- 21 Eylül 2022
- 628
- 54
- 18
- Konu Sahibi Solukiklimler
-
Babanız ile olan ilişkiniz tuhaf ve fikir belirtmeye değer bir konu değil burdan bakınca. Siz bir şekil anlaşma yolunu bulursunuz, neyse.Bundan 8 yıl önce henüz bekarken 1+1 ev aldım.iş yerim dağ başı gibi bir yerdeydi oraya yakın yeni yapılan bir siteden aldım. Babamla pek görüşmem evlendiginden beri. Ama o dönem yolda harap olma peşinatı da ben vereyim dedi. Neyse o dönem 45 bin verdi. Dörtte biri bu para. Evi satarsam herkes koyduğu para oranında payını alır dedik. Eve geçtim bir yıl sonra evlenince kiraya verdim.esimin cimriliklerine kızgın olduğum için o evin gelirini babama bıraktım. Kirayı birkaç ay alıp babamin hesabına yollayın dedim. Ev babamın üstüne bu arada krediyi o çekti ben ödedim.
Şu an ev 3 milyon. Babama satalım benim ihtiyacım var dedim. Ona da 750 bin vereceğim hesapta koyduğu paranın oranını aynen koruyorum.
Ama üvey annem evi satmayalım kirasıyla geçinelim biz ölünce ev yine kızına kalır demiş şimdi evi satmıyor.işin komik tarafı babamla aramda 17, üvey annemle 7 yaş fark var. Onlardan önce öleceğim zaten çektiğim kahırla. Israr edince ev zaten bizim üzerimize git mahkemeye anlat derdini dediler. Ben ödemeleri ispatlayıp geri alabilir miyim?
Bu arada hakaretvari üslup istemiyorum. Ne olursa olsun onlar ailem sadece kanuni olarak bir şey çıkar mı?
Ölünce sadece kızına yani size değil eşine de kalacak. iyi bir avukat bulup ona danışın bence.Bundan 8 yıl önce henüz bekarken 1+1 ev aldım.iş yerim dağ başı gibi bir yerdeydi oraya yakın yeni yapılan bir siteden aldım. Babamla pek görüşmem evlendiginden beri. Ama o dönem yolda harap olma peşinatı da ben vereyim dedi. Neyse o dönem 45 bin verdi. Dörtte biri bu para. Evi satarsam herkes koyduğu para oranında payını alır dedik. Eve geçtim bir yıl sonra evlenince kiraya verdim.esimin cimriliklerine kızgın olduğum için o evin gelirini babama bıraktım. Kirayı birkaç ay alıp babamin hesabına yollayın dedim. Ev babamın üstüne bu arada krediyi o çekti ben ödedim.
Şu an ev 3 milyon. Babama satalım benim ihtiyacım var dedim. Ona da 750 bin vereceğim hesapta koyduğu paranın oranını aynen koruyorum.
Ama üvey annem evi satmayalım kirasıyla geçinelim biz ölünce ev yine kızına kalır demiş şimdi evi satmıyor.işin komik tarafı babamla aramda 17, üvey annemle 7 yaş fark var. Onlardan önce öleceğim zaten çektiğim kahırla. Israr edince ev zaten bizim üzerimize git mahkemeye anlat derdini dediler. Ben ödemeleri ispatlayıp geri alabilir miyim?
Bu arada hakaretvari üslup istemiyorum. Ne olursa olsun onlar ailem sadece kanuni olarak bir şey çıkar mı?
Üvey annemin derdi o zaten. Ev ona kalsın.Ölünce sadece kızına yani size değil eşine de kalacak. iyi bir avukat bulup ona danışın bence.
VarKardeşiniz var mı?
Eşimle aramda büyük bir yaş farkı yok ki 5 yaş var sadece. O vakitliceb ölse benim de yürüyen cesetten farkim kalmaz yaşlılıktan zaten.Çocuk olursa ona miras kalır diye.
Sizin bu insanların ecel günüyle ilgili mesnetsiz fikirlerinizi ne yapmalı?işin komik tarafı babamla aramda 17, üvey annemle 7 yaş fark var. Onlardan önce öleceğim zaten çektiğim kahırla
1+1 ev nasıl 3 milyon oraya takıldım benBundan 8 yıl önce henüz bekarken 1+1 ev aldım.iş yerim dağ başı gibi bir yerdeydi oraya yakın yeni yapılan bir siteden aldım. Babamla pek görüşmem evlendiginden beri. Ama o dönem yolda harap olma peşinatı da ben vereyim dedi. Neyse o dönem 45 bin verdi. Dörtte biri bu para. Evi satarsam herkes koyduğu para oranında payını alır dedik. Eve geçtim bir yıl sonra evlenince kiraya verdim.esimin cimriliklerine kızgın olduğum için o evin gelirini babama bıraktım. Kirayı birkaç ay alıp babamin hesabına yollayın dedim. Ev babamın üstüne bu arada krediyi o çekti ben ödedim.
istanbul olunca inanılmaz katladı. Kimse yüzüne bakmıyordu merkezi değil diye.1+1 ev nasıl 3 milyon oraya takıldım ben
Derdim çok ne yapayımGün geçmiyor ki değişik bi konuyla karşımıza çıkmayın.
Ne gibi mesnetsiz? Ölünce sana kalır dediler aramızda az yaş farkı var. Bunu düşünmem mi mesnetsiz. Size duygusuz gelmiş olabilir ama ben sadece bu konuda babalık gördüm. Peşinat verdi. Onda da evi üvey anneme bırakmak için ( tahminim o) evi satmıyor.Sizin bu insanların ecel günüyle ilgili mesnetsiz fikirlerinizi ne yapmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?