Babam eşimle çok samimi... huzurum bozuluyor

Valla canım ben eşime 5 sene dil döktüm samimi olma diye. Ben gitmek istemiyordum o gitmek için zorluyordu bildiğin kankaydılar. Ama eşiniz zaten düzgün bir adamsa dolduruşa gelmez. Bizim sonuçta babam çok güzel kazık attı eşime ve eşimde 5 sene sonra sen haklıymışın dedi. Eşine laf anlatamazsın. Madem bu kadar korkuyorsun. Babamla konuşma samimi olma. Korkuyorum daha önce çok sorun yaşadım de. Yada direk babanla konuş. Olmadı görüşme. Ne vicdanı yapıcaksınki. Senin ailen önemli değilmi. Yada psikolojin. Senin baban dahi olsa hayatına müdahale ettirmemelisin. Söyle babana senin yüzünden ilk eşimden boşandım. Lütfen bunla samimi olma de. Sen iyi niyetle diyorsun belki ama. Onlar benim istediğim şeyler değil de geç. Tercih senin. Ya kalp kıracaksın. Ya kocana güke güle dersin. Sende bir kenarda hayatını mafetmelerini izlersin.

Do
doğru diosun ben babama yazık olmasın yarın öbşr gün bişey olursa içime dert olur die yine babamı dişünüyorum ama olan bana olucak
Annem dio bi tek babanın yanında sen varsın baban bile konuşuyor bu durumu farkında falan dio
Diğer kardeşlerim küs babamla ben aslında çok seviyodum yine sevşom ama son iki senedir mahfetti beni
Yani huyuna gidince en kötü insanın sevgisini kazanmak bile kolay ama olan sana oluyo

Yap sen vicdan azabı. Böyle bu kafayla devam et. Sonra eşinin arkasından bakarsın. Senin aile hayatını mutluluğunu bozan baban dahi olsa vicdan yapmamalısın. Üstelik karı kız muhabbetini benimkilerde yapıyordu. Naptım anneme laf yetiştiryordum. Babamı sıkıştırıyordum bir daha kalmadı. Ama benden sana tavsiye uzak ol. Annene söyle. Yok kocam ne der diye düşünme. Vicdanda yapma. Bazen çok düşünmemek lazım. Eşine anlat böyle böyle oldu zamanında. Sokma akıllı bir insanı hemen doldurur de. Babanada de açık açık sen benim eşime akıl verme. Aramız bozuluyor de. İkisinede açık açık söyle. Kasma kendini. Konuşmazsada konuşmasın. Ölüm yok sonunda. Ayda yılda bir git gel. Sen hem babam kalsın,hem eşim konuşsun, hem ekmeğim bütün kalsın istiyorsun ama o iş malesef öyle olmaz. Baştan iplerini kopar. Konuşmaması daha faydalı senin için. Annlat açık açık herşeyi eşine.

Babamla konuşma demek sevimsiz kaçıyor. Yapacağınız şey tam olarak eşinizi karşı argümanlarla işleyip kendisi karar veriyormuş gibi hissetmesini sağlamak. Görünende babanıza hayır diyen o olacak ama dedirten siz olacaksınız. Anladınız mı?
Taşınıp taşınmamaları konusunda bir öneri veremem ama bundan sonraki ilişkinizle alakalı genel olarak bu tavsiyeleri verebilirim.
Yani kocanızı babanız etkiliyor ve bu yanlış. Tamam ilişkileri olacak, akrabalık var ama siz rahatsız oluyorsanız mesele biter. Ağırlığınızı koyun ve müdahale edin.
İsterseniz yaparsınız, siz birbirinizi evlenmeye ikna etmişsiniz var mı daha ötesi? Buradan sonrası yine sizin elinizde.

Canım benim çok iyi anlıyorum işte yapması çok zor sana yemin ederim babama düzgün dille desem
Bana bakkkk lannn die bağırır
Öyle bi kükrüyor ki
Ele karşı kibar ama beni mahfeder
Hep kendişsyeği olsun istiyor
Hakimiyet

Canım benim buraya taşınacaklar nasıl ayda yılda bir gidin kolkola gezcekler
Benim eşim kendi babasıyla bile samimi diil
Babam oturmuş eşime dio ki
Babanların haberi var mı İstanbul'a geldiğinizden
Eşim de YÖK söylemedim dio
Babam da tepki verio
Sanane yaa

Hem eşimin gözünde kötü olucam karşısına geçip böyle diyince
Ve yine babamla konuşmaya devam edicek

Önce kendini düşün. Fedekarlıklar yaparsın yaparsın gün gelir yapmasaydın derler çok zoruna gider.

bana kimin zararı dokunuyorsa bir denerim iki denerim 3. De hadi eyvallah derim. Baba can kan ama duracağı yeri bilmeli evliliği yıkılıp mahvolanda sensin

Aynen sevimsiz olur öyle
Babamla samimi olmanı istemiyorum
Bu daha kibar nasıl denebilirse de olmaz
Kendi kararını bu yönde vermeli

bence kiakrdeslerinden ders al sende kus babanla
sana kuserse tasinma isi yatar
bahane çok bagirip kukruryor diyorsun, çocukmuyum bgairma de kus al sana mis gibi sebebp :)
yanina gelmezlerse esinle kol ,kola gezemezler senin istedigin olur :)

