- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
babanız kendisini düşünse zaten annenizin bakmasına bir şey demezdi. bence bu durumda siz de onları düşünmüş olmuyorsunuz, daha çok kendinizi kanıtlamak için istiyorsunuz. bu gayet olağan, ama keşke öyleyse çocuk işini erteleseydiniztorununa bakan anneanne babaanne çok var . pastam dursun karnım doysun istemiyorum . ben ailemi babamı bu kadar düşünürken onlarda beni düşünsün istiyorum.
Onlar düşünmüyorsa siz neden bu kadar düşünüyorsunuz?torununa bakan anneanne babaanne çok var . pastam dursun karnım doysun istemiyorum . ben ailemi babamı bu kadar düşünürken onlarda beni düşünsün istiyorum.
Sonra kadın kadının düşmanı rererere rörörör.Burdada moda oldu konu acip pasiflesip konuyu havada birakmak
Bu insanlar senin icin kafa yoruyor cevap bile vermiyor coguna. Kimine diyor size cevap vermicem, cunku isine gelmiyor…sonra elestiriler sert gelirse buhar olup ucuyolar.Sonra kadın kadının düşmanı rererere rörörör.
E siz babanizi dusunuyorsunuz ama babanizin oyle bir derdi yok anlasildigi kadariyla. Niye kendi kendinize boyle bir ikileme girdinizki. Tabi ki cocugunuz onemli. Babanız illa sizinle calismak isteseydi anneniz icin bu sekilde konusmazdi.Kızlar selam. hemen konuya geçiyorum. babamın işyerinde çalışıyorum ve hamileyim .doğumdan sonra işimi bırakmak istemiyorum ama kv ve annem çocuk bakmak istemiyor yani aslında şöyle bana böyle bişey demediler ama kv zamanında eltimin çocuğu içn o sizin çocuğunuz siz bakmalısınız demiş eltim çalışmak istediğinde.(sonuna kadar haklı ) kendi annem de şöyle babam diyorki biz artık unumuzu eledik eleğimizi astık ben karımı bakıcı yaptırmam demişti tam ben evlenmeden önce. haliyle düşüncelerini biliyorum. onlar çok haklılar ama ben babamı işyerinde yalnız bırakmak istemiyorum. 2 kız kardeşiz ve hep babama iki kızın var sen damatlara mı çalışıyorsun derlerdi çok zoruma giderdi.ben de onlara kız çocuklarının da her alanda etkin olduğunu (evlenseler dahi) göstermek istiyorum ama elim kolum bağlı. çaresiz hissediyorum. eşim asla bakıcıyı kabul etmiyor. ama ben babamı yalnız bırakmak istemiyorum. o iş yerini kapatana kadar yanında olmak istiyorum.
eltimin üzerine kalacak bir iş yeri yok ama bana miras kalacak bir işyeri var. ben elti hakir görmüyorum yanlış anlaşılmasın durumunuz aynı deyince cevapladım.
Kaç yaşına gelmiş insanlar cocuk bakmak zorunda değil kendinize güvenmiyorsanız yapmayacaksınız cocuk. Eşiniz bakıcı istemiyorsa otursun kendi baksin. Çalışma mottonuz da çok saçma ayrıca kendi ayaklarımın üzerinde durayım da elimde mesleğim olsun çocuklarıma örnek olayım koca eline muhtaç olmayayım deseydiniz anlardimtorununa bakan anneanne babaanne çok var . pastam dursun karnım doysun istemiyorum . ben ailemi babamı bu kadar düşünürken onlarda beni düşünsün istiyorum.
Derdi çalışmak değil, mirasa sahip çıkmak çünkü katip.Çalışan kadınlar hepten akılsızmış demek, kaç tanesinin üstüne çalıştıkları yer kalacak ki, hepimiz babamızın işinde çalışıyoruz sanıyor konu sahibi zaar.
