• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam yüzünden sinir krizi geçirdim

Arabanın içinde anneniz de yok mu arabayı denize sürse hepiniz ölürdünüz. Niye korktunuz anlamadım. Annenizle vs tartışmayın bir süre belki sizin tartışmalarınızı engellemek için böyle yapıyor olabilir

Bu sitede de anne baba ne yaparsa normal gören bir grup var. Anne baba da insan ve gayet kötü olanları veya sorunlu olanları var. Adam denize sürmüş, kaltak demiş çoğu kişi bunu görmezden gelmiş.
Bir başka konuda görmüştüm, kızın annesi kızı hortumla dövüyordu, sinir hastasıydı. Bazı üyeler ama canım anneler sinirlenir bazen öyle diyordu. Bilmiyorum kendi aileleri daha beter olduğu için mi veya çocuklarına mi böyle davranıyorlar ama böyle davranışları normal gören insanın da psikolojik sağlığı iyi değildir.

Anneniz niye soylemedi, normal konusuyoruz diye? Ailecek garipsiniz. Imkan varsa ayri yasayin ve tedavi olun.

Geçen günkü konunuzda annenizi dövdüğünüzü hem de öyle az buz değil evire çevire dövdüğünüzü yazmıştınız. Kuzeninizin kafasında kase kırdığınızı da. Yani normal değilsiniz. Tedavi görmeniz şart.
Araçta da artık neler yaşandıysa babanız ailecek ölelimde kurtulalım diyip denize sürmüş olabilir arabayı

Kendini niye yumrukladın. Bence senin sıkıntıların var normal tepkiler vermiyorsum. O yüzden ailen hakkında bişey demek istemiyorum çünkü eksik veya veya yanlış anlatıyorsun bence
kişilik bozuklugu oldugunu söylemişti geçen açtıgı konuda.
ailecek sorunlular maalesef

Hmm doğrudur yani anlattığı şeyler enteresan. hiç bir sağlıklı birey bu şekilde tepkiler vermez
kendisi annesini şuurunu yitirecek kadar döven, ama babası arabayı denize sürdü canima kast etti diye bayıla bilen bir arkadaşımız.
bu kadar aileye olan hırs kin sebebide kendisini dışladıklarını eziklediklerini düşünüyor.

Babanız evet normal değil ama sizin de kendinizi dövmeniz normal değil. Psikolojik bir tedavi gerekiyor kendiniz için bunu isteyin.

Bu sitede de anne baba ne yaparsa normal gören bir grup var. Anne baba da insan ve gayet kötü olanları veya sorunlu olanları var. Adam denize sürmüş, kaltak demiş çoğu kişi bunu görmezden gelmiş.
Bir başka konuda görmüştüm, kızın annesi kızı hortumla dövüyordu, sinir hastasıydı. Bazı üyeler ama canım anneler sinirlenir bazen öyle diyordu. Bilmiyorum kendi aileleri daha beter olduğu için mi veya çocuklarına mi böyle davranıyorlar ama böyle davranışları normal gören insanın da psikolojik sağlığı iyi değildir.
bu konuda anne babada sorunlu, konu sahibesi kendide ayrıca sorunlu evde gayet anne baba çocuk hep birlikte bir birlerini şuuru kapanana kadar dövebiliyolar.
şoyle bir ortamı düşününce insanın kimseyi suçlayası gelmiyor açıkçası.
herkes sorunlu ama kimse tedavi olmak istemiyor, ölmek isteyen bir çocuk var ortada kendi hayatını kur demekten başka bir şey diyemiyoruz çünkü biz burda vaaay annen şoyleymiş vay baban şoyleymis desek bir cinnete sebep olabiliriz.
yorum yazacagimiz insanin duygu durumu çok önemli bence

kendisi annesini şuurunu yitirecek kadar döven, ama babası arabayı denize sürdü canima kast etti diye bayıla bilen bir arkadaşımız.
bu kadar aileye olan hırs kin sebebide kendisini dışladıklarını eziklediklerini düşünüyor.
Ay allahım umarım yalandır annesini dövdüğü. Çok üzüldüm. Umarım yakınları müdahale edip tedavi görmelerini sağlar 😢

Ay allahım umarım yalandır annesini dövdüğü. Çok üzüldüm. Umarım yakınları müdahale edip tedavi görmelerini sağlar 😢
kendi anlattigina göre yalan degil, baya dövüyor annesini ufacik bir atışmada.
ha kendisini bu duruma ne getirdi neler yaşadı bilemem ama tedavi olması şart.

kendi anlattigina göre yalan degil, baya dövüyor annesini ufacik bir atışmada.
ha kendisini bu duruma ne getirdi neler yaşadı bilemem ama tedavi olması şart.
Ruh hastası. Keşke ihbar edeceğimiz polis harici bir birim olsa bu tarz durumları

Buram buram fakeee kokuyoorrrrr :KK53:
Bu durumda olsaydım bırak bu siteyi mesaj atmaya vaktim olmazdı ama sen masallah çatır çatır artistce cevap vermişsin.

DÜZENLEME: Kız psikopatmış yorumları sonradan gördüm PES

Senin bu ailenle olayın ne ? Onların evinde yasiyorsun ve sürekli gecimsizsin. Madem öyle bir derdin var git kendi evine çık iş bulup. Sanki milletin sana borcu var

Bir insanın davranışlarını eleştirmek farklı, hakaret etmek bambaşka bir şey. Psikopat diye hakaret eden gördüm.

Psikopatlar ne korku ne pişmanlık ne de sevgi hisseden birisini sevmeyi ve sevilmeyi umursamayan çıkarlarına ne uyarsa onu yapan insanlar. Manipülasyon ustalarıdır. Büyük çoğunluğu katil değildir ama insanları kullanır, dolandırıcılar arasında çok olduğundan şüpheleniyorum, çünkü manipule edip paralarını alırlar ve o insan ne kadar zor durumda kalırsa kalsın pişman olmazlar.Psikopatlar ilk başta büyük bir özgüvene sahiptir, ego demek daha doğru olur hatta.
Konu sahibi babası denize sürünce korkmuş, daha önceki konusunda neden annem beni kardeşim kadar sevmiyor diye üzülüyordu. Ne psikopatı Allah aşkına. Şiddete eğilimli diye dengesiz falan denilir ama psikopat bambaşka bir şey. Bir de kendisine dayak atan, parasını alan, aldatan yapmadığını bırakmayan kocasını savunup, tanımadığı psikolojisi bozuk kıza demediğini bırakmayan insanlardan da zerre hazzetmiyorum. Kız hakaret edin diye konu açmadı, zaten haklıyım da demiyor, yardım etmek isteyen etsin ama psikolojisi zayıf durumdaki birisine bir tekmeyi de ben atayım kafasındaki insanlar çiğ görünüyor.

Back
X