BABAM VE BEBEĞİM ARASINDAYIM

Çünkü orada da "babasının dediğini yapan" bir yönetici..yetki yok ünvan var..Türkiyedeki pek çok aile şirketinin yönetim kademesi bu şekilde çalışıyor o yüzden sıkıntımyok
Evet aynen babadan ogula gibi dusun bu insanlarin hepsi toplasmis konu sahibini manipule ediyor her sekilde.. ama konu sahibinin bi durusu yok.. kaldi ki suan hamile sanirim.. dogunca cok baska hissedecegini dusunuyorum ben. Daha duygusal olacak.. en azindan ilk cocukta daha duygusal oluyorsun sonrakilerde daha realist.. en azindan bu benim tecrubem

Elti ile olan konusunda yazıyor..kızımız 2.5 aylık hamile eltisisinden fazla iş yapmış mutfakta..eğilmiş ,doğruymuş.. uzanmış öyle işte

eltimin üzerine kalacak bir iş yeri yok ama bana miras kalacak bir işyeri var. ben elti hakir görmüyorum yanlış anlaşılmasın durumunuz aynı deyince cevapladım.

Eşim çok inatçı asla kabul etmiyor . Zaten istemiyordu çalışma mı hiç .

iş karşılığı maaş alıyoruz ama işin tek işlevi, anlamı ve faydası para değil. hem siz, hem eşiniz hem de iki tarafın aileleri de meseleyi sadece para olarak değerlendiriyorsunuz. bu sığ bakış açısı sizi bir türlü anlayamadığım "bebeğimle babam arasında kaldım" saçmalığına götürüyor. kendinize yoktan problem üretiyorsunuz, çözüm yerine problem üretmeye devam ediyorsunuz.

Elti ile olan konusunda yazıyor..kızımız 2.5 aylık hamile eltisisinden fazla iş yapmış mutfakta..eğilmiş ,doğruymuş.. uzanmış öyle işte
Biz babamızdan miras kalmamış, kocamızı para basmıyor halimiz ile ayda 1 de olsa yardım edecek birini çağırabiliyoruz.

şükürsüzlük yapmak istemiyorum ama düşündüğümüzden erken oldu diyeyim.önümde bi ablam olsaydı ona bakarak örnek alırdım ama ilk çocuğum
Yani, öyle naif bir açıklama yaptınız ki. Hakkınızda hayirlisi olsun.

Aslında çalışmak istemiyor, elalemin lafları,kalacak mirastan dolayı falan bunlar zorunlu kılıyor. Ama elti istiyor çalışmak, hiçbir mecburiyeti yokken, keyif için.
Konu sahibi tam
Ne istiyor anlamis degilim ben hala… cunku surekli baskalarinin isteklerinden bahsediyor

Eşiniz kolaylik sağlamayan kişi burda yalnız.
Neden hem size yönetimde iş veren ailenizden bit de bakıcılık bekliyorsunuz?
Neden eşinizi ikna etmiyorsunuz?
Daha da çok varmış doğmasına siz bu argümanlarla ailenizi ikna edersiniz zaten belli.
Sağlıkla kucağınıza alin

Konu sahibi tam
Ne istiyor anlamis degilim ben hala… cunku surekli baskalarinin isteklerinden bahsediyor
Çalışmak zorunda, ben onu anladım. '' Kocabank'' a rağmen, babasının mirası ona çalışmasa da kalacak olmasına rağmen, elalemin ağzı büzülsün diye..

Bende ayni durumda idim. Kizim dogdugunda bakici arayisina girince babam benim torunumu 6 aylik bakiciya birakirsan senin kapidan sokmam isyerine 18 aylik olana kadar sokmadi. Sonra krese verdim.

Bi cocuk daha yapsam ayni sistemi uygularim

Biz babamızdan miras kalmamış, kocamızı para basmıyor halimiz ile ayda 1 de olsa yardım edecek birini çağırabiliyoruz.
Ben yaşanılan hayat ile bahsedilen tablo arasında bir ilişki göremedim ya neyse..bir tarafta kendisi yönetici pozisyonunda ,eşi de çok varlıklı olan bir kadın..diğer tarafta kayınvalide evinde tencere tava tabakla iş yapan ,bohça alışverişinde madur edildiğini söyleyen bir kadın ..sanki ikisi paralel evrende iki farklı yaşam tarzı

Bence eşiniz de hırsınızın farkında bakıcı istemiyorum diye diretmesi bundan.

İşyeri size aitmiş. Bir odasını bebek için düzenleyin bakıcı ile bebeği yanınızda götürün. Böylece hem bebeğinizden uzak kalmazsınız hem de çalışma hayatınızdan. Ben 2 çocuğumu bu şekilde büyüttüm. 30. günde kliniğime geçip hasta bakmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…