Babam eşimle çok samimi... huzurum bozuluyor

Canım bıktırıyorum sizi ama babam bağıran çağıran bi tip
Soda içer misin diyorum yüzünün halini görsen kaçarsın

Babana soyle hallahalla cok samimi olma aramiz aciliyor akil verip durma de..bundandami bosanmami istiyorsunuz de..benim babamda esimi buldumu anlatirda anlatir bitmez eniginden cucugune ..yaww tamam baba hadi yeter adamin kafasi sisti ne anlatiyorsun bu kadar derim..anneme tembihlerim oyle cok aile ici maddi manevi mevzularjmizi sakin anlatmasin ..sonra donup dolasip bana geliyor derim..babamda dut yemis bulbul gibi oturur iste ..yaslilik iste kafa gitmiss..

Evet işte sen susturabiliyorsun ama bnm babam çok sinirli dediğim dedik bi tip
Hemen öfkelenip bağırıo idare etmek o kadar zor ki ...
aramıyorum şimdi belki anlar mesafeli olunca normalde iki günde bir arardım
Benim eşim kendi babası ile bile samimi diil gelmiş 40 yaşına
Eşimi nie değiştirmeye çalışıosun be adam
Şuan hakimiyet alamadı ama kaygılarım var daha önce eski eşimle başıma geldiği içim
Ama samimi oldu maalesef
Almış karşısına her akşam saatlerce
Ne anlatıosun yaa
İnsan da biraz mesafe olur
Ağırlık olur
Nie kankaya bağlıosun be adam
En büyük kazığı yedin nie akıllanmadın
Buraya taşınmasınlar da valla ben aç kalmaya razıyım
İsterse mirasından reddetsin
İnan ki bu konuda çok acı çekiorum
Gece gündüz aklımda hasta olcam die korkuyorum
Şuan elimden gelen aramamak

sizin yakınınıza neden taşınıyorlar?
annen uyarmıyor mu babanı?
açıkcası zor bir durum.
bir müddet arayı açmanda fayda var bu durumda.
eşinle baban telefonda mı görüşüyor?
anlamadım.
eşini de uyar bence.
baştan tedbirini almalısın.
madem ilk evliliğinin yıkılmasından babanı sorumlu tutuyorsun.

Bence bismillah diyip en başta yapmanız gerekeni, annenizi arayın. O adamın dilini annenizden başka kimse anlamaz. Ha annenizde sizi anlamazsa o zaman gelmezler zaten büyük ihtimal.

Babam evliliğimi yıkmadı ama baya uğraştı samimi oldu iyiyliğimi istedi ama olmuyo öyle bağımlı olarak
Yok telefonla aramıo
Taşınıolar babam kalp ameliyatı oldu hem havası iyi gelir die ama çoğunlukla ağzında bi laf şöyle dio
Ben ışıl için gelmiyorum ki oraları çok sevdim diyip duruyo
Dana bişey diyen mi var
İnşallah gelmezler nolur yaaa

okudukça anladım konuyu. burda anladığım kadarıyla babana gücün yetmiyor. ama eşine yeter, yetmeli. açık açık konuş.
ben bu konu da sıkıntı çekiyorum. kardeşimin eşi 1 mesafe koyduysa sen 2 koyacaksın de. yoksa evliliğimizin sallantıya gireceğini düşünüyorum falan de. olmadı sen şehir değiştir. ailene de gelmemeleri için biraz soğuk davran. bence annene de açık açık diyebilmelisin durumun ne kadar zor olduğunu

kızlar arkadas haklı siz öyle baba görmemissiniz ama benimde böyle gıcık babam var

bizde bi gun dügüne gitmistik teyzem halam enistemler herkez karı koca oturuyo ki biz genciz yani onlar 50 küsür üstü babam esime demez mi sen neden oturuyosun gitsene kahveye dedim baba ne diyosun sen esim yanımda dursun ne isi var kahvede babama göre aman neymis gecmis mis neden 2 kisi oturuyomussun yani maksat gıcıklık cıkarmak esim cok kızdı ama babama bisey demedi babam gittikten sonra haybeye kavga ettık

yada mesela bi ara araba alcaz dedik babamın bana dedigi sizi evden kovarım siz kimsiniz araba alıyosunuz yaklasımı bu anladınız mı yani ondan kimse para pul beklemiyo izinde almıyoz sadcee lafı gecmisti düsünün böyle babalarda var yanii

Eşim saygıya önem verio diyemem ona
İstanbuldan tatilden döndüğümüzden beri aramıorum aynen ben aramayınca zaten yüzde milyon anlıcaklar soğuk davrandığımı istemediğimi çimkü iki günde bir arayan biriyim ben

Aynen işte. E kadar sinir oluosun dimi
Benim de babam eski eşime manitalara bak diyodu şaka da olsa denmez ki düşündükçe sinir oluyorum

