Bir insanın davranışlarını eleştirmek farklı, hakaret etmek bambaşka bir şey. Psikopat diye hakaret eden gördüm.
Psikopatlar ne korku ne pişmanlık ne de sevgi hisseden birisini sevmeyi ve sevilmeyi umursamayan çıkarlarına ne uyarsa onu yapan insanlar. Manipülasyon ustalarıdır. Büyük çoğunluğu katil değildir ama insanları kullanır, dolandırıcılar arasında çok olduğundan şüpheleniyorum, çünkü manipule edip paralarını alırlar ve o insan ne kadar zor durumda kalırsa kalsın pişman olmazlar.Psikopatlar ilk başta büyük bir özgüvene sahiptir, ego demek daha doğru olur hatta.
Konu sahibi babası denize sürünce korkmuş, daha önceki konusunda neden annem beni kardeşim kadar sevmiyor diye üzülüyordu. Ne psikopatı Allah aşkına. Şiddete eğilimli diye dengesiz falan denilir ama psikopat bambaşka bir şey. Bir de kendisine dayak atan, parasını alan, aldatan yapmadığını bırakmayan kocasını savunup, tanımadığı psikolojisi bozuk kıza demediğini bırakmayan insanlardan da zerre hazzetmiyorum. Kız hakaret edin diye konu açmadı, zaten haklıyım da demiyor, yardım etmek isteyen etsin ama psikolojisi zayıf durumdaki birisine bir tekmeyi de ben atayım kafasındaki insanlar çiğ görünüyor.