- 19 Mayıs 2020
- 47.689
- 214.304
- 598
Kim öle kim kala o vakte kadar.Gelecekteki
Miras diyebiliriz
Evet aynen babadan ogula gibiÇünkü orada da "babasının dediğini yapan" bir yönetici..yetki yok ünvan var..Türkiyedeki pek çok aile şirketinin yönetim kademesi bu şekilde çalışıyor o yüzden sıkıntımyok
Bacim hepsinin hesabini yapmis inceden eltisini kiskaniyo benceKim öle kim kala o vakte kadar.
Elti ile olan konusunda yazıyor..kızımız 2.5 aylık hamile eltisisinden fazla iş yapmış mutfakta..eğilmiş ,doğruymuş.. uzanmış öyle işteYok artık, bu nerede yazıyor görmedim. Bu kadar para bolsa neden bir yardımcı tutulmuyor. İçlerine yabancı kabul etmiyorlar diye düşünmüştüm, resmen doğru görmüşüm. Hem içlerine yabancı sokmuyorlar hem de birbirlerine zorunda değilim istemiyorum yapıyorlar, ilginç gerçekten.
Elti neden kıskanılıyor,babasının şirketi bilem yokmuş?Bacim hepsinin hesabini yapmis inceden eltisini kiskaniyo bence
eltimin üzerine kalacak bir iş yeri yok ama bana miras kalacak bir işyeri var. ben elti hakir görmüyorum yanlış anlaşılmasın durumunuz aynı deyince cevapladım.
Eşim çok inatçı asla kabul etmiyor . Zaten istemiyordu çalışma mı hiç .
Cunku keyfiii calismakElti neden kıskanılıyor,babasının şirketi bilem yokmuş?
Biz babamızdan miras kalmamış, kocamızı para basmıyor halimiz ile ayda 1 de olsa yardım edecek birini çağırabiliyoruz.Elti ile olan konusunda yazıyor..kızımız 2.5 aylık hamile eltisisinden fazla iş yapmış mutfakta..eğilmiş ,doğruymuş.. uzanmış öyle işte
Yani, öyle naif bir açıklama yaptınız ki. Hakkınızda hayirlisi olsun.şükürsüzlük yapmak istemiyorum ama düşündüğümüzden erken oldu diyeyim.önümde bi ablam olsaydı ona bakarak örnek alırdım ama ilk çocuğum
Demek ki elti bunu pek takmıyorElti neden kıskanılıyor,babasının şirketi bilem yokmuş?
Aslında çalışmak istemiyor, elalemin lafları,kalacak mirastan dolayı falan bunlar zorunlu kılıyor. Ama elti istiyor çalışmak, hiçbir mecburiyeti yokken, keyif için.Cunku keyfiii calismak
Istemis ama
Ben zorundayima getiriyor
Konu sahibi tamAslında çalışmak istemiyor, elalemin lafları,kalacak mirastan dolayı falan bunlar zorunlu kılıyor. Ama elti istiyor çalışmak, hiçbir mecburiyeti yokken, keyif için.
Eşiniz kolaylik sağlamayan kişi burda yalnız.ay allah aşkına ortamı germeyin ben kayınvalidemin düşüncesine hak verdim. ama eltim ve benim durumum farklı o başkasının iş yerinde evde canı sıkıldığı için çalışıcaktı. ama benimki farklı firmamız var ve ben oradan sorumluyum.anlamaya çalışın lütfen. ben bakmak zorunda demiyorum. ben onları düşünüyorsam onlarda bana kolaylık sağlasın diyorum.
Çalışmak zorunda, ben onu anladım. '' Kocabank'' a rağmen, babasının mirası ona çalışmasa da kalacak olmasına rağmen, elalemin ağzı büzülsün diye..Konu sahibi tam
Ne istiyor anlamis degilim ben hala… cunku surekli baskalarinin isteklerinden bahsediyor
Ben yaşanılan hayat ile bahsedilen tablo arasında bir ilişki göremedim ya neyse..bir tarafta kendisi yönetici pozisyonunda ,eşi de çok varlıklı olan bir kadın..diğer tarafta kayınvalide evinde tencere tava tabakla iş yapan ,bohça alışverişinde madur edildiğini söyleyen bir kadın ..sanki ikisi paralel evrende iki farklı yaşam tarzıBiz babamızdan miras kalmamış, kocamızı para basmıyor halimiz ile ayda 1 de olsa yardım edecek birini çağırabiliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?