babam neden böyle yapıyor?

canım aynı senin gibi bir arkadaşım var.. anne ve 2 kardeş aynı evdeler.. annesinin onların maaşına ihtiyacı yok ama.. ama işte.. küçük olan yurtdışına gitti geldi işe girdi çıktı vs vs hayatını yaşadı yaşıyor.. arkadaşım ise lise yıllarından beri çalıştı okudu şimdi çok iyi bir işi ve maaşı var.. annesi resmen evlenmesini istemiyor.. o da artık durumu kabullendi.. 38 yaşında ve elinde avucunda birşey yok evlenmeye zaten.. hep annesi aldı maaşını ev geçindirdi.. yıllar içinde bu "yardımlar" "mecburiyete" dönüşür kopamazsın.. yeni bir aile kurmaya çalıştığında hep yarım olur herşey.. yapma.. ihtiyaçları da yok madem kendi geleceğini de düşün..

e yani haklısın
belki baban için değersiz olduğundan değildir bu
bak başka bir görüş açısı açıcam şimdi sana
böyle düşünmeye çalış lütfen

bir ihtiyacın olsa kimden bulursun
??????????????????????????????

sana en yakın hissetttiğin ve senin halinden en çok anladığını düşündüğün
en çok onun tarafından sevildiğine inandığın kişiden

belkide babanın sana maddi konudaki bağının sebebi bu

küçük kardeşinin durumu varmı yokmu bilmiyorum
ama olsa bile
sanırım baban için
onu en iyi anlayan çocuğu sensin

zannetmiyorum

hepsini seviyorum ama yine de canları sağolsun ya. hayatta en korktuğum sey onların yokluğu.

Canim babaniz cimrilesmeye baslamis o zaman konusulmali bu konu sen kac yasindasin ????

[QU"mutsuzpunk, post: 36951798, member: 236226"]veriyorum ama annem de bazen suistimal ediyor[/QUOTE]
Ne gibi bisey söyleyeceğimcok acik anlatamamissiniz ya da ben anlamamisim babaniz yillardan beri mi boyle evlimisin iz bilmiyorum okuyomusunuz bilgim yok peki ilerde bu isler icin ne yapacaksiniz ??? Mersk ettim babaniz niye herseyin parasini istiyor bence evladiinin parasına kiymamali... tam icerigini bilmedigim icjn devam edemeyeceğim farklı bir sey soylemek istemiyorum

TE="mutsuzpunk, post: 36970039, member: 236226"]yaşım 26. konumda sorduğunuz sorular mevcut zaten. bu hafta sonu yine ailemin yanındayım bakalım neler olacak[/QUOTE]
Hmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…