Arkadaşlar bakın ben babamları asla aramıcam Allah korusun yani mecbur kalmadığım sürece
Onlar da yüzde yüz anlıcaklar ki
Bu kız demekki soğuk durmak istiyo
Yok Hale'n anlaya anlaya babam gelip yanımıza sıvışmak için burda ev tutmaya geliosa o zaman işte anneme dicem anne şakın burda ev tutmayın o zaman Emin'im eşim de bana dicek sen mi vazgeçirdin daha düne kadar heveslilerdi die
Ben de ne diyeceğimi bilmiorum ama eşimin anlaması bile umrumda diil artık
Şuanki tek hedefim ben aramayınca gelmemeleri
Ama su da var hep babam kendi kendine açıklama gereği duyuyor ben ışıl için gelmiyorum ki havası iyi gelio sevdim oraları dio
Sana soru soran mı var bence yalan söylüyor aaahh ahhh düşündükçe çıldıroyprum

Bu nasıl bişeymiş artık ya. Eşinizle de, bananızla da ayrı ayrı konuşun. Eşiniz babanızla fazla samimi olmasın, babanızda eşinize akıl verip yönlendirmeye çalışmasın. Gerekirse babanıza rest çekin. İlk evlilik babanız yüzünden bitmiş madem (oda nasıl olduysa) şimdi böyle birşey olmasına asla izin vermeyin. Allah yardımcınız olsun ne diyim.

Amin dostum babam yüzünden bitti diil ama engel teşkil etti
Dediğim gibi aramıcam üzgünüm tamam babam dile kolay babamı merakta telaşta bırakmayı ben de istemem ama öyle lay lay lomla olmuyo
Bi iş yerinde bile çok samimi olduğun kişiye laf geçiremiyorsun
Başka bi örnek çok samimi olunca kaliten düşer arkadaşlık ilişkilerin de bile mesafe olmalı
Babam can ciğer kuzu sarması
Ağırlık olmalı
Hep aynı şeyleri tekrarlıyorum ama demem o ki samimi olup sabaha kadar muhabbet etsin benim isyanım ona diil
Evliliğimiz halkında konuşmasın akıl vermesin
Eşimi ben yönlendirmek istiyorum
İnş gelmezler buraya

Aramıcam sormucam ilk kez böyle kötülük yapıpum ama insan herşeyden önce kendini düşünmeli
Hep ailem kırılmasın derdim öncelik onlarındı ben üzülürüm geçer onlar üzülmesin derdim ama değiştim sanırım yine üzülüyorum ama kendimi düşünmek zorundayım
Uzaktalarken sorun yok ama
Buraya taşınırlarsa biterim ben artık muhabbet etmelerini bile istemiyorum çok kaygılıyım
Düne kadar ısrar bile ediodum baba hadi ne zaman ev tutçaksınız die ama bi baktım geçen hafta istanbuldaydık baktım babam çok samimi
Acayip tırstım
Hatta oradayken bile diodum baba gelsenize giderken sizi de götürelim araba boş die ama son bi iki gün gördüm neler olabileceğini
Hatta orda son gün tartıştık moralim bozuk ayrıldım ordan
Babam görmedi k kadarını ama annemin yanında içerde ağladım konu ne olursa olsun demek ki neymiş onların yanında huzursuzmuşum
Hazır huzursuz dönmüşken mesafemi koyucam babam baya şaşıracak sonum ne olucak bilmiorum ama aramıcam

Öyle denmio işte beni de geçimsiz görür
Nie kardeşim eşiyle konuşma gereği duymuyor çünkü ben güçsüzüm zavallıyım
O ne demek ya ? Kendini böyle mi tanimliyorsun ? Gayet de işini bilen , güçlü birisin . Herşeye gücün yeter ! Çünkü herseyden önce sen bir kadınsın ve kadınlar şeytanî zekaya sahiptir :) kafanı kullanma vakti ! Gerekirse kır, ömür boyu kırılmak yerine ...

Maddi manevi karışıo
Israrcı oluyo sabrımı zorluyor
Yerde halıyı bile değiştiriyo
Kendi ayaklarımın üstünde durmalıyım iyi kötü
Baba diyince akan sular durur benim için. Gelsin evimi komple değiştirsin gıkım çıkmaz ( babam mobilyacı.daha önce bana sormadan evime bir sürü mobilya gönderdi .zevkine güveniyorum ,o da benim zevkimi bilir zaten ,sıkıntı olmadı. ) yalnız bu biraz baba-kız ilişkisi ve aradaki samimiyetle ilgili. Baban seninle mesafeli de eşinle mi yakın ? Yakınsa ne için yakın ? Aradaki yaş farkı uçurum olmalı ,bence bu kankaliga engel. .maddi bir çıkar yada kendini genç hissetmek ,genç ortamlarinda takılmak için mi eşinle vakit geçiriyor .bir de o yaştaki adamın hiç mi arkadaşı yok da damatlara sarıyor ?

Yok artık ! Benim kızımdan elin adamına ne ki gidip dert yanicam? En fazla gider analarına "senin doğurduğun sana benziyor" derim :))) bide şaka adı altına ilistirilen sapkınlık da çok iğrenç ! Resmen eşine "gel avlanalim ! "diyo esinin gözündeki konumunu da düşürecek. ..acil müdahale et ,gerekirse kır dök !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…