Teşekkürler guzel bir bakış açınız var :) umarım bende öyle hatirlarım.Moda olmadığı zamanlar. Saclarimi 1 cm boyunda kestirip platin rengine boyatmıştım. Babamin bende kızdığı tek sey :)(mudehale ediyordu ama kızmıyordu.)
Vallahi çıldırmıştı o gün. Hemen boyamazsan sokaga çıkarmam demisti :) canim benim. Simdi gülerek hatırlıyorum ama o gun evde sıkı yönetim ilan etmişti babam :) sonuç 5. Günün sonunda kendim boyadim. Saksukayi soyleyen sarkiciya benzedigimi farkettim :)
Emin ol ilerde guleceksin . Sevgiler
Babamın yüzünden istediğimi giyemiyorum. Bugün sadece askılı giydiğim için kavga ettik. Dışarı cikicaktik, öyle gidemezsin dedi bende giderim dedim şakaya vurarak. Hayır falan dedi bende 23 yaşıma geldim artık ben karar veririm dedim. ( Bugüne kadar her seferinde kavga çıkardı ) sonra gittik dışarı. Yolda hiç konuşmadı, noldu dedim başladı. Ne demek ben karar veririm, giymiyceksin vs. Konuyu dine getirdi . Yahu sinir oluyorum artık. Giydiğim alt tarafı askılı, ki kaldırabilecek yerde oturuyoruz. Nasıl alistiricam, her seferinde inat mi edeyim kavga mı edeyim, iki saattir aglıyorum sinirden. O yokken giyiyorum bu sefer içim rahat etmiyor , gerçekten bıktım artık bu durumdan ne yapabilirim ...
Birde o kadar sinirli ki kavga edince bağırıp çağırıp üste cikiyor
Ya bu çok zekiceÖnce mini etek üzerine de o bluzu giyin ve kıpkırmızı ruj sürün. Sonra o kızınca içeri gidip eteği değiştirip, ruju silin. O da sizi çok daha usturuplu giyinmeye sevk etti diye sevinsin.
InşallahTeşekkürler guzel bir bakış açınız var :) umarım bende öyle hatirlarım.
Ben valla bazem sasirip kaliyorum.
Ozelliklede son 5sene icinde gençlere bi haller oldu. Disarda 13-14yaslarinda ergem kizlar bi giyiniyor bi makyaj yapıyor sanirsin benden buyuk.
Hayir arkadas ne gerek var insanlara ben burdayim ,bakin bende buyudum makyaj yapip cesur giyinebiliyorum.
Ne gerek var ya !!!!!!
Konu sahibi ben biraz geri kafaliyim Kusuruma bakma. Ozgursun resitsin cart curt demicem sana.
Ailen seni koruyup kollamak yetirstirmek le sorumlu. Cunku kimsenin aklina gelmesede ölüm var. Ahiret var. Hesaplasma var. Allah’ın huzuruna cikarken bunlar icin tek tek hesap verecegiz. Anne babalarda evlatlari icin hesap verecek önce Cunku burasi yalan dunya. Sınav dünyasi. Her bireyin bu dunyada olmasinin bi sebebi var.
Sen o ruju surer mini etek giyer askiliyi cekersin. baban etegi cikar ruju sil der . sen askiliyi giyersin. Evet cok zekice ama babani degil kendini kandirmis olursun.
Bu dunyada bize karisma hakki olan yegane insanlar anne babalarimiz ailelerimizdir.
Konuyu arkadasim kuzenin veya sevgilim karisiyor diye acmis olsan onlara bk yemek duser derdim. Ama lutfen boylesi bi konu icin kirma babani.
Baban disardaki pislikleri biliyor. Sende biliyoraun elbette ama o senin baban. Seni bir cicek gibi yetistirip bi pislik yuzunden solmani izleyemez. Buna mahal vermemek icin seni korumak icin kendince bi set kurmus. Ki hakli. Çünkü gercekten serefsiz kayniyor .
Bu arada senin basina bi olay gelse vburda kimsenin cani yanmaz. Emin ol.
Olan annene babana olur. Kirma babani.
Bazzen ata sözü dinlemek en hayirlisidir .
Tamam babacim de. Giyme o askiliyi..
Hava cok sicak aman yandim terliyorum diyosan daha rahat terletmicek kumaslar dan alabilirsin kiyafetlerini.
Illede giyicem diyosan atandir ezemez kiramazsin. Tatli tatli konusmak da iyidir.
Veya o askiliyi biraz degistirmek.
