- 30 Ekim 2015
- 76
- 74
- 8
- Konu Sahibi yildizz_han
-
Abim sözlü ama kızın kardeşi askerde olduğu için nişan sürekli erteleniyor.abin niye evlenmedı o evlenseydı ona gıder annenızıde görurdunuz
Aslında eşim çok anlayışlı, iyi bir insan ama babama çok kızıyor bana yaptıkları için.Yazik cok uzuldum. Bir garip insandan digerine...Ailecek oturun konusun falan demek isterdim ama ise yaramaz sanirim
İnşallahEt tinaktan ayrilmaz barsirsiniz umarim zaman herseyin ilaci..
zaten bende babama meraklı değilim dargınım ona karşı. Özellikle anneme yaptıkları yüzünden ama annemlerede karışıyor, göndermiyor ona kızıyorum.babanla olan kopukluga sevindim, isabetli olmus.
abinle ve annenle ilerleyen zamanda mutlaka bir araya gelirsiniz, buna inaniyorum.
zaten bende babama meraklı değilim dargınım ona karşı. Özellikle anneme yaptıkları yüzünden ama annemlerede karışıyor, göndermiyor ona kızıyorum.
İnşallah onu bekliyecem artık. gerçi kız tarafınada babam ne anlattıysa kız tarafıda benden haz etmiyor.nereye kadar engel olabilir ki,
yarin obur gun abin evlenince onu kurtarmis sayilirsin,
annen de abine gidiyorum diye kacar kacar gelir insallah.
Ya çocuğumu doğurdum. Annem görmeye gelemedi. Eşim aldı abimin işyerine götürdü. Abim gördü birtek
1 aylık oldu annem daha göremedi.
Ya diyorum ya dinin işine gelen kısmını kaale alır. Bende babama gitmiyorum zaten. Annemi abimi özledimdindarlık bunun neresinde onu göremedim? bundan bahsetmeseydiniz keşke.. babanız sadece KABA biri. beni 16 yaşımda evlenmem için döven bi babaya asıl BEN GİTMEM !
Aslında kaçmadım ama babam eşimle evlenmemi istemedi. Ben diretincede git bir dahada bu eve gelme dedi.Kacarak evlenmediyseniz ne bu kin öfke. .
Sırf babanizin istedigiyle evlenmediniz diye mi böyle yapiYor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?