kardeşim youtube bakmıyor bakarsa da öyle şeyler gözükmüyor, güvenlik ayarlını değişince anlar ve düzeltir maalesefgüvenlik ayarlarını değiştirmeniz lazım, en kısıtlı hale getirmeniz gerekiyor ama ben de çok vakıf değilim, bizim telefonlara eşim yapmıştı, çocuklar youtubeden izlerken farklı şeyler çıkmasın diye,
bir de kardeşiniz için youtube kids yükleyebilirsiniz, sadece oradan izlesin ne izlicekse
hayır vpn ile her siteye girebiliyorsunuz, vpn olmadan da girilen site de çok var maalesfVPN’le girilmiyor mu o tarz sitelere? VPN’i kaldırın
evde 2 bilgisayar var birisi bana ait zatenaynısını yaşadım. Psikolojim bozulmuştu sinir oluyordum çünkü, gece herkesin yattığını düşünüp salonda izliyordu, güya kendince sesi kısık ama odanın kapısının önünden geçerken duyuluyordu. Bir kaç gece tuvalete kalktığımda denk gelmiştim malesef. Eşler arasında ne olduğu ile ilgilenmiyorum, birçoğu için bu kabul edilmeyecek birşey değil. Benim eşim olsa bi gün bende sorun yaşamam bu durumla ilgili herhalde. Zaten bekarların hemen hepsi bakıyordur. O yüzden p.no izlemek garip bişey değil bana göre. Ama evde küçük çocuğu varken bir babanın izlemesi travmatık birşey.
Ben çareyi 'benim kendi bilgisayarım bozuldu derslerimi/işlerimi göremiyorum, yenisini alacak parada yok sen, seninkini bana ver' diyerek ve onu bilgisayarsız bırakarak bulmuştum.
Telefondanda zaten girilmiyor o sitelere. Televizyonda da nerde buluyorda izliyor onu anlamadım? Youtuba da o içerikler yok bildiğim kadarıyla.
Bence bi bahane bulup bilgisayarsız bırakın onu
sekmeyi açık bırakmıyor ,geçmişten silmiyor ama sorun bu da değil. Kardeşim geçmişi açıp da bakamaz ne izlediğine vs. bilgisayar masaüstü olduğu için taşınmıyor ve benim odam da bulunuyor. Koridordan kim geçerse neye bakıldığı gözüküyor , babamın kulakları artık ağır işitiyor . Gelen birisi olunca geç fark ediyor ama gören görüyor.Şeyi anlamadım babanız bilgisayardan bakıp sekmeyi açık mı bırakıyor daha sonra. Yoksa geçmişini silmemesinden mi bahsediyorsunuz? Eğer babanızla iletişim kurmak istemiyorsanız bu konuda annenize söyleyin o konuşsun. Bir şekilde bilgisayarda engelleseniz bile babanız sitelerin engelini kaldırabilir sonuçta.
Her erkek nerde bakıyor benim eşim bakmaz genelleme yapmayınBakarsa baksın, her erkek bakıyor. Onları düzeltemeyiz. Ben de evli dayımın baktığını gördüm çocukken, o zamanlar psikolojim bozulmuştu. Şimdi diyorum aman erkek milleti ne beklersin
Ben o kısım hakkında demedim kiHayır efendim bakamaz bakacasa gidecek telefonundan bakacak herkesin baktığı aile bilgisayarından değil herşeyin adabı var ya herşeyi normallestirdiniz pes yani
Kemalim yapmazzzzzzzzHer erkek nerde bakıyor benim eşim bakmaz genelleme yapmayın
sekmeyi açık bırakmıyor ,geçmişten silmiyor ama sorun bu da değil. Kardeşim geçmişi açıp da bakamaz ne izlediğine vs. bilgisayar masaüstü olduğu için taşınmıyor ve benim odam da bulunuyor. Koridordan kim geçerse neye bakıldığı gözüküyor , babamın kulakları artık ağır işitiyor . Gelen birisi olunca geç fark ediyor ama gören görüyor.
