Konuyu dine getiriyor daha cokHaklisiniz ama kavgaya vursaniz ikna etmek daha zor olur. Yumsak dil ile ilerlesiniz daha kolay olur diye düsünüyorum. Babaniz da bi yerde heralde sizi korumak icin acik giyinmenizi istemiyordur. Yani arkasinda sizi bastirmak gibi bir niyeti oldugunu düsünmüyorum
Siz istediğinizi giymeye devam edin. Babanızla da tartışmayın. Git üstündekini değiştir dediğinde “yok iyi bence böyle” deyip konuyu değiştirin. Kalkıp başka işiniz varmış gibi odayı değiştirin. Keyfinin kaçtığını gördüğünüzde de sebebini sormayın. Siz sebebini sorun da kavga çıkarıp size bağırabilsin diye susup oturuyor.
Benim babam da bazen giyimime karışıyor. Bu etek boyu ne böyle çıkılır mı gibisinden. Kaçamak saçma cevaplar verip sıyrılıyorum işin içinden. Bir yerden sonra onu takmadığınızı görünce karışıp kendini rezil etmek istemeyecek. Şimdi siz böyle oturup sinirlenip ağlarsanız sizi sindirebileceğini düşünür. Birkaç kere ağlatırım sonra benim istediklerimi giyer der. Sizin güçlü durmanız gerek. Bağırıp çağırıp kavga etmeyin çünkü sonuçta babanız. Sessiz direniş taktiğimle başarıya ulaşacağınızı düşünüyorumBırakın bağırsın çağırsın.
Bugün babaya saygı diye giyimini değiştirirsin yarın kocaya saygı. Ne aile ne de eşler giyim konusunda birbirine yasak koyamaz. Öneri verebilirler sadece gerisi bize kalmış. Herkes nasıl mutlu oluyorsa öyle giyinebilmeli.
Bu iki fikri tek tek deneyeceğim. Çok teşekkürlerAynı sorunları bende yaşadım. Aldim karşıma dedim ki bana riyakar olmayı öğretme. Bu kapıdan çıkıp köşede üstümdekileri çıkarmama sebep olma. Beni olduğum gibi sevmeyi dene baba.
Karışmıyor.
Valla hiç de öyle değilim. Bugüne kadar hiç bir sevgilimin kıyafetime karismasina izin vermedim. Vermem de. Herkesi kendiniz gibi bilmeyinsevgilin dese aşkım giyme seni çok kıskanıyorum diye
o vakit giymezsin
bu işler böyle
Valla hiç de öyle değilim. Bugüne kadar hiç bir sevgilimin kıyafetime karismasina izin vermedim. Vermem de. Herkesi kendiniz gibi bilmeyin
Senin de benim nasıl biri olduğum hakkında kanaatin olamaz. Buna rağmen gelip yorum yapmışsın. Bende sen öyle düşündüğüne göre öylesin herhalde diye düşündüm. Ben babama en küçük bir saygısızlık etmedim ki senin bunu yargılama gibi bir hakkın olduğunu sana kim söyledi bilmiyorum.benim nasıl biri oldugum hakkında bir kanaatin olamaz
ayrıca sana bu yaşına dek emek vermiş adam için askılı giymesen ne olur
babaya saygı hususunda yorum dahi yapmicam
ama sevgilin sana müdahale edemediğine göre sen de ona edemiyorsundur
bu tip ilişkiler zaten hep mutlulukla meticelenir biliriz iyi
sen zor olanı başarmışsın tebrikler
Senin de benim nasıl biri olduğum hakkında kanaatin olamaz. Buna rağmen gelip yorum yapmışsın. Bende sen öyle düşündüğüne göre öylesin herhalde diye düşündüm. Ben babama en küçük bir saygısızlık etmedim ki senin bunu yargılama gibi bir hakkın olduğunu sana kim söyledi bilmiyorum.
Bende sevgilime müdahale edemiyorum diye bir şey yok. Zaten etmiyorum, gerek duymuyorum, güveniyorum. Gayet de mutluyum
Bunu güven olayına nasıl bagladiniz? Babama güvenmediğimi nereden çıkardın? Her eğiten eğitimci olamıyor maalesef.babana güvenmeyip sevgiline bu kadar güvenmen enteresan
sanırım baban da aman şu kızıma huzur vermemeyim kıyafetine karışayım da bir bunalsın benden nefret etsin diye öyle söylemiştir
sen öyle düşünüyorsun
velhasıl ben sen yaşında çok öğrenci eğittim
psikolojinizi iyi bilirim
Bunu güven olayına nasıl bagladiniz? Babama güvenmediğimi nereden çıkardın? Her eğiten eğitimci olamıyor maalesef.
Daha fazla bişey demek istemiyorum, boşa gidiyor sonuçta. iyi akşamlar.baban sana birşey diyorsa kendince bir bildiği vardır diye düşünmüyorsan yani senin kötülüğüne sebebiyet vericek birşey yapmaz diyorsan zaten saygı duyarsın
sizin gibileri eğitemiyoruz malesef
Bana göre sen giyersin normal. Baban karışır oda normal :) baba kız ilişkisinde olağan şeyler.Babamın yüzünden istediğimi giyemiyorum. Bugün sadece askılı giydiğim için kavga ettik. Dışarı cikicaktik, öyle gidemezsin dedi bende giderim dedim şakaya vurarak. Hayır falan dedi bende 23 yaşıma geldim artık ben karar veririm dedim. ( Bugüne kadar her seferinde kavga çıkardı ) sonra gittik dışarı. Yolda hiç konuşmadı, noldu dedim başladı. Ne demek ben karar veririm, giymiyceksin vs. Konuyu dine getirdi . Yahu sinir oluyorum artık. Giydiğim alt tarafı askılı, ki kaldırabilecek yerde oturuyoruz. Nasıl alistiricam, her seferinde inat mi edeyim kavga mı edeyim, iki saattir aglıyorum sinirden. O yokken giyiyorum bu sefer içim rahat etmiyor , gerçekten bıktım artık bu durumdan ne yapabilirim ...
Birde o kadar sinirli ki kavga edince bağırıp çağırıp üste cikiyor
O varken giymemeye karar verdim :)Bana göre sen giyersin normal. Baban karışır oda normal :) baba kız ilişkisinde olağan şeyler.
Moda olmadığı zamanlar. Saclarimi 1 cm boyunda kestirip platin rengine boyatmıştım. Babamin bende kızdığı tek sey :)(mudehale ediyordu ama kızmıyordu.)O varken giymemeye karar verdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?