Babamdan büyük adamin bana asilmasi normal mi? Cildirmak uzereyim

Yok hayir cok sert bir mail yazdim, artik rahat birakir diye umuyorum ama toplumda artik o kadar normal karsilaniyorki asiri sasirdim.

Adam babamdan buyuk ne munasebet ne aski diyorum ama oyle deme o da insan diyince tuhaflik bende mi acaba dedim.

devam ederse direk şikayet edin gerekli yerlere..

tuhaflık sende değil canım bunu normal görenlerde.. valla sinir oldum seni düşünemiyorum

Yok hayir cok sert bir mail yazdim, artik rahat birakir diye umuyorum ama toplumda artik o kadar normal karsilaniyorki asiri sasirdim.

Adam babamdan buyuk ne munasebet ne aski diyorum ama oyle deme o da insan diyince tuhaflik bende mi acaba dedim.
Ben sizin yerinizde olsam tacizi hissettiğim An amire müdüre giderdim niye kendim ugrasyim kurumda böyle bişey varsa amirim gerekeni yapsın emaille çözülecek is değil sonuçta işinizi garantiye alın ne malum yarın öbür gun babası yaşında adamım bana kendi asıldı demeyecegi

Odaniza kahve getirmek soyle dursun sizden is arkadasligi disinda 1 yakinlik kurma arayisinin beyani oldu mu ki? Yanlis yorumlamis olabilir misiniz?

devam ederse direk şikayet edin gerekli yerlere..

tuhaflık sende değil canım bunu normal görenlerde.. valla sinir oldum seni düşünemiyorum

Insanlarin rahatligina ben de inanamiyorum.

Benimle ilgilenen genc erkekler de oldu, hayir dedigim an anlayip geri cekildiler.

Ben bunu gorur gormez kapimi kapatiyorum hala gelip kahve getiriyim mi diyor ya? Senin kahvene….

Is yerinde duyulmasindan cok korktum. Adimin cikmasi degil, soyle bir bunakla bir de yani. Bir de ben normal kahve icme teklifi ettim dese naisl ispat ederim ki? Ben anliyorum pisligin bakislarindan vs tabiiki ama karsiya nasil anlatirim diye dusundum. En sonunda maille patladim.

Yazdigi tum mailleri sakladim serefsizin

Benimle ilgilenen genc erkekler de oldu, hayir dedigim an anlayip geri cekildiler.

Ben bunu gorur gormez kapimi kapatiyorum hala gelip kahve getiriyim mi diyor ya? Senin kahvene….

sayıyorum şuan ama yazamıyorum..

ölecen hala ne peşindesin..

boşuna dememişler kırkından sonra azanı teneşir paklar diye

Odaniza kahve getirmek soyle dursun sizden is arkadasligi disinda 1 yakinlik kurma arayisinin beyani oldu mu ki? Yanlis yorumlamis olabilir misiniz?

Is yerinde tabiiki arkadaslarla yemege de , kahveye de gidiyoruz. Ama bu pisligin sevgililer gunune denk getirmesi, her firsatta kapim kapali dahi olsa gelip siritarak gunaydin demesi, kahve tekliflwrini surekli yinelemesi.

Ondan baska hic bir arkadasim bana boyle yapmiyor?

Yanınızda göz yaşartıcı spray taşıyın. Her asılmasında sıkın. İtin saldırısına uğradım sıktım diyin. Bu pisliklerin yaptığı normal karşılanıyorsa kadınların kendini koruması haydi haydi normal olmalı :) Yeter artık.. O arkadaşlarınız da tacizi aşk diye masumlaştırdıklarına göre hepsi aynı pislik. Sapıklar.

+1

Valla hep diyorum bu orta yaş üstü sapıklar gençten mençten 10000000 kat daha sapık. Sayılı günleri kaldığı için kuduruyorlar

Gecenlerde is yerinin onunde gordum ve bunun gitmesini bekledim biliyor musunuz? Ben calisitigim yere girebilmek icin bu onun bunun cocugunun gitmesini bekledim.

Kahve almaya falan dahi cikmak istemiyorum. Dusundukce midem agzima geliyor.

%10000000000000

Sana ne ceycey? Yorumumu beğenmediysen beğenmedim bırakıp geçebilirsin. Seni bilmem ama evet ben çok mükemmel bir insanım teşekkürler.
burası herkese açık site .eleştirimi yaparım.izin alacak değilim.site yönetimi gerekirse banlar sen susturamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…