Çok kötü cidden. Ama sizin siteleri engellediğinizi ya da ayarlarla oynadığınızı anlar. Tek çareniz anneninizin onunla konuşması. Zaten karısı olarak onun görevi sizin değil.sekmeyi açık bırakmıyor ,geçmişten silmiyor ama sorun bu da değil. Kardeşim geçmişi açıp da bakamaz ne izlediğine vs. bilgisayar masaüstü olduğu için taşınmıyor ve benim odam da bulunuyor. Koridordan kim geçerse neye bakıldığı gözüküyor , babamın kulakları artık ağır işitiyor . Gelen birisi olunca geç fark ediyor ama gören görüyor.
ilk olarak yetişkin bir insan olduğunun farkındayım gelip de seni ilgilendirmez burnunu sokma gibi şeyler yazmayın çünkü babam aile bilgisayarından ve televizyonundan giriyor , Kendi telefonu da var , pc den ve telden girince küçük kız kardeşim görüyor . Ben de kaç kez bastım , iğreniyorum kendisinden. Sorum şu, bilgisayardan ve televizyondan müstehcen siteleri engellemek istiyorum . Gitsin kendi telefonundan baksın istiyorum . Nasıl yapabilirim? İnternet wifi hesabı onun üstüne şifreyi de bilmiyorum oradan yaparsam da anlar ve hemen düzeltir. Lütfen yardımcı olun , 5 aydırlı evde değildik gelir gelmez ilk baktığı şey müstehcen şeyler olmuş . Ben evden gidince kardeşimin bu iğrenç şeyleri görerek büyümesini istemiyorum...
Baksın ama kızının üstelik 9 yaşındaki kuzunun görmesine gerek yok psikolojinizin bozukluğuna veriyorum neyseBakarsa baksın, her erkek bakıyor. Onları düzeltemeyiz. Ben de evli dayımın baktığını gördüm çocukken, o zamanlar psikolojim bozulmuştu. Şimdi diyorum aman erkek milleti ne beklersin
Tabi ki de hep iftiraHer erkek nerde bakıyor benim eşim bakmaz genelleme yapmayın
7 24 beraberiz beni uyutup bakacak halı yokKemalim yapmazzzzzzzz
Bakarsa baksın diye şimdi diyorsun. Evde kardeşi varmış kaldı ki kaç yaşında olursa olsun yetişkin dahi olsa hiçbir çocuk annesini babasını bu şekilde yakalamak istemez. Çocuğun babasını bu şekilde tanısa senin için sıkıntı olmayacak yani öyle mi?Bakarsa baksın, her erkek bakıyor. Onları düzeltemeyiz. Ben de evli dayımın baktığını gördüm çocukken, o zamanlar psikolojim bozulmuştu. Şimdi diyorum aman erkek milleti ne beklersin
Yahu sen iyi misin sus yaBakarsa baksın diye şimdi diyorsun. Evde kardeşi varmış kaldı ki kaç yaşında olursa olsun yetişkin dahi olsa hiçbir çocuk annesini babasını bu şekilde yakalamak istemez. Çocuğun babasını bu şekilde tanısa senin için sıkıntı olmayacak yani öyle mi?
Biz iyiyiz de seni bilemicemYahu sen iyi misin sus ya
Bakarsa baksın da işte siz de demişsiniz ya çocukken psikolojim bozuldu diye. Ne diye başka çocukların da psikolojisi bozulsun? Bu işi özelde yapmak çok mu zor?Bakarsa baksın, her erkek bakıyor. Onları düzeltemeyiz. Ben de evli dayımın baktığını gördüm çocukken, o zamanlar psikolojim bozulmuştu. Şimdi diyorum aman erkek milleti ne beklersin
Size kötü bir haberim var ajsjjsjsHer erkek nerde bakıyor benim eşim bakmaz genelleme yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?