Ustune bi şal ççeksen . hirka gorevi gorecek sekilde. Bence baban bunu kabul ederdi.
Sahsen baban seni disarda erkeklerin oyle gormesini ve hayallerini suslemesini istemiyordur. Sen ne dersen de. Seni oyle goren biri illaki cinsel bi obje gibi yaklasacaktir sana. Ve bunu dusunmek bile iğrenç .
Bu arada evlenince istedigini giyemiyosun canim. Bu buyuk bi yanilgidir.
CCunku en modern erkek bile evlendikten sonra kiskanir ve o tipik turk erkegi halini alir. Ki aslinda olmasi gereken budur. Ozel gunler ve tatil haric ben bu kadar rahat giyinmeye karisiyim.
Gencken insan boyle seylere cok onem veriyo malesef. Halbuki iki kumas parcasi insanin hayatida bu kadar cok yer kaplamamali.
#bugün ne giysem
Üzgünüm ama babaniz haklı:)
Babaniz suan dinen sizden sorumlu oldugu icin giymenizi istemiyo :)
Ve siz nikahlanip evlenene kadarda sizden sorumlu :)
Evlenince esiniz izin verirse rahat rahat giyersinz
Ben valla bazem sasirip kaliyorum.
Ozelliklede son 5sene icinde gençlere bi haller oldu. Disarda 13-14yaslarinda ergem kizlar bi giyiniyor bi makyaj yapıyor sanirsin benden buyuk.
Hayir arkadas ne gerek var insanlara ben burdayim ,bakin bende buyudum makyaj yapip cesur giyinebiliyorum.
Ne gerek var ya !!!!!!
Konu sahibi ben biraz geri kafaliyim Kusuruma bakma. Ozgursun resitsin cart curt demicem sana.
Ailen seni koruyup kollamak yetirstirmek le sorumlu. Cunku kimsenin aklina gelmesede ölüm var. Ahiret var. Hesaplasma var. Allah’ın huzuruna cikarken bunlar icin tek tek hesap verecegiz. Anne babalarda evlatlari icin hesap verecek önce Cunku burasi yalan dunya. Sınav dünyasi. Her bireyin bu dunyada olmasinin bi sebebi var.
Sen o ruju surer mini etek giyer askiliyi cekersin. baban etegi cikar ruju sil der . sen askiliyi giyersin. Evet cok zekice ama babani degil kendini kandirmis olursun.
Bu dunyada bize karisma hakki olan yegane insanlar anne babalarimiz ailelerimizdir.
Konuyu arkadasim kuzenin veya sevgilim karisiyor diye acmis olsan onlara bk yemek duser derdim. Ama lutfen boylesi bi konu icin kirma babani.
Baban disardaki pislikleri biliyor. Sende biliyoraun elbette ama o senin baban. Seni bir cicek gibi yetistirip bi pislik yuzunden solmani izleyemez. Buna mahal vermemek icin seni korumak icin kendince bi set kurmus. Ki hakli. Çünkü gercekten serefsiz kayniyor .
Hava cok sicak aman yandim terliyorum diyosan daha rahat terletmicek kumaslar dan alabilirsin kiyafetlerini.
Illede giyicem diyosan atandir ezemez kiramazsin. Tatli tatli konusmak da iyidir.
Ustune bi şal ççeksen . hirka gorevi gorecek sekilde. Bence baban bunu kabul ederdi.
Sahsen baban seni disarda erkeklerin oyle gormesini ve hayallerini suslemesini istemiyordur. Sen ne dersen de. Seni oyle goren biri illaki cinsel bi obje gibi yaklasacaktir sana. Ve bunu dusunmek bile iğrenç .
CCunku en modern erkek bile evlendikten sonra kiskanir ve o tipik turk erkegi halini alir. Ki aslinda olmasi gereken budur. Ozel gunler ve tatil haric ben bu kadar rahat giyinmeye karisiyim.
Gencken insan boyle seylere cok onem veriyo malesef. Halbuki iki kumas parcasi insanin hayatida bu kadar cok yer kaplamamali.
#bugün ne giysem
Sizin deyiminizle kapalı giyinince erkekler bakmıyor mu sanıyorsunuz? Sanırsınız ki bu ülkede kapalı olanlar hiç tacize, tecavüze uğramıyor. Zihniyeti değiştirmedikçe zor ama her açık giyinen kadına ''kötü'' muamelesi yapmayın.Ben valla bazem sasirip kaliyorum.
Ne gerek var ya !!!!!!
#bugün ne giysem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?