Ama bi tercih yapmak durumundasınız ben olsam durumum iyiyse cocugumu bakmayı kendim büyütmeyi tercih ederdimKızlar selam. hemen konuya geçiyorum. babamın işyerinde çalışıyorum ve hamileyim .doğumdan sonra işimi bırakmak istemiyorum ama kv ve annem çocuk bakmak istemiyor yani aslında şöyle bana böyle bişey demediler ama kv zamanında eltimin çocuğu içn o sizin çocuğunuz siz bakmalısınız demiş eltim çalışmak istediğinde.(sonuna kadar haklı ) kendi annem de şöyle babam diyorki biz artık unumuzu eledik eleğimizi astık ben karımı bakıcı yaptırmam demişti tam ben evlenmeden önce. haliyle düşüncelerini biliyorum. onlar çok haklılar ama ben babamı işyerinde yalnız bırakmak istemiyorum. 2 kız kardeşiz ve hep babama iki kızın var sen damatlara mı çalışıyorsun derlerdi çok zoruma giderdi.ben de onlara kız çocuklarının da her alanda etkin olduğunu (evlenseler dahi) göstermek istiyorum ama elim kolum bağlı. çaresiz hissediyorum. eşim asla bakıcıyı kabul etmiyor. ama ben babamı yalnız bırakmak istemiyorum. o iş yerini kapatana kadar yanında olmak istiyorum.
dayanabildiğin kadar çalışmaya devam et doğumdan sonra da iş yerine de götürcek zamana gelene kadar evde kal yapacak bir şey yokKızlar selam. hemen konuya geçiyorum. babamın işyerinde çalışıyorum ve hamileyim .doğumdan sonra işimi bırakmak istemiyorum ama kv ve annem çocuk bakmak istemiyor yani aslında şöyle bana böyle bişey demediler ama kv zamanında eltimin çocuğu içn o sizin çocuğunuz siz bakmalısınız demiş eltim çalışmak istediğinde.(sonuna kadar haklı ) kendi annem de şöyle babam diyorki biz artık unumuzu eledik eleğimizi astık ben karımı bakıcı yaptırmam demişti tam ben evlenmeden önce. haliyle düşüncelerini biliyorum. onlar çok haklılar ama ben babamı işyerinde yalnız bırakmak istemiyorum. 2 kız kardeşiz ve hep babama iki kızın var sen damatlara mı çalışıyorsun derlerdi çok zoruma giderdi.ben de onlara kız çocuklarının da her alanda etkin olduğunu (evlenseler dahi) göstermek istiyorum ama elim kolum bağlı. çaresiz hissediyorum. eşim asla bakıcıyı kabul etmiyor. ama ben babamı yalnız bırakmak istemiyorum. o iş yerini kapatana kadar yanında olmak istiyorum.
Çalışmak zorunda, ben onu anladım. '' Kocabank'' a rağmen, babasının mirası ona çalışmasa da kalacak olmasına rağmen, elalemin ağzı büzülsün diye..
Üzerimde psikolojik baskı hissediyorum. Kızım daha 2 bucuk yaşında, kendi kafamda cümleler tasarlıyorum onu kırmadan torun bakmak istemediğimi nasıl söylerim diye. Eğer Allah izin verirse, sağlık verirse o yaşlarımda rahat etmek istiyorum. İşten öğlen arasına geldim, kızımla boğuşurken yemek mi yedim dayak mı yedim anlayamadım. Bir gün değil her gün böyle. Oturup dinlendiğimi bilmiyorum. Çocuk daha 3 yaşına gelmedi ben kaç sene yaşlandım bilmiyorum. Kaç yaşına gelmiş insanlar çocuk bakmamalı demişsiniz ya cidden öyle. Doldum taştım kusura bakmayın.Kaç yaşına gelmiş insanlar cocuk bakmak zorunda değil kendinize güvenmiyorsanız yapmayacaksınız cocuk. Eşiniz bakıcı istemiyorsa otursun kendi baksin. Çalışma mottonuz da çok saçma ayrıca kendi ayaklarımın üzerinde durayım da elimde mesleğim olsun çocuklarıma örnek olayım koca eline muhtaç olmayayım deseydiniz anlardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?