- 16 Haziran 2011
- 16.126
- 70.473
- 798
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
Iyi aksamlar arkadaslar,
Is yerinde bir suredir sistematik bir sekilde taciz ediliyorum. Babam 58 yasinda, bu kart zampara minimum 65.
Surekli, sevgililer gununde dahil, kahve icme teklifleri, masama kahve birakmalar, takma disleriyle odama kadar gelip gunaydin demeler. Kanim cekiliyor.
Ben once tuhaf tuhaf beni aramana sevindim (is icin) demesine vs huylandim ama asla konduramadim. Yok artik dedim.
Sonralari kahve tekliflerini hep reddettim, getirdigi khveyi doktum ama igrenerek, fincani bile tutmak istemedim.
En sonunda oturup kendisinden igrendigimi, beni rahat birakmasini anlatan cok sert bir mail yazdim.
Simdi size sorum su; ben bu adamin tacizi bir tarafa, benden hoslanmasinin dahi bir sapiklik oldugunu, resit olsam dahi cocugu yasinda oldugum icin kendisini igrenc, serefsiz bir pedofil olarak gordugumu soyluyorum. Ancak anlattigim bir kac arkadasim onun da insan oldugunu, asik olabilecegini soyluyor. Ben cildirmak uzereyim, bunun neresi normal? Annem babam duysa kalplerine iner herhalde.
Bu pisligin evli oldugunu belirtmeme gerek yok sanirim.
Siz ne dusunuyorsunuz? Bu yaslilarin genclerin, cocugu yasindaki kadinlarin pesine dusmesi bir tek benim mi mide mi bulandiriyor? Yani kendine bakmadan bana nasil bu tekliflerde bulunabilir inanilir gibi degil.
Yani yaşından dolayı bu kadar ağır hakaretleri bence hak etmiyor. Ama evli olduğu icin ediyor. Hangiiii hangi yaslılar 18likleri koluna takıyor, parası var diye. Buradaki adamın karaktersizliği önce medeni durumundan sonra rahatsız oldugunuzu bildigi halde odanıza dadanmasından. Sakin olun öncelikle, tekrarlanırsa ailesine ulasacagınızı söyleyin kendisi zaten yok olur piyasadan.
Kırkından sonra ...... teneşir paklar sözü bunlardan dolayı çıkmış işte.Valla hep diyorum bu orta yaş üstü sapıklar gençten mençten 10000000 kat daha sapık. Sayılı günleri kaldığı için kuduruyorlar
Siz yurtdışında , Almanya da yaşamıyor muydunuz ? İlgili ülke kuralları bu konuda çok daha katı değil mi ?
Patronunuza durumu iletmediniz mi ?
Ben hiiic ummuyordumValla hep diyorum bu orta yaş üstü sapıklar gençten mençten 10000000 kat daha sapık. Sayılı günleri kaldığı için kuduruyorlar
Ben de özgüvenlerine deli oluyorum bu amcaların yahu.... Nasıl pervasız nasıl arsızlar. Benzeri bizim okulda var. Müdür kendisini uyarınca "ne yapayım engel olamıyorum kendime" demiş. Öğretmen, öğrenci, hizmetli, önüne kim gelirse yürüyor, saatli bomba gibi. Hiçbir şey de olmuyor onca şikayete rağmen =( Görsen elleri titriyor, ayakta zor duruyor...
Ben hiiic ummuyordum
Cherry, en zararsiz erkek mezardakidir herhalde. Bu ne yahu? Kizin yasindayim yani kendine de mi saygin yok?
Devam ederse basit sarkıntılıktan şikayet edin. Cinsel tacizin temel halidir, belki ısrarını bırakır.Iyi aksamlar arkadaslar,
Is yerinde bir suredir sistematik bir sekilde taciz ediliyorum. Babam 58 yasinda, bu kart zampara minimum 65.
Surekli, sevgililer gununde dahil, kahve icme teklifleri, masama kahve birakmalar, takma disleriyle odama kadar gelip gunaydin demeler. Kanim cekiliyor.
