- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Eşimin ailesi düğün zamanı birsey yapmadı ama şimdi her ay para veriyorlar eşimeKarsi tarafin ailesinden para cikmamis galiba. Esiniz de almasi gerekenleri almis. Ben olsam hayatta para istemezdim babamdan. Cok zor durumdaysa kendi babasindan istesin
Eşimin ailesi de bu durumdaydı düğünden önce o yüzden hersey borç olduBabanın durumu olsaydı verirdi herhalde ..
Ben olsam da isteyemezdim çok haklısın ..
Eşinin ağzını kapatmalısın bence bu tarz konularda senden çekincesi olmalı .
Aynı durumda onun da ailesi olabilirdi, bunları hatırlat eşine .
Sorumluluk alabilecek durumda ama düğünde herseyi borçla yaptigimiz için şimdi sıkıştıkBir ev sorumlulugu alamayacak mi yani kocan? Adet tore dedigin alim yazisi mi?
siz bayaa açıldınız heralde düğün için,takılar bile yetmediğine göre..eşinizin ailesi yardım etmedi sanırım,herşeyi eşiniz aldı?Benim düğün zamanı şehir değiştirdik ev ihtiyaçları taşınma masrafı derken babam zorlandı. O yüzden yardım edemedi. Takılan hiç birşey kalmadı ki. Eşim arabayi satmayı düşünmüştü ama olmadı
Bu dönem is bulmam zor. Bende bir an önce iş sahibi olmak istiyorum ama kışın gelmesi iyi olmadı benim iş açımdanEsinin baski yapmasi cok yanlis olmus
Bence acil is bulmaya bak
Babaninda durumu iyi degil.diyorsun.
Onlarada yansitip onlarida uzmemelisin bence
Eşimin ailesi de bu durumdaydı düğünden önce o yüzden hersey borç oldu
Tam aksine ben çoğu insanın evlendiği gibi evlenmedim herseyin en azina kaçtım herseyi en uygun yolla hallettimsiz bayaa açıldınız heralde düğün için,takılar bile yetmediğine göre..eşinizin ailesi yardım etmedi sanırım,herşeyi eşiniz aldı?
madem kendi msaraflarınızı kendiniz karşılıyorsunuz neden ayağınızı yorganınıza göre uzatmadınız?
Kocam bana babandan para al demiyor sadece babam vericem demişti bu ay verirse çok iyi olur diyorKendi basina bir ev acip donatip gecimini surduremeyecek adamlarla ne umarak evleniyosunuz tatli kizlar gercekten anlamiyorum. Ben bi hanim olarak 18 yasimdan beri babamdan para almiyorum, kocam bana git babandan para al diyecek, ben de ona saygi duyacagim oyle mi? Peh..
Ailelere guvenerek evlendiniz yani. Kendinize guvenerek evlenmeyi niye dusunmediniz?Eşimin ailesi düğün zamanı birsey yapmadı ama şimdi her ay para veriyorlar eşime
Ben bir an önce işe başlarım diye düşünüyorduk eşimle ama olmadı. Şubat ayına kadar da imkan yokBabamdan nasil para isterim diye dusunecegine girip ise calissan?? Ayrica biriken borc neyin borcu ? Esinin aldigi esyalarin borcu sanirim... tamam iste birlikte aldiniz birlikte odeyin esinin aileside fazla birsey almamis sanirim esin almis hepsini. Ben olsam asla ve asla istemezdim bende yeni evliyim aylik toplam 5500 milyar taksit oduyoruz. Babam sadece kucuk ev aletlerimi aldi onu da alma dedim o zorla aldi gencsiniz calisin ya kendi yuvanizi kendiniz kurun aileniz zaten sizi bu yasa getirmis yeter artik ailelere sirtinizi dayamayi birakin. Esin babanin sozune guvenerek mi evlenmis ??? K.bakma ama bu konu da hassasim kirmak istemem ama benim fikirlerim bunlar...
Daha ne desin limon git babanin yakasina yapis diyecek hali yokKocam bana babandan para al demiyor sadece babam vericem demişti bu ay verirse çok iyi olur diyor
Kendimize güvendik ama işler istediğimiz gibi olmuyor her zamanAilelere guvenerek evlendiniz yani. Kendinize guvenerek evlenmeyi niye dusunmediniz?
o zaman ;babana önceden söz vermiştin falan demeyeceksin..baba bu ay çok sıkıştık,paran varaasa borç verir misin diyeceksin?Kocam bana babandan para al demiyor sadece babam vericem demişti bu ay verirse çok iyi olur diyor
Ben zaten babamdan aldigim parayi borç olarak alicam ne olursa olsun. Eşime de dedim onun ailesinden aldığımız para da öyle. Ben calismaya başlayınca geri ödeneceko zaman ;babana önceden söz vermiştin falan demeyeceksin..baba bu ay çok sıkıştık,paran varaasa borç verir misin diyeceksin?
Anlıyorum ama durum böyle değil zor durumda olmasa eşim para lafını ağzına bile almaz. Hep başka bir yol bulur ama bu sefer tıkandı hissediyorumDaha ne desin limon git babanin yakasina yapis diyecek hali yok
Birak baska yol bulsun o zaman. Senin ailenden istemeye alismasin. Sen de bi an once iyi kotu secme bir ise gir. Evde oturup babandan para istemen abes. Baban seni evliyken bile ondan para iste diye uni okutup yillarca sana yatirim yapmadi. Yazik adamaAnlıyorum ama durum böyle değil zor durumda olmasa eşim para lafını ağzına bile almaz. Hep başka bir yol bulur ama bu sefer tıkandı hissediyorum
Bizde adettir beyaz eşyanın bi kısmını ve yatak odasını kız alır. Hatta yatak odası tül perde ve halısı da dahil. Ama onları eşim aldı babam sonra veririm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?