Canım bıktırıyorum sizi ama babam bağıran çağıran bi tipanladığım kadarıyla bizim kvden çektiğimiz i kız kendi babasından mı cekiyor ?
tam da anlamış değilim de bi insanın babasıyla konuşması bu kadar zor olmamalı baba ilk evliligimde bu yüzden bitti eşimle biraz mesafeli ol deyebilmeli bence
(beynim yandı)
Evet işte sen susturabiliyorsun ama bnm babam çok sinirli dediğim dedik bi tipBabana soyle hallahalla cok samimi olma aramiz aciliyor akil verip durma de..bundandami bosanmami istiyorsunuz de..benim babamda esimi buldumu anlatirda anlatir bitmez eniginden cucugune ..yaww tamam baba hadi yeter adamin kafasi sisti ne anlatiyorsun bu kadar derim..anneme tembihlerim oyle cok aile ici maddi manevi mevzularjmizi sakin anlatmasin ..sonra donup dolasip bana geliyor derim..babamda dut yemis bulbul gibi oturur iste ..yaslilik iste kafa gitmiss..
sizin yakınınıza neden taşınıyorlar?Evet işte sen susturabiliyorsun ama bnm babam çok sinirli dediğim dedik bi tip
Hemen öfkelenip bağırıo idare etmek o kadar zor ki ...
aramıyorum şimdi belki anlar mesafeli olunca normalde iki günde bir arardım
Benim eşim kendi babası ile bile samimi diil gelmiş 40 yaşına
Eşimi nie değiştirmeye çalışıosun be adam
Şuan hakimiyet alamadı ama kaygılarım var daha önce eski eşimle başıma geldiği içim
Ama samimi oldu maalesef
Almış karşısına her akşam saatlerce
Ne anlatıosun yaa
İnsan da biraz mesafe olur
Ağırlık olur
Nie kankaya bağlıosun be adam
En büyük kazığı yedin nie akıllanmadın
Buraya taşınmasınlar da valla ben aç kalmaya razıyım
İsterse mirasından reddetsin
İnan ki bu konuda çok acı çekiorum
Gece gündüz aklımda hasta olcam die korkuyorum
Şuan elimden gelen aramamak
Bence bismillah diyip en başta yapmanız gerekeni, annenizi arayın. O adamın dilini annenizden başka kimse anlamaz. Ha annenizde sizi anlamazsa o zaman gelmezler zaten büyük ihtimal.Evet işte sen susturabiliyorsun ama bnm babam çok sinirli dediğim dedik bi tip
Hemen öfkelenip bağırıo idare etmek o kadar zor ki ...
aramıyorum şimdi belki anlar mesafeli olunca normalde iki günde bir arardım
Benim eşim kendi babası ile bile samimi diil gelmiş 40 yaşına
Eşimi nie değiştirmeye çalışıosun be adam
Şuan hakimiyet alamadı ama kaygılarım var daha önce eski eşimle başıma geldiği içim
Ama samimi oldu maalesef
Almış karşısına her akşam saatlerce
Ne anlatıosun yaa
İnsan da biraz mesafe olur
Ağırlık olur
Nie kankaya bağlıosun be adam
En büyük kazığı yedin nie akıllanmadın
Buraya taşınmasınlar da valla ben aç kalmaya razıyım
İsterse mirasından reddetsin
İnan ki bu konuda çok acı çekiorum
Gece gündüz aklımda hasta olcam die korkuyorum
Şuan elimden gelen aramamak
Babam evliliğimi yıkmadı ama baya uğraştı samimi oldu iyiyliğimi istedi ama olmuyo öyle bağımlı olaraksizin yakınınıza neden taşınıyorlar?
annen uyarmıyor mu babanı?
açıkcası zor bir durum.
bir müddet arayı açmanda fayda var bu durumda.
eşinle baban telefonda mı görüşüyor?
anlamadım.
eşini de uyar bence.
baştan tedbirini almalısın.
madem ilk evliliğinin yıkılmasından babanı sorumlu tutuyorsun.
