Ooo çok sağol dostum haklısın vallaO ne demek ya ? Kendini böyle mi tanimliyorsun ? Gayet de işini bilen , güçlü birisin . Herşeye gücün yeter ! Çünkü herseyden önce sen bir kadınsın ve kadınlar şeytanî zekaya sahiptir :) kafanı kullanma vakti ! Gerekirse kır, ömür boyu kırılmak yerine ...
Benin'le de samimiBaba diyince akan sular durur benim için. Gelsin evimi komple değiştirsin gıkım çıkmaz ( babam mobilyacı.daha önce bana sormadan evime bir sürü mobilya gönderdi .zevkine güveniyorum ,o da benim zevkimi bilir zaten ,sıkıntı olmadı. ) yalnız bu biraz baba-kız ilişkisi ve aradaki samimiyetle ilgili. Baban seninle mesafeli de eşinle mi yakın ? Yakınsa ne için yakın ? Aradaki yaş farkı uçurum olmalı ,bence bu kankaliga engel. .maddi bir çıkar yada kendini genç hissetmek ,genç ortamlarinda takılmak için mi eşinle vakit geçiriyor .bir de o yaştaki adamın hiç mi arkadaşı yok da damatlara sarıyor ?
İşte bu tip şeyler ....Ufak ufak aralarını bozman lazım çaktırmadan. Babanın Eşin hakkında söylediği şeyleri abart ve arada ağzından kaçır eşine. Başka yol bulamadım.
Eskisine yapmıştı şükür şimdi yapmadı ama çok korkuyorum aynı arabadayken yapıoduYok artık ! Benim kızımdan elin adamına ne ki gidip dert yanicam? En fazla gider analarına "senin doğurduğun sana benziyor" derim :))) bide şaka adı altına ilistirilen sapkınlık da çok iğrenç ! Resmen eşine "gel avlanalim ! "diyoesinin gözündeki konumunu da düşürecek. ..acil müdahale et ,gerekirse kır dök !!!
Ama sende aşağılık kompleksi var sanırım . Sürekli kendini yerden yere vuruyorsun. Özgüven nerde ?Benin'le de samimi
Herhalde dandik görüyo beni anlamadım nie kız kardeşime dokunmuo
Ben aptalım galiba
Eşine durumu anlat uzak kalmasını sağla .başka türlüsü ilişkilerinize zarar verir .Eskisine yapmıştı şükür şimdi yapmadı ama çok korkuyorum aynı arabadayken yapıodu
Asıl babam diyodu sizi rahatsız etmeyelim ayrı ev tutalım die ve bunu Defaten dedikonuyu okudum da, annemlere buraya gelmeyin dersem eşim anlar diyorsunuz. nerden anlayacak ki? bir insanın başka bir şehre taşınmasını engelleyecek sayısız bahanesi olabilir. ev taşımak zor geldi diyebilirsiniz, maddi açıdan zorlar diyebilirsiniz vs. hadi hiç olmadı canım annem herkesin evi barkı ayrı yerlerde olsun agız tadıyla gidip gelelim diyor diyebilirsiniz. Annem bu tasinma işine pek sicak bakmiyor, bizim burda hic arkadasi yok diyebilirsiniz.vs vs
Ben de çok isterim de en başta daha ilk başta demiştim sorun olmadı ama bu gittiğimizde acayip babam muhabbet kurdu evlendiğinizden beri iki üç kere fLN bi araya geldik o da biri istemeye geldiklerinde düşün yani saymaEşine durumu anlat uzak kalmasını sağla .başka türlüsü ilişkilerinize zarar verir .
Özgüvenim bu saatten sora olsa nolucak dostumAma sende aşağılık kompleksi var sanırım . Sürekli kendini yerden yere vuruyorsun. Özgüven nerde ?
Eşime anlatırım Ama eşim büyüklerine çok saygılı biri beni tutmazEşine durumu anlat uzak kalmasını sağla .başka türlüsü ilişkilerinize zarar verir .
Yıkmak için diil canım benim onu değiştirmesinden korkuluyorum ve herşeye karışıoBen sorunu anlayamadim. Babanizin esinizle samimi olmasi neden sizin evliliginiz icin kotu olsun ki? Babaniz evliliginizi yikmak icin biseyler yapmayacaktir eminim.
Bu dert bana anormal geldi.
Canım benim bağımsız karar bile alAmıcam yakındaHala neden problem ettiğinizi anlamadım, bende bir sorun var sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?