Tamam da eşim polis bi hafta gece bi hafta gündüz çalışıo
Ben işteyken babamla gezerler bile
Uc asagi bes yukari sorununu anladim benimde esimin babasi malesef baban gibi gerek bizimle gerek kizi ve esiyle yedigimiz ictigimiz ayri gitmesin dusuncesinde,herkesin hayatina mudahale eder,karisir,herkesi kendi hakimiyetinde yasamasini ister ama su yonden sen benden sanslisin o senin oz baban...esinden once babana sinirlari gosterecek olan sensin...bagirsin cagirsin hakaret etsin onemlu degil canini alacak degil ya durmasi gerektigi yeri belirt, esinle mesafeli olmasini soyle cozum sende

kimse babası yüzünden bi kadını bırakmaz,babanızın sırf sizi korumak için eşinizle yakın olabilecğini hiç düşündünüz mü?o da meraklı değildir elin oğluyla kanka olmaya ama belki de sırf kızını üzmesin dye çevresinde olmaya çalışıyor eşinizin,sizin gibi. insanları bırakmak lazım "kızım ne haln varsa gör "demeli babanız

Aynen sevimsiz olur öyle
Babamla samimi olmanı istemiyorum
Bu daha kibar nasıl denebilirse de olmaz
Kendi kararını bu yönde vermeli
Aynen, işte bu kararı verebilmesi için de hile yapması sizden. Eşinizi tanıyan sizsiniz, neler onu uzaklaştırır siz daha iyi bilirsiniz. O noktaları belirleyip oradan yürüyün derim ben.

esimle kanka olmaz ama benim babamda çok karisiyor
annem vefat etti ama kendisinden 10 tane kv çikar hem gelin hem damata ayri ayri :)
kardesimin evine gidiyor kalmaya, uyuduklari saaten mutfak alisverisine herseye karisiyor, bana geliyor esimi bana kotuluyor :)
karisiyla birikdirdigi para çokmus biz asla yapamazmisiz bu musrfilikle vs :)
vallahi kv olsa bu kdr yapamaz ama uzak iste :) ayda yolda bir plunca susuyorum susuyoruz gelinle, kardesimin esiyle otuurp babami çekistroeceim aklima gelmezdi :)))))))

Evet insanın aynı gün iki bezesi çıkar mı
Kafam da da bugün sivilce çıktı sinirim hiç geçmio hiç

bence kiakrdeslerinden ders al sende kus babanla
sana kuserse tasinma isi yatar
bahane çok bagirip kukruryor diyorsun, çocukmuyum bgairma de kus al sana mis gibi sebebp :)
yanina gelmezlerse esinle kol ,kola gezemezler senin istedigin olur :)
Tmm yapıyım Bn de düşündüm ama eşim dicek nie karar değiştirdiler anlıcak bnm yaptığımı
Babamla o telde konuşurlarken babam çaktırmadan yansıtıcak bnm onu aramadığımı
Yani ortalık karışçak
Ama bbm çok inat yine gelir inadına da samimi olur çıkamadım şu işin içinden

ya kusunce esin bilecek tabi kustugunu çocuk gibi azarladi beni yeter fln diye bide ona atarlanirsin olur biter :) babayin seni gammazlamasini beklemene gerek yokki

inada bindirirse o fena
o zaman annenen ilk esinden bosanma sebebini anlatacaksin
annen kendi kuserse baban belki gelemz annen engeller odami inatçidir :)

Eşinin gözünde neden kötü olacaksın ki? Ne güzel uyarıyorsun işte.
Ama o hep büyükleri tutuyo yanımda olmaz acaba diğer iki kardeşimin küs olduğunu mu açıklasam ama annem daha dün Blke diyodu kardeşlerinin küs olduğunu belli etme
Kadın haklı sonuçta kötü izlenim nie bırakıyım
Ama gerçi desem nolucak babamdan yana olucak yemin ederim asla bana inanmaz babamı tutar ben babamı kötüledikçe ve onun gözünde küçülürüm

Aynen
Taşınmalarını engelleme konusunda kararsızdım ama şu dakika itibariyle kafama yerleştirdim gerekirse annemle kisücem evet direkt annemle
Hem elimde kocaman konu var
Biz ordan morali bozuk ayrılmadık mı ayrıldık
O zamandan beri aramız bozulmadımı Benim annemlerle
Bozuldu
İnan oradayken bile annemlere ısrar ediodum giderken sizi de götürelim die
Ev konusunu da destekliyodum ama baktım babamın tavırlarından korktum kararım değişti aylarca gelmelerini istiyodum şimdi asla istemiyorum hem aklıma bişey geldi müdürlük sınavına giricem zaten herkes bilio kazanırsam zaten başka şehir oluyo taşınırız ama kolay diil tabi
Annem bugün Telde acayip kavga ettik
Yanına da taşınmayız Bayram'dan Bayram'a görüşürüz die kapattı saçmalama dedim ama yok yaa benim napıp edip engellemem lazım onları ister küssünler olucak iş diil yanı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…