Babamı kaybettim..

Allah razı olsun çok teşekkür ederim,inşallah çok iyidir orada bol bol dua ediyorum hem babam için hem bütün ölmüşlerimiz için..Bunun için kendimi suçlu hissediyorum bazen ama yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor sağolun,inşallah sizin babanız da gittiği yerde çok iyidir

Kendini suçlu hissetme sakın, bu seni daha dibe çeker.
Ayrıca sen ne güzel babacığına kahve yapmışsın, bunda suçlu olacak bir şey yok ki.
Biliyorum insan o psikolojideyken herşeyi düşünüyor, herşeyi yapıyor ama düşünme böyle şeyler. En azından düşünmemeye çalış.

Amin canım amin Rabbim tüm ölmüşlerimizin yerini iyi etsin
Annen varsa annene sarıl, annenin olmasını nimet bil. Biliyorum kimse kimsenin yerini tutmaz ama annene sıkıca sarıl.
Benim sarılacak, bana sarılacak annem yoktu. Bu da zor.
Sen iyi olursan babanda iyi olur

Keşke ailemiz hep yanımızda olsa,ama hayatın acı gerçeği bir gün hepimizin suratına tokat gibi çarpıyor..Sizin de başınız sağolsun Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun babalarımızın..

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun,sizin de başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah..Biz kız çocukları için özellikle babalar süper kahramanlar gibidir hep korurlar kollarlar bizi onlar gidince de bir anda kimsesiz kalmış gibi oluyoruz meğer ne büyük nimetmiş onların gölgeleri altında yaşamak diyoruz.Ben de aynen sizin gibi düşünüyorum böyle telkin ediyorum kendimi,bir gün hasret bitecek yine kavuşacağız yine sımsıkı sarılacağız babalarımıza inşallah.Ben hiç neden demedim ama keşke bu kadar erken gitmeseydi diye çok ağladım daha 5 yaşındaydı ama böyle düşünerek acı daha da katlanılmaz oluyor rabbim böyle yazmış ömrünü ne yapalım diyip razı olmaktan başka çaremiz kalmıyor..

58 yaşındaydı demek istedim,yanlış yazmışım

Çok üzüldüm annenizin de olmamasına..Allahım size güç versin ben onların desteğiyle ayakta zor kalıyorum ama siz ne büyük bir yükün altından kalkmışsınız

Çok üzüldüm annenizin de olmamasına..Allahım size güç versin ben onların desteğiyle ayakta zor kalıyorum ama siz ne büyük bir yükün altından kalkmışsınız
Hakkınızı helal edin, ben sizi üzmek için yazmadım.
Annenize sarılın ki acınız az da olsa hafiflesin düşüncesiyle yazdım.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun

Allah sabir versin size de. Başınız sağolsun allah kimseye yaşatmasın

Hakkınızı helal edin, ben sizi üzmek için yazmadım.
Annenize sarılın ki acınız az da olsa hafiflesin düşüncesiyle yazdım.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun
Helal olsun elbette,siz de helal edin eğer ben deştiysem yaranızı bilmeden kusura bakmayın.Çok haklısınız şükrediyorum her an yanımda onlar olduğu için Allah razı olsun..

Öncelikle başın sağolsun canım Allah geride kalan ailene uzun sağlıklı ömürler versin inşallah. Bende 18-19 yaşlarındaydım babamı kaybettiğimde 1 gün öncesi telefonda konustum ertesi gün aradılar kalp krizi geçirdi diye… Ani ölüm zor. Hoş, insanın sevdikleri olunca konu hasta bile olsa konduramıyor. Seni çok iyi anlıyorum. Babamı kaybettiğimden beri sevdiklerim için bir korku aldı içimi. Kaç yıl oldu hala korkuyla geziyorum. Babam giderken büyüttü beni ölüm diye bir gerçek var dedi. Babası, anası ve ailesi sağ olan herkesin ailesine uzun sağlıklı ömürler dilerim insallah.

Çok sağolun Allah razı olsun,sizin de başınız sağolsun çocukmuşsunuz daha acınızı yaşadığınızda.İnsan bir nebze de büyümeyi öğreniyor dediğiniz gibi,yarınlar yokmuş gibi düşünmeden yaşıyoruz sonra bir gün ölüm kapımızı çalıp kendini hatırlatıyor.Şükretmek,kıymet bilmek için illa böyle en acı yerden öğrenmemiz gerekiyor ne yazık ki.Benim de içimi bir korku sardı artık etrafımdaki herkesin ertesi sabaha çıkamamasından deli gibi korkuyorum.Özellikle böyle bizim gibi aniden yaşayanlar için korku kaçınılmaz.Rabbim sevdiklerimizin mekanını cennet eylesin inşallah..

Amin insallah. Dediğiniz gibi en acı yerden öğreniyor insan mutlaka. Acınız taze size tavsiyem yolun basındayken destek alın. Ben almadım aksattım küçüktüm ha geç değil ama sürekli erteliyorum. Ve sürekli de kafamda hikayeler çiziyorum. İşte annem şuraya gitti giç gitmezdi acaba birşey mi olacak gibi. Normal düşünmek varken zamanla düşünceleriniz sağlıksız bir boyuta geliyor.

Bende Annemi kaybettiğimde aynen senin gibi hissettim , 24 yaşındaydım ve annem aniden kalp krizi geçirdi ve hastahaneye gidemeden yolda vefat etti , o günler çok kötü geçti, bende kalp ağrıları başladı, hergun ağladım, psikiyatriste gittim ilaç verdi ama o da beni mal gibi yaptı, çalışıyordum isimi ve okulumu aksatmaya başlayınca ilaçları bırakmak zorunda kaldım, velhasıl o sıralar eşim hayatımdaydı zaten bana baya destek oldu, ben eşimi o psikoloji ile terketsem de eşim beni bırakmadı ve bir şekilde beni ikna ederek evlendik, şimdi hala arada ağlarım annem hep benimle , ama zamanla yara kabuk bağlıyor emin ol bu günler geçecek, sabırlı olmaya çalış ve asla işinden okulundan geri kalma , ben bugün meslek sahibiyim ama eğer annem vefat ettiğinde sınavlara abim zorla götürmese bugün bir mesleğim olmayacaktı, şimdi evliyim eşim en büyük destekçim manevi olarak, inşallah rabbim sana da güzel mucizeler verir ve acınızı kolay eder ...

Aynısını yaşadım, o kadar aynı ki , anneme suni tenefüs yaparken nabzına bakarken ki dehşet anlarım hala büyük bir travma bende , ambulans görmek bile canımı acıtıyor, Allah rahmet eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…