Olabilir ama şuan beklemedeyimBence bismillah diyip en başta yapmanız gerekeni, annenizi arayın. O adamın dilini annenizden başka kimse anlamaz. Ha annenizde sizi anlamazsa o zaman gelmezler zaten büyük ihtimal.
Ya kızlar illa örnek tamam iyi diosunız da
Baba ile eşin kanka olması kolkola gezip bayatıma maddi manevi karışıp beynimi yıkaması yetmez mi bi nebze anlamaya çalışsanız örnek vermiştim 2-3 örnek olmuyo mu
Örnekler olmadığı için mi yardım etmek de zorlanıosunız
Şıan ki eşime kayda değer bişey yapmadı ben de diyorum ki bi kerecik İstanbul'a gittik orda bile habire bizim hayatımız hakkında konuştu babam
Benim en büyük endişem buraya taşınmaları
Eski eşim ona güvendi dayandı beni ezdi nasıl olsa kaleyi içten fethetti benimle anlaşamazke çabası da ykmtu nasıl olsa babamla işi halletti
kızlar arkadas haklı siz öyle baba görmemissiniz ama benimde böyle gıcık babam varbu sorun basit gibi dursa da yakından bakıldığında anlıcakdınız be kadar zor olduğunueskiden beri çekiyorum ben bu derdi evlenip mutlu oluyorum ama babam eşimle kankaya bağlıo maddi manevi kahroluyorum eski eşimle de ayrılmamıza neden oldu herşey güllük gülistanlık bile olsa hep babamın himayesinde .... şıan ayrı şehirlerdeyiz sorun yoktu ama yakında buraya yerleşecekler lütfen akıl verin yardım edin ağlama krizlerindeyim işe de gitmek istemiyorum yarın işbaşı ... Babamlar buraya taşınacak hiç rahat edemicem babam devamlı eşime karışıp akıl verio
Anneme desem mi istemiyorum gelmeyin ama Allah korusun içime dert olur e bu sefer gelmelerimi istemediğimi söylemessem de bu sefer adım gibi eminim evlilik hayatım biticek
Ben çalışırken bile eşim gündüz çalışmazken birlikte gezicekler baba damat
Ben orda iki günü bile İstanbul'da zor geçirdim
Babam devamlı akıl verdi
Babamın yüzünden eşimle de aram açıldı
Orda bile ağlayıp rezil oldum eşimle aram açılıo sonuç değişmio anlıomusunuz babam aşırı samimi oluyo ayrıldığım eşimle de acayip samimi olmuştu kankaya bağlamıştı anlatamam size bu çok kötü
Emin olun evlilik hayatım biter babamlar buraya yerleşirsebabamları çok seviyorum rahatlık ve iyiliklerini istiyorum ama eşimle babamın samimi olmasının çözümü YÖK arkadaşlar kahroluyorum
Başına gelmeyen anlayamaz
eskisine de öyle yaptı
Kardeşimin eşine yapamıo çünkü onun eşi mesafeli
Benim eşim de mesafeli ama o kadar diil
Babam herkknıda akıl veriyo maddi manevi
Ve eşimin de beyni yıkanıo
Bana davranışı değişecek die korkuyorum
İstanbul'a hevesle gitmiştik
Hüzünle moral boZukluğuylA döndük
Tm diyorum acı tatlı eşimi kabullenirim ama babam herşeyi berbat ediyor iyilik yaptığını sanıyo ama düşünsenize babam hayatıma müdahale edip yön verio
Bu hayat benim diil bbmınburaya gelecekler dipdibe napıcam ben işe gitmek istemiyorum kaygılarımdan kahroluyorum
Yok onu karıştırmak istemiyorumAklima simdi geldi bir de kiz kardesiniz annenizle konussa
Eşim saygıya önem verio diyemem onaokudukça anladım konuyu. burda anladığım kadarıyla babana gücün yetmiyor. ama eşine yeter, yetmeli. açık açık konuş.
