Babam evimi vermiyor

Değil. Emlak konut. Ama pahalı. Ben alırken çok da aman aman değildi. Şimdi kiralar yirmi bine dayandı.
Emlak konutun evleri bazı bölgelerde çok arttı . Ispartakule bunlardan biri mesela . Buralarda kim oturur falan diyorduk bahsedilen fiyatlar oldu . Neyse ,konuyla ilgili anlaşmaya çalışın çünkü cidden sıkıntılı bir durum. Avukatlık hizmeti alın en kısa zamanda

Satın aldığınız evi nasıl babanızın adına yaptınız onu anlamadım. İleriye yönelik niye düşünmediniz babanıza güvendiğiniz için mi.
Yani ailem birşey demeyin demişsiniz anlayışla karşılıyorum ama çok şey denir bu aileye emin olun. Umarım tez zamanda çözülür

Banka vermiyordu notum düşmüştü. Ona girmek istemiyorum çok tatsız bir mazi yüzünden tatsız bir borctu. babama güvendim. Hatta bir dönem bipolar rahatsızlığım ilerledi dünyayla tüm bağım koptu ev benim neyime senin olsun demiştim. Şimdi bu sözümü de kullanıyorlar.

Kıyamam. Baba bile hayırsız oluyo bazen. Üvey anne olunca da etki ediyor. Vicdan diliyorum onlara. Üzülmeyin siz Rabbim Celle Celâlühû kolaylıklar versin

Bir avukatla görüşün en doğrusu o olur. Ha rabbim yedirir mi uyanık üvey annenize, yedirmez emin olun, çok gördüm öyle hesap yapanlar içinizi ferah tutun

Ben bu tarz konulara sadece kkda denk geliyorum. İnsanlar ev alıyor,parasını veriyor ama ev başkasının üzerine. Neden yani? Evin bilmem kaçta kaçına paranız yetmiyorsa almayıverseydiniz,ne münasebet bir lira bile ne alırım başkasından ne de gücümün yetmediğine el uzatırım.

Allah kimseyi kendi malının dilencisi yapmasın.

Paraya neden ihtiyacınız vari o mezarcı kocanıza yedirecekseniz babanız haklı. Yarın öbür gün akıllanıp boşanmaya karar verirseniz evin parasını en azından o cimri herife yedirmek zorunda kalmazsınız. ben babanızı destekliyorum, akıllı birine bezniyor ne güzel oturuyor içinde işte, verirse o varyemez kocaya hiç olacağını az çok biliyordur.

Ailem bişey demeyin demissinde resmen ailen seni dolandırmış ben kim olursa olsun evin üstüne olmasına karşıyım ozaman almam paramı atarım bankaya sonra kirasinida alırlar vermezlerse kimseye güvenmemek lazım

Babanizla hallettiniz hallettiniz yoksa o evin üstüne bir bardak su için. Ortak mal çok pis bir şey ya. Gerekirse almamak lazım. İnsan babasına bile güvenmemeli bu devirde.

Sizin is yas. Evlendikten sonra edinilen mal olacagi icin kocanizin hak sahibi olmadiginix ispatlamaniz lazim. Diger taraftanda babaniz olurse hem esi hem kardesleriniz mirasci olacak. Tavsiyem kazi ürkütmeden yolmaniz yönünde. Daha iyi bir lokasyonda ev alalim, kredi cekecegim, alacagimiz evin kirasi daha yuksek olacak gibi kandirmaniz lazim

Babanın üstüne yapmakla çok büyük hata yapmışsın artik üvey anne insafına kalmış canım maalesef

Mesnetsiz çünkü ne zaman kimin hık diye gideceği belli olmaz.

Onun da mezarcı karısı var. Ikisinin ortak çocuğu olsa kardeşime kalır bari derim. Çocukları da yok. Babama bir şey olsa üvey anneme ve onun yeğenlerine kalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…