- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
İnsalah yazarım kızlar. Desteğiniz için sagolun
İzin kullanmazsa haziranSevgilin askerden ne zaman dönecek?
Sevgili kk üyeleri. Bir sevdiğim var askerde şuan. O orda duradursun, beni isteyenler var. Bi aile istedi eve felan geldiler ciddi ciddi. Ailem çok beğendi. Haftalardır yok diyorum annem babam inat. Bu arada sevdiğim olduğunu bilmiyorlar. Simdi artik bi karar aldık. Bugün söylemeyi düşünüyorum babama. Çünkü artik şüphelenmeye başladılar biri mi var falan diye. Niye kestirip atiyorsun diye. Vel hasıl dun gece uyku tutmadı. Heyecandan dünden bu yana midem bulanıyor. Ayrıca çok korkuyorum :-( Ailem çok muhafazakâr . Ama napalim kalbe söz geçmiyor kiannemle hic konuşamam babamdan daha beter hoş babam ne yapar hic bilmiyorum. Bu zamana kadar hic böyle şeyler olmadığı için. Bugün babamla annem olmadığı bi vakit konuşup anlatacağım. Ne soyleyim veya ne yapıp ilk gönlünü alıyım. Nasıl başlayım. Annem e kesin söyleyemem zaten daha önce yakaladığı için yüzüme çarpıp duruyor. Acil tavsiyelerinizi bekliyorum kizlar :-(
Kızlar kusura bakmayın giremedim. Babamla bugün dışarda konuştuk sakince. Kendimi tutamadım ağladım falan. Zaten ilk söylerken başlarken zorlandim. Neyse devamı geldi bastan sona anlattım. Dediğim gibi çok muhafazakar bi aile olduğumuz için ilk o konu sonra para gelir bizde. Derken babam bazı yerlerde hafif sinirlendi. Sevdiğim başka şehir de. Aileler bilmiyor yani bi tanıdığın oğlu değil anlayacağınız. Babam da nerden tanıyacağım onu . Kimdir it mi kopuk mu terörist mi. Ya seni pazarlarsa veya şöyle yaparsa falan diye en kotu ihtimalleri saydı. Onu aklından çıkar dedi. Benim onu.araştırmam aylar sürer. Ne yapacağım nerden araştıracağım anası kim babası kim Falan bir sürü söyledi. Bende beklerim tanı falan dedim. Olumsuz. Bu sabah konuştuk. Sizce ne olur ?. Olumsuz yani. Tanımadığım insana kızımı vermem dedi.
zamnal alışır bence bu fikre. çok üzerine gitme şimdilik. ama bence en iyisi ailesinin gelip tanışması öncelikle. gördüğü zaman zaten anlar nasıl insanlar olduğunu sonrada siz gidersinin araştırır baban nasıl insanlar diyeKızlar kusura bakmayın giremedim. Babamla bugün dışarda konuştuk sakince. Kendimi tutamadım ağladım falan. Zaten ilk söylerken başlarken zorlandim. Neyse devamı geldi bastan sona anlattım. Dediğim gibi çok muhafazakar bi aile olduğumuz için ilk o konu sonra para gelir bizde. Derken babam bazı yerlerde hafif sinirlendi. Sevdiğim başka şehir de. Aileler bilmiyor yani bi tanıdığın oğlu değil anlayacağınız. Babam da nerden tanıyacağım onu . Kimdir it mi kopuk mu terörist mi. Ya seni pazarlarsa veya şöyle yaparsa falan diye en kotu ihtimalleri saydı. Onu aklından çıkar dedi. Benim onu.araştırmam aylar sürer. Ne yapacağım nerden araştıracağım anası kim babası kim Falan bir sürü söyledi. Bende beklerim tanı falan dedim. Olumsuz. Bu sabah konuştuk. Sizce ne olur ?. Olumsuz yani. Tanımadığım insana kızımı vermem dedi.
Kızlar kusura bakmayın giremedim. Babamla bugün dışarda konuştuk sakince. Kendimi tutamadım ağladım falan. Zaten ilk söylerken başlarken zorlandim. Neyse devamı geldi bastan sona anlattım. Dediğim gibi çok muhafazakar bi aile olduğumuz için ilk o konu sonra para gelir bizde. Derken babam bazı yerlerde hafif sinirlendi. Sevdiğim başka şehir de. Aileler bilmiyor yani bi tanıdığın oğlu değil anlayacağınız. Babam da nerden tanıyacağım onu . Kimdir it mi kopuk mu terörist mi. Ya seni pazarlarsa veya şöyle yaparsa falan diye en kotu ihtimalleri saydı. Onu aklından çıkar dedi. Benim onu.araştırmam aylar sürer. Ne yapacağım nerden araştıracağım anası kim babası kim Falan bir sürü söyledi. Bende beklerim tanı falan dedim. Olumsuz. Bu sabah konuştuk. Sizce ne olur ?. Olumsuz yani. Tanımadığım insana kızımı vermem dedi.
Annem bilmiyor ki. O aşırı tepki verir. Babama anneme söyleme dedim. Tamam dedihımm konuşmuşsun.
o ilk tepkiyle öyle demiştir.
şimdi annen işlesin alttan alttan
bi gelir görürüz tanırız o zaman bi yanlışını görürsen yok dersin falan diye yavaş yavaş alıştırsın
sen beklemede kal.
iş annende biter ben sana diyim :)
İnşallah. Ama onu yavaş yavaş çıkar aklından olmaz diyor.Babanın ne acelesi var ki seni bu kadar hızlı evlendirmek istiyor. Aylar sürsün ne olacak tanısın araştırsın belki içine sinecek. Ama çok tepki vermemiş ilk başta olmaz demesi normal sen güçlü ol.
Canım sıkıntı babamın tanımadığı insanin iyi olmayacağı. Su an onu tanısam ne olacak. Herşeyi yapmacık olacak beğendirmek için diyor.benimde durumum aynıydı ve babamın kesin çizgileri vardı üni.deyken bigün beni aradı seni isteyen var falan dedi ben olmaz dedim ama kanım donuyo ya verirse diye haberi yok adamın sonra telden saatlerce konuştuk ikna edemedim babam tanımadığım biri olmaz asla dedi iş artık ciddiye bindi gelsin 1 kere ama asla vermem dedi velhasıl geldiler ve geldiği gün verdi beni şimdi soruyorum neden yaptın diye bilmiyorum beğendim verdim dedi... eğer gerçekten mutlu olacağına inanıyorsan ve buna değerse sakın vazgeçme görsün tanısın illaki bi fikir edinir ama gerçekten değerse tabi
herkes eş dost akraba ile mi evleniyo ya üff kaçıncı devrin kafası bu.Canım sıkıntı babamın tanımadığı insanin iyi olmayacağı. Su an onu tanısam ne olacak. Herşeyi yapmacık olacak beğendirmek için diyor.
İnşallah. Ama onu yavaş yavaş çıkar aklından olmaz diyor.
Babamın hic bi dedigine yok demedim. Gitmeden önce de kek yaptım hemde browniBenim ailem muhafazakar değildi ama ona rağmen ben babamı karşıma alıp konuşamazdım asla. Seninki büyük bir adım geri çekilme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?