Ben once tuhaf tuhaf beni aramana sevindim (is icin) demesine vs huylandim ama asla konduramadim. Yok artik dedim.
Sonralari kahve tekliflerini hep reddettim, getirdigi khveyi doktum ama igrenerek, fincani bile tutmak istemedim.
En sonunda oturup kendisinden igrendigimi, beni rahat birakmasini anlatan cok sert bir mail yazdim.
Simdi size sorum su; ben bu adamin tacizi bir tarafa, benden hoslanmasinin dahi bir sapiklik oldugunu, resit olsam dahi cocugu yasinda oldugum icin kendisini igrenc, serefsiz bir pedofil olarak gordugumu soyluyorum. Ancak anlattigim bir kac arkadasim onun da insan oldugunu, asik olabilecegini soyluyor. Ben cildirmak uzereyim, bunun neresi normal? Annem babam duysa kalplerine iner herhalde.
Bu pisligin evli oldugunu belirtmeme gerek yok sanirim.
Siz ne dusunuyorsunuz? Bu yaslilarin genclerin, cocugu yasindaki kadinlarin pesine dusmesi bir tek benim mi mide mi bulandiriyor? Yani kendine bakmadan bana nasil bu tekliflerde bulunabilir inanilir gibi degil.
Evet turkiyede yasamiyorum. Bu olayin duyulmasindan korktum maille kendim hallettim
Simdilik.
Yazdiklarini silmedim kart esegin, bir durum oldugunda sunmak icin.
Ben mobbinge ugradigimda patronuma soyledim. Once kendin uyar uymuyorsa ben devreye girefim demisti. Yine oyle soylerdi muhtemelen.
Aman Allahim korkunc.Ben de özgüvenlerine deli oluyorum bu amcaların yahu.... Nasıl pervasız nasıl arsızlar. Benzeri bizim okulda var. Müdür kendisini uyarınca "ne yapayım engel olamıyorum kendime" demiş. Öğretmen, öğrenci, hizmetli, önüne kim gelirse yürüyor, saatli bomba gibi. Hiçbir şey de olmuyor onca şikayete rağmen =( Görsen elleri titriyor, ayakta zor duruyor...
kart zamparaya bak sen engel olamıyormuşmuş.. atacaksın işte meslekten yapmasın böyleleri öğretmenlik
O zaman vermiş olduğum şikayet tavsiyesi rafa kalkar. Almanya kanunları nedir ne değildir bilmiyorum üzgünüm.Evet turkiyede yasamiyorum. Bu olayin duyulmasindan korktum maille kendim hallettim
Simdilik.
Yazdiklarini silmedim kart esegin, bir durum oldugunda sunmak icin.
Ben mobbinge ugradigimda patronuma soyledim. Once kendin uyar uymuyorsa ben devreye girefim demisti. Yine oyle soylerdi muhtemelen.
Mobbingle , bir erkeğin kadına asılması arasında dağlar kadar fark var.
Kavramları birbirine karıştırıyor olabilir misiniz ?
Hangi patron , bir asılma durumunda "kendin uyar uymuyorsa ben devreye girerim" der ?
Arkadaşlarinin eşleri sağa sola sarkıntılık etse ahhh canım kocamın ne minnoş kalbi var diyecekler herhalde.Aman Allahim korkunc.
Bu bunak da oyle. Sanki olmus de gommeyi unutmuslar gibi, takma disleriyle cocugu yasindakilere asiliyor.
Ya benim arkadaslarim? Oyle deme o da insan, onun da kalbi var. Kalbineonun ben.
ankarada balkondan taytları çalıp koklayan sapık var.yakalandı ama gene serbest bırakılmış.taytları çalınan genç kız isyan etti korkuyorum diye.adam bu ben de hastalık demiş geçmişValla hep diyorum bu orta yaş üstü sapıklar gençten mençten 10000000 kat daha sapık. Sayılı günleri kaldığı için kuduruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?