- 7 Mart 2013
- 6.717
- 20.088
- 548
- Konu Sahibi Solukiklimler
Merkezi olmayan yerde 3+1ler 3 milyon altında. Altın yaldızlı mı ev?istanbul olunca inanılmaz katladı. Kimse yüzüne bakmıyordu merkezi değil diye.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merkezi olmayan yerde 3+1ler 3 milyon altında. Altın yaldızlı mı ev?istanbul olunca inanılmaz katladı. Kimse yüzüne bakmıyordu merkezi değil diye.
Değil. Emlak konut. Ama pahalı. Ben alırken çok da aman aman değildi. Şimdi kiralar yirmi bine dayandı.Merkezi olmayan yerde 3+1ler 3 milyon altında. Altın yaldızlı mı ev?![]()
Emlak konutun evleri bazı bölgelerde çok arttı . Ispartakule bunlardan biri mesela . Buralarda kim oturur falan diyorduk bahsedilen fiyatlar oldu . Neyse ,konuyla ilgili anlaşmaya çalışın çünkü cidden sıkıntılı bir durum. Avukatlık hizmeti alın en kısa zamandaDeğil. Emlak konut. Ama pahalı. Ben alırken çok da aman aman değildi. Şimdi kiralar yirmi bine dayandı.
Höh. O nasıl merkezi olmayan yermiş. O parayla gidip merkezde otururumDeğil. Emlak konut. Ama pahalı. Ben alırken çok da aman aman değildi. Şimdi kiralar yirmi bine dayandı.
Banka vermiyordu notum düşmüştü. Ona girmek istemiyorum çok tatsız bir mazi yüzünden tatsız bir borctu. babama güvendim. Hatta bir dönem bipolar rahatsızlığım ilerledi dünyayla tüm bağım koptu ev benim neyime senin olsun demiştim. Şimdi bu sözümü de kullanıyorlar.Satın aldığınız evi nasıl babanızın adına yaptınız onu anlamadım. İleriye yönelik niye düşünmediniz babanıza güvendiğiniz için mi.
Yani ailem birşey demeyin demişsiniz anlayışla karşılıyorum ama çok şey denir bu aileye emin olun. Umarım tez zamanda çözülür
Şu an gelişti. Site içine ve dişina epey dükkan mağaza açıldı. Ulaşım hattı biraz daha iyileşti. Üniversiteye de yakın olduğu için epey değerlendi.Höh. O nasıl merkezi olmayan yermiş. O parayla gidip merkezde otururum![]()
Kıyamam. Baba bile hayırsız oluyo bazen. Üvey anne olunca da etki ediyor. Vicdan diliyorum onlara. Üzülmeyin siz Rabbim Celle Celâlühû kolaylıklar versinBanka vermiyordu notum düşmüştü. Ona girmek istemiyorum çok tatsız bir mazi yüzünden tatsız bir borctu. babama güvendim. Hatta bir dönem bipolar rahatsızlığım ilerledi dünyayla tüm bağım koptu ev benim neyime senin olsun demiştim. Şimdi bu sözümü de kullanıyorlar.
Bir avukatla görüşün en doğrusu o olur. Ha rabbim yedirir mi uyanık üvey annenize, yedirmez emin olun, çok gördüm öyle hesap yapanlar içinizi ferah tutunBundan 8 yıl önce henüz bekarken 1+1 ev aldım.iş yerim dağ başı gibi bir yerdeydi oraya yakın yeni yapılan bir siteden aldım. Babamla pek görüşmem evlendiginden beri. Ama o dönem yolda harap olma peşinatı da ben vereyim dedi. Neyse o dönem 45 bin verdi. Dörtte biri bu para. Evi satarsam herkes koyduğu para oranında payını alır dedik. Eve geçtim bir yıl sonra evlenince kiraya verdim.esimin cimriliklerine kızgın olduğum için o evin gelirini babama bıraktım. Kirayı birkaç ay alıp babamin hesabına yollayın dedim. Ev babamın üstüne bu arada krediyi o çekti ben ödedim.
Şu an ev 3 milyon. Babama satalım benim ihtiyacım var dedim. Ona da 750 bin vereceğim hesapta koyduğu paranın oranını aynen koruyorum.
Ama üvey annem evi satmayalım kirasıyla geçinelim biz ölünce ev yine kızına kalır demiş şimdi evi satmıyor.işin komik tarafı babamla aramda 17, üvey annemle 7 yaş fark var. Onlardan önce öleceğim zaten çektiğim kahırla. Israr edince ev zaten bizim üzerimize git mahkemeye anlat derdini dediler. Ben ödemeleri ispatlayıp geri alabilir miyim?
Bu arada hakaretvari üslup istemiyorum. Ne olursa olsun onlar ailem sadece kanuni olarak bir şey çıkar mı?
Babanın üstüne yapmakla çok büyük hata yapmışsın artik üvey anne insafına kalmış canım maalesefBundan 8 yıl önce henüz bekarken 1+1 ev aldım.iş yerim dağ başı gibi bir yerdeydi oraya yakın yeni yapılan bir siteden aldım. Babamla pek görüşmem evlendiginden beri. Ama o dönem yolda harap olma peşinatı da ben vereyim dedi. Neyse o dönem 45 bin verdi. Dörtte biri bu para. Evi satarsam herkes koyduğu para oranında payını alır dedik. Eve geçtim bir yıl sonra evlenince kiraya verdim.esimin cimriliklerine kızgın olduğum için o evin gelirini babama bıraktım. Kirayı birkaç ay alıp babamin hesabına yollayın dedim. Ev babamın üstüne bu arada krediyi o çekti ben ödedim.
Şu an ev 3 milyon. Babama satalım benim ihtiyacım var dedim. Ona da 750 bin vereceğim hesapta koyduğu paranın oranını aynen koruyorum.
Ama üvey annem evi satmayalım kirasıyla geçinelim biz ölünce ev yine kızına kalır demiş şimdi evi satmıyor.işin komik tarafı babamla aramda 17, üvey annemle 7 yaş fark var. Onlardan önce öleceğim zaten çektiğim kahırla. Israr edince ev zaten bizim üzerimize git mahkemeye anlat derdini dediler. Ben ödemeleri ispatlayıp geri alabilir miyim?
Bu arada hakaretvari üslup istemiyorum. Ne olursa olsun onlar ailem sadece kanuni olarak bir şey çıkar mı?
En uygunu mağara olsa gerek1+1 ev nasıl 3 milyon oraya takıldım ben![]()
Mesnetsiz çünkü ne zaman kimin hık diye gideceği belli olmaz.Ne gibi mesnetsiz? Ölünce sana kalır dediler aramızda az yaş farkı var. Bunu düşünmem mi mesnetsiz. Size duygusuz gelmiş olabilir ama ben sadece bu konuda babalık gördüm. Peşinat verdi. Onda da evi üvey anneme bırakmak için ( tahminim o) evi satmıyor.
Onun da mezarcı karısı var. Ikisinin ortak çocuğu olsa kardeşime kalır bari derim. Çocukları da yok. Babama bir şey olsa üvey anneme ve onun yeğenlerine kalacak.Paraya neden ihtiyacınız vari o mezarcı kocanıza yedirecekseniz babanız haklı. Yarın öbür gün akıllanıp boşanmaya karar verirseniz evin parasını en azından o cimri herife yedirmek zorunda kalmazsınız. ben babanızı destekliyorum, akıllı birine bezniyor ne güzel oturuyor içinde işte, verirse o varyemez kocaya hiç olacağını az çok biliyordur.