Amin, acısı olan herkesin acısı hafiflesin inşaallah.Daha şimdiden her gün soylüyorum 32 yaşında insanların babasını kıskanmaya başladım benim babam 58 yaşında gitti diye..melek gibiydi evin neşesi şuan her günüm kabus. Alısacağız alışiyoruz ama bi parcamız söküldü eksildi gibi orası hep boşluk kalacak. Sagolun sizin de başınız sağolsun mekanı cennet olsun babanızın
1 aydır süren hastane sürecimiz babamın ani ölümüyle sona erdi. Canımı her şeyimi arkadaşımı en güvendiğim en sevdığimi toprağa verdim artık yok artık sessiz her yer sanki bi parçamı kopardı da gitti gülemiyorum hiç gülemeyecek gibiyim bazen ölüyor gibi hissediyorum inanamıyorum inancımı yitirecek gibi oluyorum. Nasıl geçecek nasıl devam edicem? Hiç aklımıza bile gelmedi olüm bu zamana kadar ara sıra aklima geldiğinde bile ağladığım kendime gelemediğim korktuğum olay başıma geldi.
En büyük acı Rabbim sabır versin. Bazen diyorum annem babam benden önce olmesin saçma belki böyle düşünmem ecel çünkü ama çok acı bir durum yaşı gençmişteBaşa gelmeden anlayamıyor insan aklina gelmiyor hasta değildi hasta gibi bile değildi kalp krizi gecirdi onu da ayakta gecirdi kendi gitti hastaneye 3 damar tikali dendi ameliyat olmasi gerekiyor klasik ne bir risk soylendi ne baska bir sey ameliyat oldu bitti iyi gecti babam ertesi gun ayaklandi yuruyor espiri yapiyor yemek yiyor 6. Gun taburcu oldu evde kalbi durdu cehenneme döndü hayatimiz
Ben 17 babam 42 yaşındaydı bizi bıraktığında 25 sene oldu ben şimdi 42 yasındayım babam hic yaşamamış ki sanki benim ve kardeşlerimin doğması icin gelmis bu dünyaya. Geciyor mu evet acı hafifliyor ama en mutlu anında aklina geliyor mezuniyet düğün çocukların doğumu gibi...
Allah geride kalanlara uzun ömür versin sizlere bol sabir versin. Başınız sagolsun.
Bir yakını öldüğünde insanın kalbinde 40 mum yanarmış
Zamanla hepsi söner bir tanesi kalırmış
O bir mum hep yanarmış
Annem öldüğünde 59 yaşındaydı, bir zaman yaşlı insanlara sinir olarak yaşadım, annem öldü bunlar yaşıyor diye
Sonra piştim... Alıştım... Kabullendim...
Rabbim sabrını veriyor, ne mutlu ki güzel anılar bırakmış sizlere, mekanı cennet olsun inş, başınız sağolsun
Başın sagolsun canım, Allah rahmet etsin.
Acının nekadar büyük olduğunu hissetmem imkansız. Ara ara ailemden, sevdiklerimden birilerinin ölümünü düşününce ben de kendimi tutamayıp ağlıyorum, ne yaparım diye düşünüyorum. Ne yazik ki ölüm herzaman en son düşündüğümüz hatta hiç düşünmediğimiz bir son. Oysaki doğum kadar o da hayatımızın bir parçası. Ölümü bilen insan dünyanın nekadar boş, hayatımızı nekadar gereksizliklerle dolu olduğunu anlıyor. Şu an belki senin için anlaşılmaz, acın çok taze ama inan bana insan herseye okadar cabuk alışıyor ki.. Anılar hep kalıcı olsa da. Şu hayattan güzel ayrılmak, güzel anılmak duamız. Babana ne mutlu ki, senin gibi bir evladı varmış. Dilerim hayatta herşey sana kolaylıklar getirir bundan sonra ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?