ben bu konu da sıkıntı çekiyorum. kardeşimin eşi 1 mesafe koyduysa sen 2 koyacaksın de. yoksa evliliğimizin sallantıya gireceğini düşünüyorum falan de. olmadı sen şehir değiştir. ailene de gelmemeleri için biraz soğuk davran. bence annene de açık açık diyebilmelisin durumun ne kadar zor olduğunu
Aynen işte. E kadar sinir oluosun dimikızlar arkadas haklı siz öyle baba görmemissiniz ama benimde böyle gıcık babam var
bizde bi gun dügüne gitmistik teyzem halam enistemler herkez karı koca oturuyo ki biz genciz yani onlar 50 küsür üstü babam esime demez mi sen neden oturuyosun gitsene kahveye dedim baba ne diyosun sen esim yanımda dursun ne isi var kahvede babama göre aman neymis gecmis mis neden 2 kisi oturuyomussun yani maksat gıcıklık cıkarmak esim cok kızdı ama babama bisey demedi babam gittikten sonra haybeye kavga ettık
yada mesela bi ara araba alcaz dedik babamın bana dedigi sizi evden kovarım siz kimsiniz araba alıyosunuz yaklasımı bu anladınız mı yani ondan kimse para pul beklemiyo izinde almıyoz sadcee lafı gecmisti düsünün böyle babalarda var yanii
Amin dostum babam yüzünden bitti diil ama engel teşkil ettiBu nasıl bişeymiş artık ya. Eşinizle de, bananızla da ayrı ayrı konuşun. Eşiniz babanızla fazla samimi olmasın, babanızda eşinize akıl verip yönlendirmeye çalışmasın. Gerekirse babanıza rest çekin. İlk evlilik babanız yüzünden bitmiş madem (oda nasıl olduysa) şimdi böyle birşey olmasına asla izin vermeyin. Allah yardımcınız olsun ne diyim.
O ne demek ya ? Kendini böyle mi tanimliyorsun ? Gayet de işini bilen , güçlü birisin . Herşeye gücün yeter ! Çünkü herseyden önce sen bir kadınsın ve kadınlar şeytanî zekaya sahiptir :) kafanı kullanma vakti ! Gerekirse kır, ömür boyu kırılmak yerine ...Öyle denmio işte beni de geçimsiz görür
Nie kardeşim eşiyle konuşma gereği duymuyor çünkü ben güçsüzüm zavallıyım
Baba diyince akan sular durur benim için. Gelsin evimi komple değiştirsin gıkım çıkmaz ( babam mobilyacı.daha önce bana sormadan evime bir sürü mobilya gönderdi .zevkine güveniyorum ,o da benim zevkimi bilir zaten ,sıkıntı olmadı. ) yalnız bu biraz baba-kız ilişkisi ve aradaki samimiyetle ilgili. Baban seninle mesafeli de eşinle mi yakın ? Yakınsa ne için yakın ? Aradaki yaş farkı uçurum olmalı ,bence bu kankaliga engel. .maddi bir çıkar yada kendini genç hissetmek ,genç ortamlarinda takılmak için mi eşinle vakit geçiriyor .bir de o yaştaki adamın hiç mi arkadaşı yok da damatlara sarıyor ?Maddi manevi karışıo
Israrcı oluyo sabrımı zorluyor
Yerde halıyı bile değiştiriyo
Kendi ayaklarımın üstünde durmalıyım iyi kötü
Yok artık ! Benim kızımdan elin adamına ne ki gidip dert yanicam? En fazla gider analarına "senin doğurduğun sana benziyor" derim :))) bide şaka adı altına ilistirilen sapkınlık da çok iğrenç ! Resmen eşine "gel avlanalim ! "diyoKızlar hakkında da konuşuyor
Yani eşim de bana dicek baban bile kızlar halkında konuşuyor sen de sus dicek
Bankacı kıza gittim muhabbet ettim
Eski eşime sürekli manitalar geçio bak bak diyodu şakasına dio ama insan sinir oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?