- 10 Nisan 2014
- 42.458
- 113.749
- 798
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
çocuklarına sapık denk gelse onun da kalbi var mı diyecekler tövbe tövbeArkadaşlarinin eşleri sağa sola sarkıntılık etse ahhh canım kocamın ne minnoş kalbi var diyecekler herhalde.
Ben ilkokulu turkiyede okudum.En az 10 defa müfettiş geldi okula. Öğrencilere gönderdiği ses dosyaları mevcut olmasına rağmen hiçbir şey olmadı. Arkası sağlam diyorlar.. Müdürün elinden bir şey gelmiyor. Tek yapabildiği az sınıf verip öğrencilerden uzak tutmak.
Belki torunları bile vardır bu şerefsizinBen hiiic ummuyordum
Cherry, en zararsiz erkek mezardakidir herhalde. Bu ne yahu? Kizin yasindayim yani kendine de mi saygin yok?
KalbineBir ayağı çukurda , evli barklı , neymiş kalbi varmış..
Yani kendi yasiti bir kadina asilan bir erkekle bu serefsiz bir olamaz ki?!Kalbinediyorum ben.
Ben diyorum ki bana kendi yas grubumdan, genc bir erkek ilgi gosterse, hatta israr etse dahi bu onun bunun cocugu, kart esek kadar tiksinmiyorum diyorum. E sen yasindan dolayi rahatsiz oluyorsun yazik degil mi diyorlar. Bu ne yahu? Oldu o zaman dedeler alsin genc kizlari. Sonucta kalp.
Ben ilkokulu turkiyede okudum.
Ozamanlar yine boyle babamlardan falan cok cok daha buyuk bir musur yardimcimiz vardi. Gelir bazi arkadaslarimiza resmen ama resmen elleyerek taciz ederdi.
O resim gozumun onunden hic gitmiyor. Kizlarin bagirarak siralarin arasindan kacislari, bu serefsizin kizlarin goguslerine dokunmasi.
Biz o cocuk aklimizla kacardik ama hic de sikayet etmedik. Boyle bir sey yaptigi i anlayamiyorduk bile o kadar kucuktuk ki.
herkes öyle hisseder.yaşıtının ısrarıyla babandan büyük evli adamın asılması bambaşka duygular uyandırır.birinden doğal olarak nefret edersin tiksinirsinYani kendi yasiti bir kadina asilan bir erkekle bu serefsiz bir olamaz ki?!
Ikisi de taciz diyelim evet ama bunun ki niye daha igrenc ozaman?
ankarada balkondan taytları çalıp koklayan sapık var.yakalandı ama gene serbest bırakılmış.taytları çalınan genç kız isyan etti korkuyorum diye.adam bu ben de hastalık demiş geçmiş
1- bu adam, kart zampara olmasinin yani sira evli de!1- asılması normal mi? evet. cünkü bakıs acınızı bilemez, sugar daddy yapan cok kadın var,yaşça büyüyk erkeklerle olan da cok,şansını denemiş
2- istememenize ragmen devam etmesi normal değil,artık tacize giriyor
3-bu pedofili falan değil kaç yaşında kadınsınız yahu, cocuk musunuz ki?
Hahahha cherry yaaTayt ne yahu Allahın manyağı insan don falan çalar
eskiden don çalınıyordu tayt manyağıymış bu adam amaHahahha cherry yaa
Bir de sugar daddy falan hic normal gelmiyor bana yahu. Hangi kadin psikolojik bir sorunu olmadan babasi yasindaki adama asik olur? O kadinlarin elektra kompleksinden faydalanan kart zamparalar bunlar.1- asılması normal mi? evet. cünkü bakıs acınızı bilemez, sugar daddy yapan cok kadın var,yaşça büyüyk erkeklerle olan da cok,şansını denemiş
2- istememenize ragmen devam etmesi normal değil,artık tacize giriyor
3-bu pedofili falan değil kaç yaşında kadınsınız yahu, cocuk musunuz ki?
hanfendicimm toplum ve ilişki analiziniz sizi bağlar ama olan durum bu, herkesin kendi tercihleri, siz tercih etmezsiniz olur biter. bize ne başkalarının elektra kompleksinden?Bir de sugar daddy falan hic normal gelmiyor bana yahu. Hangi kadin psikolojik bir sorunu olmadan babasi yasindaki adama asik olur? O kadinlarin elektra kompleksinden faydalanan kart zamparalar bunlar.
Ayrica sugar daddy buram buram ensest kokuyor.
Odaniza kahve getirmek soyle dursun sizden is arkadasligi disinda 1 yakinlik kurma arayisinin beyani oldu mu ki? Yanlis yorumlamis olabilir misiniz?
kahrolsunn kart zamparalarrrr diyeyimmm bari ben deeeeNerde karısına ölse bi bardak su getirmeyen gevşek g.tlü dede var genç kadınlara çay kahve servisçilik vs her türlü hizmete razılar ne hikmetse nesini yanlış anlayacak ya
Bu al gülüm ver gülüm mevzusu, adam bekar olup sansını deneyebilir. Hayır cevabını alır ve çekilir. Adamın buradaki en büyük 2 hatası var biri medeni durumu öteki de yapışkan olması.Ediyor. Kızı yaşındaki bir insanlar bekar olsa bile ne işi var?Berbatttttttttt
Nerde karısına ölse bi bardak su getirmeyen gevşek g.tlü dede var genç kadınlara çay kahve servisçilik vs her türlü hizmete razılar ne hikmetse nesini yanlış anlayacak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?