babama nasıl söylemeliyim lütfen yardim edin

Valla annen ne kadar sert olursa olsun annene soyle bence. Askerdeki sevdiginle konus ne zaman soz kesilecek kararlastirin beraber sonra annene direk boyle boyle biri var su tarihte ailesiyle gelip tanismak istiyor diye ac konuyu. Bu sekilde acarsan ciddi oldugunuzu anlar annen ve tepkisi daha az olur. Annende babana soyler artik.

Ben 25 yasimda babama benim gorustugm biri var, tanismak icin gelecek dedm. Ustelik ikimiz de calisiyoruz. Kendi ayaklarimizn uzerindeyz. Ailelerden ayri yasiyoruz. Babam bir hafta konusmadi benimle. Küstü bana.

sonucta annen de babanla evlendi, doğanın kanunu bu. birini sevmek, yuva kurmak istemek de ne var. sonucta ailenizin yüzünüzü kızartacak bir şey yapmıyorsunuz.

Kızlar kusura bakmayın giremedim. Babamla bugün dışarda konuştuk sakince. Kendimi tutamadım ağladım falan. Zaten ilk söylerken başlarken zorlandim. Neyse devamı geldi bastan sona anlattım. Dediğim gibi çok muhafazakar bi aile olduğumuz için ilk o konu sonra para gelir bizde. Derken babam bazı yerlerde hafif sinirlendi. Sevdiğim başka şehir de. Aileler bilmiyor yani bi tanıdığın oğlu değil anlayacağınız. Babam da nerden tanıyacağım onu . Kimdir it mi kopuk mu terörist mi. Ya seni pazarlarsa veya şöyle yaparsa falan diye en kotu ihtimalleri saydı. Onu aklından çıkar dedi. Benim onu.araştırmam aylar sürer. Ne yapacağım nerden araştıracağım anası kim babası kim Falan bir sürü söyledi. Bende beklerim tanı falan dedim. Olumsuz. Bu sabah konuştuk. Sizce ne olur ?. Olumsuz yani. Tanımadığım insana kızımı vermem dedi.

babacım isteyenler olduğu için söylemek zorundayım. yoksa biraz daha bekleyecektim. benim gönlümde aklımda başka birisi var. askerden dönmesini bekliyordum senin onayını almak için. diyebilirisn.

hımm konuşmuşsun.
o ilk tepkiyle öyle demiştir.
şimdi annen işlesin alttan alttan
bi gelir görürüz tanırız o zaman bi yanlışını görürsen yok dersin falan diye yavaş yavaş alıştırsın
sen beklemede kal.
iş annende biter ben sana diyim :)

zamnal alışır bence bu fikre. çok üzerine gitme şimdilik. ama bence en iyisi ailesinin gelip tanışması öncelikle. gördüğü zaman zaten anlar nasıl insanlar olduğunu sonrada siz gidersinin araştırır baban nasıl insanlar diye

Babanın ne acelesi var ki seni bu kadar hızlı evlendirmek istiyor. Aylar sürsün ne olacak tanısın araştırsın belki içine sinecek. Ama çok tepki vermemiş ilk başta olmaz demesi normal sen güçlü ol.

Annem bilmiyor ki. O aşırı tepki verir. Babama anneme söyleme dedim. Tamam dedi

benimde durumum aynıydı ve babamın kesin çizgileri vardı üni.deyken bigün beni aradı seni isteyen var falan dedi ben olmaz dedim ama kanım donuyo ya verirse diye haberi yok adamın sonra telden saatlerce konuştuk ikna edemedim babam tanımadığım biri olmaz asla dedi iş artık ciddiye bindi gelsin 1 kere ama asla vermem dedi velhasıl geldiler ve geldiği gün verdi beni şimdi soruyorum neden yaptın diye bilmiyorum beğendim verdim dedi... eğer gerçekten mutlu olacağına inanıyorsan ve buna değerse sakın vazgeçme görsün tanısın illaki bi fikir edinir ama gerçekten değerse tabi

Babanın ne acelesi var ki seni bu kadar hızlı evlendirmek istiyor. Aylar sürsün ne olacak tanısın araştırsın belki içine sinecek. Ama çok tepki vermemiş ilk başta olmaz demesi normal sen güçlü ol.
İnşallah. Ama onu yavaş yavaş çıkar aklından olmaz diyor.

Canım sıkıntı babamın tanımadığı insanin iyi olmayacağı. Su an onu tanısam ne olacak. Herşeyi yapmacık olacak beğendirmek için diyor.

baba kızın evde kalcak diye üzülme yarim askerden gelsin evleneceğim hadi iyisinin iki göbek atacaksınız benim sayemde tabi bu işin şakası benim ailem o konuda çok anlayışlı annem analayışlıdır babam ondan daha çok sevgilimle babamı kahvaltıda tanıştırmıştım inş baban anlar babalar kızlarına kıyamaz

Son düzenleme:
emin ol bu fikir hemen hemen tüm kız babalarında vardır tanımadığım insan kızımı üzer bizi üzer vs vs. ama tanıdık çocuğu olmasındansa el oğlu olmasını tercih ederim ben karakteri oturmuş birinin asla yapmacık davranacağını düşünmüyorum ben biraz bekle derim zaman geçsin askerden dönsün tanıştır yada çocuk gitsin tanışsın anlatsın durumu

Canım sıkıntı babamın tanımadığı insanin iyi olmayacağı. Su an onu tanısam ne olacak. Herşeyi yapmacık olacak beğendirmek için diyor.
herkes eş dost akraba ile mi evleniyo ya üff kaçıncı devrin kafası bu.
benimki de tanıdığı için istemedi. ailesini kendisini beğenmedi
ben evlenicem kusura bakmayın dedim 4 senedir de evliyim.
bazen diretmek gerekiyor sanırım.
çekinme hiç. zorla başkasıyla evlendirecek değiller ya.

seni istemeye geldiklerinden sevgilinin haberi var mı?

Benim ailem muhafazakar değildi ama ona rağmen ben babamı karşıma alıp konuşamazdım asla. Seninki büyük bir adım geri çekilme sakın
Babamın hic bi dedigine yok demedim. Gitmeden önce de kek yaptım hemde browni . Kızdıracak bisey demedim. Hep üzgün olduğumu gösterdim. Bilmiyorum ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…