Daha ogrenciyim bir kaç Senem var maalesef. Öyle olmasa da sadece bunun için evden çıkmam istemem.23 yaş kendi hayatınızı kurmak için yeterli bir yaş. Çalışıyor vr kendi paranızı çıkarıyorsanız kendi evinizi tutun. Bu yaştan sonra babanız değişmez bir susturursunuz iki susturursunuz gene bi şekilde patlar. Atanma filan bekliyorsanız tamamen babanızın istediği gibi giyinmeyin tabi ama çok sinirinizi bozmamak arayı bulmaya çalışın. Ha süresiz bi şekilde baba evinde kalacaksanız Allah sabır versin en az iki günde bir beyninizi yer
Zaten sırf bu yüzden karisicak biriyle sevgili olmam. Ama ben bu yaşlarıma bidaha gelemiycem ve istediğimi giyemiyorum. Ben zaten nasıl giyincegimi biliyorum. Çok anormal açık bişey giysem hadi tamam kizsinlar ama askılı alt tarafi, sadece kollarım görünüyor.Bana gore bi yere kadar abi baba karisir.. onlarda karismayacaksa olelim. Ama koca karisamaz :)
Ama her seferinde kavga çıkıyor, bıktım artıkKimse kimseye karışamaz ne abi ne baba ne de koca. Giyin istediğinizi alışır kabullenir zamanla. Zorla olamayacağını bazı şeylerin öğrenemediler gitti yıllardır
Ne zamandan beri bu konuda anlasamiyosunuz? .. hani insan zaten bilir ya ailesinin izin verip vermedigini bazi seylere.. mesela 23 yasinda mi birden giymeye basladin askili?Zaten sırf bu yüzden karisicak biriyle sevgili olmam. Ama ben bu yaşlarıma bidaha gelemiycem ve istediğimi giyemiyorum. Ben zaten nasıl giyincegimi biliyorum. Çok anormal açık bişey giysem hadi tamam kizsinlar ama askılı alt tarafi, sadece kollarım görünüyor.
O zaman ortayı bulmaya çalış biraz ne bileyim askılının üstüne gömlek giy babandan ayrılınca çıkar. Erkek arkadaşın olsa katiyen müdahale ettirme derdim ama ne bileyim aile evinde sürekli hır gür insanın huzurunu kaçırıyor. Ay yanlış anlaşılırım diye korktum bu arızayı çıkaran abin olsa ona da karışamaz ne haddine derdim.Daha ogrenciyim bir kaç Senem var maalesef. Öyle olmasa da sadece bunun için evden çıkmam istemem.
Kimse kimseye karışamaz ne abi ne baba ne de koca. Giyin istediğinizi alışır kabullenir zamanla. Zorla olamayacağını bazı şeylerin öğrenemediler gitti yıllardır
Eskiden beri böyle. Tişört vs giydiğimde sorun yok. Arada bir giyip nabız yokluyorum yada o görmeden giyiyordum, hala giyiyorum ama böyle olması normal gelmiyor. Bilsin karışmasın istiyorum, denemeye devam ediyorum hala ama her seferinde yine aynı sonuç. Birde konusamiyorum hiç direk bağırıp çağırıp üste çıkan aşırı sinirli bı yapısı var.Ne zamandan beri bu konuda anlasamiyosunuz? .. hani insan zaten bilir ya ailesinin izin verip vermedigini bazi seylere.. mesela 23 yasinda mi birden giymeye basladin askili?
Taktir ettim sizi , boyle devam edinEskiden beri böyle. Tişört vs giydiğimde sorun yok. Arada bir giyip nabız yokluyorum yada o görmeden giyiyordum, hala giyiyorum ama böyle olması normal gelmiyor. Bilsin karışmasın istiyorum, denemeye devam ediyorum hala ama her seferinde yine aynı sonuç. Birde konusamiyorum hiç direk bağırıp çağırıp üste çıkan aşırı sinirli bı yapısı var.
Abim karismiyor Mesela ama o da babamın yanında onu savunuyor , bana da o yokken giy diyorO zaman ortayı bulmaya çalış biraz ne bileyim askılının üstüne gömlek giy babandan ayrılınca çıkar. Erkek arkadaşın olsa katiyen müdahale ettirme derdim ama ne bileyim aile evinde sürekli hır gür insanın huzurunu kaçırıyor. Ay yanlış anlaşılırım diye korktum bu arızayı çıkaran abin olsa ona da karışamaz ne haddine derdim.
Umarım alisirkatılıyorum kesinlikle.
sizde diyorsunuz bir askılı giydim kavga ettik diye, e abartılı bişeyde giymemişsinizki yaz mevsimine girdik artık..
giyin istediğinizi illaki alışacak.
Tesekkur ederim umarim alisir yavaş yavaş yapmaya çalışıcam olmazsa da yine o yokken giyicem napayımTaktir ettim sizi , boyle devam edin
Giymeye devam edin , o kizdikca dik durup aciklayin , babanizla kavga edin demiyorum ama istediginiz gibi giyinme ozgurlugunuz var , bunun arkasinda durun
Haklisiniz oyle bir durum yaşasa insan bunları düşünmez , bende babamı çok severim normalde kaybetmekten de çok korkuyorum ama bu benim istediğimi giyme hakkımı engellememeli.Benim babamda zamaninda t-shirt giymemi istemezdi mesela. Kavga etmesem bile alinirdim. Babami 19 yasindayken kaybettim. Yemin ederim onu simdi bulsam tüm t-shirtlerimi kendi elimle yakarim. Bazi konularda orta yolu bulma taraftariyim. Babam mesela t-shirt giymemi sevmezdi ama baskalarin dirdirina ragmen bütün kizlarini okuttu. Birbirinizi kirmadan orta yol bulmayi deneyin derim
Haklisiniz oyle bir durum yaşasa insan bunları düşünmez , bende babamı çok severim normalde kaybetmekten de çok korkuyorum ama bu benim istediğimi giyme hakkımı engellememeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?