Ah babacığım 3,5 sene oldu hastanede son bilinci açık olduğu gün keşke kocaman sarılsaydım sonra acil ameliyat kalbin durması bir gece yoğun bakım ve orada vefat etti. O gün sadece ona bakarken gözüm daldı hep içimden kondurma askts dedim onu da tedirgin etmeyin diye sarılmadım. Ama içime doğmuş Yoğun bakımda olduğu zaman da eve geldim banyo yapmak için banyo sonrası dalmışım yatağın üstünde babam rüyamda veda etti telefon çaldı uyandım. Telefonu direkt ‘gitti değil mi, biliyorum’ diye açtım. Ah babam canım babam beni gözümün bebeği kızım diye seven babam keşke sarılsaydım. Gece gece yine aklımdasın yine ağlıyorum babam.Kızlar babam iki ayı geçti vefat edeli kanser hastasıydı vefat etmeden bir ay önce biliyor du gideceğini ama benle bizle vedalaşmadı aksine sinirliydi bagırıyo du anneme sarıldı ama kardeşim le bana sarılmadı hep kardeşlerini soruyor du onları istiyor du sizce neden veda konuşması yapma dı
Ah babacığım 3,5 sene oldu hastanede son bilinci açık olduğu gün keşke kocaman sarılsaydım sonra acil ameliyat kalbin durması bir gece yoğun bakım ve orada vefat etti. O gün sadece ona bakarken gözüm daldı hep içimden kondurma askts dedim onu da tedirgin etmeyin diye sarılmadım. Ama içime doğmuş Yoğun bakımda olduğu zaman da eve geldim banyo yapmak için banyo sonrası dalmışım yatağın üstünde babam rüyamda veda etti telefon çaldı uyandım. Telefonu direkt ‘gitti değil mi, biliyorum’ diye açtım. Ah babam canım babam beni gözümün bebeği kızım diye seven babam keşke sarılsaydım. Gece gece yine aklımdasın yine ağlıyorum babam.
Kızlar babam iki ayı geçti vefat edeli kanser hastasıydı vefat etmeden bir ay önce biliyor du gideceğini ama benle bizle vedalaşmadı aksine sinirliydi bagırıyo du anneme sarıldı ama kardeşim le bana sarılmadı hep kardeşlerini soruyor du onları istiyor du sizce neden veda konuşması yapma dı
Evlatla vedalaşmak kolay mı? Kimbilir neler yaşadı içinde. Sinirinin içinde korku, acı, reddediş gizlidir onun. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsunKızlar babam iki ayı geçti vefat edeli kanser hastasıydı vefat etmeden bir ay önce biliyor du gideceğini ama benle bizle vedalaşmadı aksine sinirliydi bagırıyo du anneme sarıldı ama kardeşim le bana sarılmadı hep kardeşlerini soruyor du onları istiyor du sizce neden veda konuşması yapma dı
Babanıza Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah... Size bağırması kızması benim düşünceme göre çok ağlayıp, kendinizi üzmemeniz için yapmıştır... Hani öldükten sonra beni hep bağırıyordu, kızıyordu öyle bir adama neden üzüleyim diye kendince düşünmüş olabilir.. Yani kısacası sizin üzülmemeniz içinKızlar babam iki ayı geçti vefat edeli kanser hastasıydı vefat etmeden bir ay önce biliyor du gideceğini ama benle bizle vedalaşmadı aksine sinirliydi bagırıyo du anneme sarıldı ama kardeşim le bana sarılmadı hep kardeşlerini soruyor du onları istiyor du sizce neden veda konuşması yapma dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?