- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
anlamı oz! neden küssünüz hala eşinizle?Canım benim piskahatr benim babamı değiştirmicek
Küçüklüpğmdem beri baskı
Kız kardeşim ne güzel rahat o konuda babamla resmî ayakları üstünde duruyo
Ben nie zavallıyım anlı o musun bu saatten sonra dik durmaya çalışsam da alaysı bakıolar bana
Düzelmez artık
Evliliğimi kurmuşum gidiyom güzelce işte be istiyorsun benden
Samimi olmasın eşimle Allah aşkına kafayı yicem onun yüzünden küsüm hâlâ eşimle anlıo musun
Aynen işte bu yüzden eşimin karşısına geçip de babamla muhattap olma diyemiyorumha bir de sana tavsiye hiç kimse için eşinin yanında ailenle yüz göz olma özellikle de esin için onlarla tartışma kendini bir halt zanneder ve sana da saygısız damgasını vurur .
Dersem küçük düşerim güçsüz olurum işte zırvalamak istemiyorumanlamı oz! neden küssünüz hala eşinizle?
biraz düzgün yazsanız
eşinize babam herşeye karışır lütfen mesafeli ol diyeceksiniz
anne babanızla da fazla görüşmeyeceksiniz olcak bitcek
Diyince bağırıyorlar sen ilaçlarını aldın mı diolarannenize açıkça söyleyin
eski eşim eski oldu çünkü babam yüzünden
bu seferki eşimi de kaçırmayın deyin açıkça
çünkü geç müdahale bazı şeyleri alıp götürür
Yazdığınız cümleleri tekrar tekrar yazmışsınız ama sorun tam olarak ne yazmamışsınız?
Babanız eşinize ne diyor?
alİşe gidiom akşam yine yazıcam arkadaşlar ama şunu bilin ki kahrımdan ölsem de bi karar aldım
Annemi de babamı da aramıcam çok zor ama aramıcam
Onlar da anlasınlar ki İstanbul'a gelip gittikten sora bu kız değişti die
Çünkü şimdi mesafe koymazsam sora durup dururken mesafe koyamam
En azından sebebi var şuan
Başka zaman elime bu fırsat geçmez
İstanbul'da moralimiz bozuk ve gider ayak tartışma yaşadık çümkü
Eşim de ilgilenio benle şuan yavaş yavaş ama ben şimdi ağırlığımı koyamazsam sora adını ne koyup ağırlığımı koyucam
aah ahhhhBir kız babası nasıl kızının aleyhine akıl verir bu da değisik bir durum. Şu KK daha neler okuyacak
Babamla konuşmak dışında bi çare olmalı babam bağırıp çağırıyorAslinda babanla acikca konussan bide her sey ilac degil babana bunu soyle.
Ya kızlar illa örnek tamam iyi diosunız daiyi de hiç örnek vermemişsin ki. sorun ne tam olarak??
mesela neler yaparsa evliliğin tehlikeye girer??
ilk eşinle ne yaptı da ayırdı seni??
Benim yönettiğim evliliğe burnunu sokuyoiyi de hiç örnek vermemişsin ki. sorun ne tam olarak??
mesela neler yaparsa evliliğin tehlikeye girer??
ilk eşinle ne yaptı da ayırdı seni??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?