- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.806
- 198
- Konu Sahibi Solukiklimler
-
Umarım alırsınız bunu canı gönülden diliyorum sizin için.Babam üvey değil ama hiç baba kafasında olamadı. 15 yaşındayken evlenmiş 16 yaşındayken abim 17 yaşındayken ben olmuşum. Abim doğduğunda gözü hep arkadaşlarının oyunundaymış. Gezme tozma cağındaymış. Bir ara keşke ölseler de ben de yine uyuyabilsem gezebilsem diye bile aklından geçirmiş. Babadan çok büyük abimmis gibi hissettim daha fazla dayanamadı evden kaçtı çalışma bahanesiyle . Eşim avukatla konuşmuş sanırım geri alacağız ama eşim de az hak yiyici değil.
Yanlış anlamayın ama o varyemez eşiniz de olmasa kimseniz yok, bipolarsınız, atak zamanları dünyadan vazgeçiyorsunuz, ve bu halde çocuk yetiştireceksiniz. Allah o çocuğun yardımcısı olsun.Bebek için kullanmıyorum. Bir düşük geçirip psikolojik olarak fenalastim. 20 gün yattım hastanede ama uzun süreli ilaç reddettim. Verdiler,eve gelince almayı bıraktım. Uzun süredir hiç almıyorum. ama Depresif değilim . Stabil bu aralar. Siz de mi kullanıyorsunuz?
Evet tüp içinO evi satarsaniz parayı kocanız yer benden söylemesi. Tüp bebek için mi satacaksiniz?
Evet tüp için
Kolay gelsin, her hareketiniz çok mantıklı.Evet tüp için
Eşim avukatla konuşmuş sanırım geri alacağız ama eşim de az hak yiyici değil.
Siz diğer konuyu okumamissiniz galiba.Bence üstünüz alın evi ama satmayın boşanıp orda oturun. 3 milyon lira zaten tüp bebek için çok fazla değil mi? Max 100.000-200.000tllik masraf için koca evi satacaksınız bence yapmayın yenisini alamazsınız. Evi satmayın, eşiniz bankadan ihtiyaç kredisi çeksin onunla ödeyin.
Yanlış anlamayın ama o varyemez eşiniz de olmasa kimseniz yok, bipolarsınız, atak zamanları dünyadan vazgeçiyorsunuz, ve bu halde çocuk yetiştireceksiniz. Allah o çocuğun yardımcısı olsun.
Siz diğer konuyu okumamissiniz galiba.
Evet tüp için
Eşim vermiyor.ilk tedaviye verdi. bu tedavide de kısmen karşıladı ama sonuç pek iyi görünmüyor üçüncü tedavi için vermem diyor. Zaten basarili olma şansı sadece ihtimal dahilinde gereksiz para harcayamam diyor. Kapsamlı tahlil ve tekrar peşpese denemek için para lazım. Tek bir deneme 50 bin. Satıp tedavi, daha ucuz bir ev, yeni bir hayat için işimi görecek. Psikiyatriye de gideceğim. Seanslar çok pahalı. Spora tatil turlarina vs katılırım. Biraz iyi hissetmeye harcayacagim kısmet olursa. Biraz kendime bakacağım . Bir milyona tek odalı evler var. Bir artı bir. NasipBence üstünüz alın evi ama satmayın boşanıp orda oturun. 3 milyon lira zaten tüp bebek için çok fazla değil mi? Max 100.000-200.000tllik masraf için koca evi satacaksınız bence yapmayın yenisini alamazsınız. Evi satmayın, eşiniz bankadan ihtiyaç kredisi çeksin onunla ödeyin.
Belki biraz iyi hissetsem bebek takintisindan kurtulurum. Sanki çocuk olursa herşey çok güzel olacak pembe bir dünyam olacakmış gibi geliyorAvukata tek gidin eşinizi hiç hiç karıştırmayın yoksa parayı üvey anneden kurtarıp eşe yedirirsiniz. Bence en temizi bu işi tek başınıza halledin. Bana kalırsa eşinizi toptan ittir edin ,eşiniz zaten yok gibi, çocukla hiç ilgilenmeyeceğini de açık etmişti ona güvenerek çocuk falan yapmayın. bana kalırsa hiç çocuk falan yapmayın önce hayatınızı düzene koyun.
Bi de çocuk büyütecek, hata konuşmak istemiyorum ama ne bileyim yani olacak iş mi bu halde?Kolay gelsin, her hareketiniz çok mantıklı.
izmirde de dolu boyle 1+1 3 milyon evin kendi degil yeri para ediyor ama burda o var.1+1 ev nasıl 3 milyon oraya takıldım ben
Belki biraz iyi hissetsem bebek takintisindan kurtulurum. Sanki çocuk olursa herşey çok güzel olacak pembe bir dünyam olacakmış gibi geliyor
Eski tayin olduğum yerde vardı bipolar hastası bi arkadaş, 1 tane çocuk yapmış, o da aile desteği ile, 2.yi yaptırmıyorlarmış. Konu sahibinde ne aile var ne kayın aile. Kendine yazık olduğu yetmiyor, ortak çıkaracak.Adam zaten çocuğa bakmam demiş, istemiyor da masraf olmasın diye. Konu sahibesi kendine bakmaktan aciz, anneanne babaanne de yok, dede üvey anneye takılmış gitmiş, o çocuğa kim ne şekilde bakacak çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?