmuo
Ben aptalım galiba

Eskisine yapmıştı şükür şimdi yapmadı ama çok korkuyorum aynı arabadayken yapıodu

Asıl babam diyodu sizi rahatsız etmeyelim ayrı ev tutalım die ve bunu Defaten dedi
Ondan diyorum birden nie vazgeçsin eşyalarımızdan arta kalanları bile bi odada bekletiyoruz gelince al aklar die
Birden değinmelerime imkan YÖK değişmelerime

Ben sorunu anlayamadim. Babanizin esinizle samimi olmasi neden sizin evliliginiz icin kotu olsun ki? Babaniz evliliginizi yikmak icin biseyler yapmayacaktir eminim.

Bu dert bana anormal geldi.

Eşine durumu anlat uzak kalmasını sağla .başka türlüsü ilişkilerinize zarar verir .
Ben de çok isterim de en başta daha ilk başta demiştim sorun olmadı ama bu gittiğimizde acayip babam muhabbet kurdu evlendiğinizden beri iki üç kere fLN bi araya geldik o da biri istemeye geldiklerinde düşün yani sayma
Ama onda bile sıkıntı işte hep diken üstündeyim saplantı haline geldi ne yendiğinden ne gezdiğimden anladım son gidişimde
Biz ordan dönerken annem bana dedi
Babam demişki misafir olduğu için alıp gezdirecektim aslında ama benden çekşnmiş lan sen kendinde misin senin gezdirmene ne gerek var yaa ilk defa bAbama bu kadar öfkeliyim

Eşine durumu anlat uzak kalmasını sağla .başka türlüsü ilişkilerinize zarar verir .
Eşime anlatırım Ama eşim büyüklerine çok saygılı biri beni tutmaz
Ama aslında çok güzel bi durum Var ama güvenemiyorum bak o da şu
Eşim daha ilk tAnıştığımızda bile kendiliğinden konuyu açıp ben kendi ailemle bile mesafem çar demişti çok sevindim içimden
Buna güvenip korkmamam laZım maşallah biz senelik izin alıp İstanbul'a gittiğimizi bile babasına söylememiş yani çok şükür böyle ama orda babam bu duruma bile karışıodu az kalsın
Eşime dedi ki bAbanla görüştüm şimdi dedi sırıtarak
Lan oğlu aramıo sen nie arıosun babasını
Dsdiki eşime babanın haberi var mı buraya geldiğinden YÖk dddi
Ödüm patladı nutuk çekip akıl verecek die biley
Demedi
Yok nasıl olmaz falan die
Yaa eşimin anasıyla babasıyla da çok samimiler memlekete giderken onlara uğrucaz kalcaz diolar napıcam ben yaaaa cinnet geçiricim

Düşündükçe çıldırıyorum ve yemin ederim kahrımdan ölsem de bunlar yine kaynanama kayınpederime samimiler
Kurtarabilirsem eşimi kurtarıcım ki başka çarem yık

Ben sorunu anlayamadim. Babanizin esinizle samimi olmasi neden sizin evliliginiz icin kotu olsun ki? Babaniz evliliginizi yikmak icin biseyler yapmayacaktir eminim.

Bu dert bana anormal geldi.
Yıkmak için diil canım benim onu değiştirmesinden korkuluyorum ve herşeye karışıo

Bakın çok zor durumdayım ağlıorum yine o kadar huzursuzum ki lütfen bi çözüm bulalım
Bütün olarak diil de şöyle
Mesela şuan benim gittiğim yol babamları aramamak belki uzaklaşmaları için çöizm olur die
Buraya taşınmazlar die
Ama işte eşim bana derseki babanları nie aramıosun uzaklaştırdın bak buraya gelmioşar senin yüzünden die (babam onla telefonla konuşurken laf arasında sinsice söyler benim aramadığımı. Morali bozuk da davranır eşim de vana sorar) sizce eşimimim babamlarA soğuk davrandığımı anlamaması için naapmam kazım ???
İki günde arayan biriydim çümkü
Öyle bi yol bulmalıyım ki İnan'ın bu durumu şüphe çekmeden sağlarsam sorunu büyük ölçüde çözmüş oluruz

Örnek veriyorum
Ben de anlamadım kimseyle konuşasın gelmio bu aralar
Ya da onlara öyle gelmiş ben mi soğuk davranmışım
(Zaten babamın Doğum günü gelio aramazsam sinirlenecek unutmama imkan YÖK bir Nisa'n )
Eşime de derim hayret bişey ilk defa unuttum yaa basıl unuturum
Veya başka örnek.... aslında bu en iyi yol
İstanbuldan döndüğümüzden beri ben de anlamadım herhalde orda tartıştık die yüzüm olmadı derim eşimle tartıştığımızı bahane yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…