O kozu biraz kullanmaya çalışacağım. Mahkemeye gidersem senin koyduğun para da hiç olur onu da alırım diye biraz tedirgin edeyim diyorum Ama bizde de kötü bile olsa ata büyük değerlidir. Yanlarinda ayak uzatılmaz ses yukseltilmez karşılık verilmez. Odaya girerken ayağa filan kalkarız el öperiz. Cirkeflesirdim yoksa yapamıyorum. Aslında yarısını bile teklif ettim normalde hakkı dörtte bir. Ben biraz küslük olmadan versinler istiyorum. Tedavim olmasa alsınlar onların olsun. Yarısını bile verseler yetecek bana.
Başka bir alıntıda gördüm iki saattir bu mesajı arıyorum ki iki çift laf edeyim. Valla bravo size helal olsun ben sizi çok takdir ettim.
(Bu arada bu platformda tarzım biraz Güzin abladır ama hafif çakırkeyfim bu tarz yazmam ama rijit bir mesaj olabilir hoş görün)
Bu babaya bu saygıyı göstermenizi gerçekten takdir ettim ironi yapmıyorum. Adam resmen karısının ağzının içine bakıp aptala yatarak sizi dolandırmaya çalışıyor ay bu nasıl baba?
Biz Doğuluyuz (ama çok Doğu değil
) babam dünya görüşü olarak görece ufku geniş, genelden farklı siyasi görüşe sahip profesör emeklisi bi insan ama acayip geleneksel, otoriter, cinsiyetçi ve kontrol delisi aynı zamanda. Aileden gelen bazı sebeplerle damatlara da çok hoşgörülü olmayan bir tip olarak seneler önce araba alırken kredi faiz vs ile uğraşmayın diye neredeyse arabanın yarı parasını verdi bize. Benim Kadir İnanır’ın Chopen tiplemesi gururlu Anadolu çocuğu eşim geri ödeme teklif edince gönül koydu. Bu bölgede deprem oldu evimiz dandik babam bi dikili ağacınız yok (evet çünkü biz Ağustos böceğiyiz) bizim site çok güvenli burdan ev alıcaz dedi baba param yok deyince evin üçte birini peşinat verdi. Kredi çektim. Şu an kiracımın yolladığı para kredi taksitini geçti evin değeri üç katına çıktı. Dönüp desem ki baba peşinatı ödeyeyim yüzüme bakmaz.
Ben de anca kardeşimle çocukluk travması dedikodusu yapayım aile dizilimi mi yapsqm diyeyim. Gidip elini öpücem yeminle. Mesele para değil vermese de olur hep derim borsada para filan kaybetse baba ne lüzumu var ne takıyosun 70 yaşındasın bırak derim torunlarımı düşünüyorum der (adam da biliyo bizden bi halt olmaz
) oğlu da yok bu arada.
Bana düşmez farkındayım ama babanız sizin ona gösterdiğiniz hassasiyeti hak etmiyor en baştan onun üvey anneye dönüp o kızımın hakkı ben babasıyım üstüne koymam gerekirken üstüne yatamam demesi gerekiyordu. Çok bakamadım mesajlara ama anladığım kadarıyla üvey anne konuşuyor babada ses yok! 40 yıllık feminizm yeminimi bozacam şimdi
Eğer sizi kırdıysam kusura bakmayın forum kurallarını da unuttum. Yarın mesajı düzenleyebilirsem belki silip bir özür ve tekzip mesajı yayınlarım yerine
ay ama kusura bakmayın çok gıcık oldum babanıza yasal hakkınızı aramanızı şiddetle tavsiye ediyorum.