unut ne ya allah aşkına ailende artık anlasın seviyorsun ya varmı ötesi annaen baban hiç mi aşık olmadı ne bu zihniyet annen nasıl arkanda olmaz senin nasıl anne bu kusura bakma ama ailen tuaf insanlar allah sanada yardım etsin inş. gönlünce verir ama sen sakın vazgeçme dimdik dur kır inatlarınıSöyledim zaten. O zaman yok dedi. Unut dedi. O gün bugün konuyu açmadı. Sadece var mi gelişme diye soruyor.
Beni biraz anlar diye babama söyledim zaten. Annem hic yanında olmaz bu konuda umarım annem de bi gün öğrenince babam kalkıp annemi sakinleştirmek zorunda kalmaz. :) gülüyorum ama sıkıntı dan.unut ne ya allah aşkına ailende artık anlasın seviyorsun ya varmı ötesi annaen baban hiç mi aşık olmadı ne bu zihniyet annen nasıl arkanda olmaz senin nasıl anne bu kusura bakma ama ailen tuaf insanlar allah sanada yardım etsin inş. gönlünce verir ama sen sakın vazgeçme dimdik dur kır inatlarını
ANNENE ŞOK OLDUM YA BENİM BİLDİĞİM ANNE KIZININ HEP YANINDA OLUR EN AZINDAN BENİM ANNEM SUÇ ORTAĞIM BENİMBeni biraz anlar diye babama söyledim zaten. Annem hic yanında olmaz bu konuda umarım annem de bi gün öğrenince babam kalkıp annemi sakinleştirmek zorunda kalmaz. :) gülüyorum ama sıkıntı dan.
Amin canım benim. Napalim bende öyle olsun isterdim ama . Yapacak bisey yok ki. En azından annem sevseydi zamanında yine anlatırdım.ANNENE ŞOK OLDUM YA BENİM BİLDİĞİM ANNE KIZININ HEP YANINDA OLUR EN AZINDAN BENİM ANNEM SUÇ ORTAĞIM BENİMALLAH YARDIM ETSİN CANIM
sana destek olacak kimse yokmu olsalar baban daha kabul ederAmin canım benim. Napalim bende öyle olsun isterdim ama . Yapacak bisey yok ki. En azından annem sevseydi zamanında yine anlatırdım.
Hayır hic kimse yok. İki taraf da hic biri severek evlenmeyi savunacak insanlar değil. Gerçekten yalnızım.sana destek olacak kimse yokmu olsalar baban daha kabul eder
çok zor bir durum tek başına dimdik bütün ailene karşı durman gerekeçek bu zaman zarfında sevgilinde durması lazımHayır hic kimse yok. İki taraf da hic biri severek evlenmeyi savunacak insanlar değil. Gerçekten yalnızım.
Sevgili kk üyeleri. Bir sevdiğim var askerde şuan. O orda duradursun, beni isteyenler var. Bi aile istedi eve felan geldiler ciddi ciddi. Ailem çok beğendi. Haftalardır yok diyorum annem babam inat. Bu arada sevdiğim olduğunu bilmiyorlar. Simdi artik bi karar aldık. Bugün söylemeyi düşünüyorum babama. Çünkü artik şüphelenmeye başladılar biri mi var falan diye. Niye kestirip atiyorsun diye. Vel hasıl dun gece uyku tutmadı. Heyecandan dünden bu yana midem bulanıyor. Ayrıca çok korkuyorum :-( Ailem çok muhafazakâr . Ama napalim kalbe söz geçmiyor kiannemle hic konuşamam babamdan daha beter hoş babam ne yapar hic bilmiyorum. Bu zamana kadar hic böyle şeyler olmadığı için. Bugün babamla annem olmadığı bi vakit konuşup anlatacağım. Ne soyleyim veya ne yapıp ilk gönlünü alıyım. Nasıl başlayım. Annem e kesin söyleyemem zaten daha önce yakaladığı için yüzüme çarpıp duruyor. Acil tavsiyelerinizi bekliyorum kizlar :-(
Aynen öyle. Simdi hepsini geçtim mesela bi akrabama söylesem o anneme veya babama söylese yine olmaz. Çünkü bizimkiler bastırır onları. Yok der atar kimse de ısrar edemez.çok zor bir durum tek başına dimdik bütün ailene karşı durman gerekeçek bu zaman zarfında sevgilinde durması lazım
Oluyor ama bu zaman zarfında bazen tartışıyoruz ya o coo canımı sıkıyor.Sevgilinde pek destek olmuyor sana galiba dimi?
KoNuştum . Büyük ihtimal bi zaman sonra tekrar konusmam gerekecek galiba.Ciddi bir dille anlat hem konuyu ciddileştir hemde yumuşak ol biraz ki baban parlamasın
Zorla olmaz ama baskı yapıyorlar yok dedim diye. Laf sokuyorlar. Annem beni benim yanımda başkaları ile cekistiriyor.İnat derken sen istemesen bile zorla koynuna mı sokacaklar?
Adam askerden gelip ailenin karşısına çıkana dek. "Beğenmedim"in arkasına sığın.
Ya da seninkinin ailesi gelsin konuşsun durum budur niyetimiz ciddi diye.
Hayırlısı o zaman..KoNuştum . Büyük ihtimal bi zaman sonra tekrar konusmam gerekecek galiba.
Babam geçen gün görücüler aradigi için beni arayıp düşündün mu falan dedi. Bi ton kızdı bağırdı. Vermem boşa falan dedi. Kızdı ağlattı beni. Annem desen bilmediği halde bana biz başkasına aman seviyor verin dediysek senin için denedik falan dedi. Ayni devam . Ama babam çok kararlı . 5 sene de geçse yine ayni derim dedi
Bende etmek istemiyorum ama vermem 5 sene sonra da ayni. Vazgeç çok ağlarsın diyor.Ya bu nasıl bir kafa yapısıBence bekle kabul etme görücüleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?