babam müstehcen şeylere bakıyor

Güvenli arama var etkinleşirse aramada o tür uygunsuz şeyler çıkmıyor yada belli internet sitesiyse bu girdikleri onları tarayıcıda engelleyin. Bilgisayardan çok iyi anlamıyorsa bulamaz heralde

Engellenmiyor diye biliyorum. Yani kısıtlama yapıyorsun güya
Sonra açılıyor.

En güzeli açıkça söylemek. Çok ayıp bisi ya pesss
Utanma arlanma olur.

anneme az önce söyledim , kardeşimin bazen sessizce yaklaşıp babamı koridor da gözetlediğini söyledi , annem de babama bu durumu söylemiş , babam da ben bakmıyorum demiş. Herkes biliyor onun baktığını , anneme de, bu senin görevin düzgün bir dille uyar dedim ama bana bağırdı . Baban beni dinlemiyor git sen konuş diye, babamla böyle bir konuyu nasıl konuşabilirim ki kibarca... Yapı olarak ve böyle toxic ebeveynler yüzünden çok sinirli birisi oldum çıktm . Bu konuyu dile getirirsem 3.dünya savaşı bizim evde çıkar. Yakında başka bir ile gidicem gibi gözüküyor. Kardeşimin böyle bir yerde büyümesini istemiyorum. Şeref yoksunu babam elinden gelse günün 24 saatini pis pis şeyler izleyerek geçirir , ne yapıcam bilmiyorum

o .çocuğu kp benim telefonumdan bakmıştı öyle şeylere. Eşime gösterincede babamı biliyorsun işte demişti.
Neyini biliyorum sapık oldugunu mu utanmaz pedofili ruh hastası oldugunu mu.
Erkekler iğrenç yaşlı erkekler daha da iğrenç

Konuştunuz mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…