Babamdan büyük adamin bana asilmasi normal mi? Cildirmak uzereyim

Siz yurtdışında , Almanya da yaşamıyor muydunuz ? İlgili ülke kuralları bu konuda çok daha katı değil mi ?

Patronunuza durumu iletmediniz mi ?

Tehlikeli durum olabilir aman dikkat et, ve ne olursa olsun iş dışında asla konuşma aynı ortamda bulunma baktın hala rahatsız ediyor git şikayet et ailene söyle asla korkma valla pislik adam yazık karısına da yaaa

Ben tam da yasindan dolayi igrneiyorum yahu. Adam babamdan buyuk. Belki o 40ina geldiginde ben dunyaya yeni gelmistim.

Davul bile dengi dengine. Insan bir sure sonra cocugu yasindakilere de cocugu gibi bakmali. 34 beden giyen insan gidip de 50 beden alir mi? 5 derece miyop 3 derece lens alir mi?

Valla hep diyorum bu orta yaş üstü sapıklar gençten mençten 10000000 kat daha sapık. Sayılı günleri kaldığı için kuduruyorlar
Kırkından sonra ...... teneşir paklar sözü bunlardan dolayı çıkmış işte.
Ögrencilerine asılan torun torba sahibi hocacıklar gördü bu gözler. Midem bulanıyor cidden.

Siz yurtdışında , Almanya da yaşamıyor muydunuz ? İlgili ülke kuralları bu konuda çok daha katı değil mi ?

Patronunuza durumu iletmediniz mi ?

Evet turkiyede yasamiyorum. Bu olayin duyulmasindan korktum maille kendim hallettim
Simdilik.

Yazdiklarini silmedim kart esegin, bir durum oldugunda sunmak icin.

Ben mobbinge ugradigimda patronuma soyledim. Once kendin uyar uymuyorsa ben devreye girefim demisti. Yine oyle soylerdi muhtemelen.

Ben de özgüvenlerine deli oluyorum bu amcaların yahu.... Nasıl pervasız nasıl arsızlar. Benzeri bizim okulda var. Müdür kendisini uyarınca "ne yapayım engel olamıyorum kendime" demiş. Öğretmen, öğrenci, hizmetli, önüne kim gelirse yürüyor, saatli bomba gibi. Hiçbir şey de olmuyor onca şikayete rağmen =( Görsen elleri titriyor, ayakta zor duruyor...

Valla hep diyorum bu orta yaş üstü sapıklar gençten mençten 10000000 kat daha sapık. Sayılı günleri kaldığı için kuduruyorlar
Ben hiiic ummuyordum
Cherry, en zararsiz erkek mezardakidir herhalde. Bu ne yahu? Kizin yasindayim yani kendine de mi saygin yok?

kart zamparaya bak sen engel olamıyormuşmuş.. atacaksın işte meslekten yapmasın böyleleri öğretmenlik

Maile kadarki süreçte tepkinizi yeterince koymadiniz demekki..Benim bir müdürüm vardı rahmetli oldu şimdi.O da kapının arkasına sıkıştırıp iltifatlar ediyordu tavrim belli olunca artık bırakmistı ve beni gördüğü yerde kaş catmaya terslemeye başlamıştı

Devam ederse basit sarkıntılıktan şikayet edin. Cinsel tacizin temel halidir, belki ısrarını bırakır.

Mobbingle , bir erkeğin kadına asılması arasında dağlar kadar fark var.

Kavramları birbirine karıştırıyor olabilir misiniz ?

Hangi patron , bir asılma durumunda "kendin uyar uymuyorsa ben devreye girerim" der ?

Aman Allahim korkunc.

Bu bunak da oyle. Sanki olmus de gommeyi unutmuslar gibi, takma disleriyle cocugu yasindakilere asiliyor.

Ya benim arkadaslarim? Oyle deme o da insan, onun da kalbi var. Kalbine onun ben.

kart zamparaya bak sen engel olamıyormuşmuş.. atacaksın işte meslekten yapmasın böyleleri öğretmenlik

En az 10 defa müfettiş geldi okula. Öğrencilere gönderdiği ses dosyaları mevcut olmasına rağmen hiçbir şey olmadı. Arkası sağlam diyorlar.. Müdürün elinden bir şey gelmiyor. Tek yapabildiği az sınıf verip öğrencilerden uzak tutmak.

O zaman vermiş olduğum şikayet tavsiyesi rafa kalkar. Almanya kanunları nedir ne değildir bilmiyorum üzgünüm.

Mobbingle , bir erkeğin kadına asılması arasında dağlar kadar fark var.

Kavramları birbirine karıştırıyor olabilir misiniz ?

Hangi patron , bir asılma durumunda "kendin uyar uymuyorsa ben devreye girerim" der ?

Bilmiyorum. Ama duyulmasindan cok
Korktum. Sirket icinde bu sapikla adimin yanyana gecmesi bile korkunc.

Bir de bir bahane bulup bana yazinca dayanamayip
Maili dosedim. Kan beynime sicradi.

Aman Allahim korkunc.

Bu bunak da oyle. Sanki olmus de gommeyi unutmuslar gibi, takma disleriyle cocugu yasindakilere asiliyor.

Ya benim arkadaslarim? Oyle deme o da insan, onun da kalbi var. Kalbine onun ben.
Arkadaşlarinin eşleri sağa sola sarkıntılık etse ahhh canım kocamın ne minnoş kalbi var diyecekler herhalde.

ankarada balkondan taytları çalıp koklayan sapık var.yakalandı ama gene serbest bırakılmış.taytları çalınan genç kız isyan etti korkuyorum diye.adam bu ben de hastalık demiş geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…