- 1 Nisan 2018
- 50
- 23
- 88
- 25
- Konu Sahibi Sarimtirak8399
-
Teşekkür ederim Allah razı olsun sağolun..Basiniz sagolsun. Allah sabir versin
Allah razı olsun çok teşekkür ederim,inşallah çok iyidir orada bol bol dua ediyorum hem babam için hem bütün ölmüşlerimiz için..Bunun için kendimi suçlu hissediyorum bazen ama yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor sağolun,inşallah sizin babanız da gittiği yerde çok iyidirBabamı kaybettiğimde 22 yaşımdaydım. Şuan senin hissettiklerini çok iyi anlıyorum.
Üzülme, geçecek falan gibi sözler söylemeyeceğim çünkü hiçbir şey geçmiyor.
Sana sadece: Allah dayanma gücü versin diyebilirim
Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Rabbim babacığına rahmet eylesin. Rabbim mekanını cennet eylesinRabbim rahmetiyle merhametiyle muamele etsin
Allah razı olsun teşekkür ederim,çok şükür ki onlar var yanımda Allah hepsine uzun ömürler versinBaşınız sağolsun, Allah rahmet etsin. Size sabır versin inşallah. Annen ve kardeşlerin varsa birlikte acınızı paylaşarak atlatabilirsiniz. Tabi ki tamamen geçmez ama zamanla hafifler.
Kendini suçlu hissetme sakın, bu seni daha dibe çeker.Allah razı olsun çok teşekkür ederim,inşallah çok iyidir orada bol bol dua ediyorum hem babam için hem bütün ölmüşlerimiz için..Bunun için kendimi suçlu hissediyorum bazen ama yalnız olmadığımı bilmek iyi geliyor sağolun,inşallah sizin babanız da gittiği yerde çok iyidir
Sizin de başınız sağolsun,inşallah çok iyidir babanız gittiği yerde,rüyalarda buluşuruz belki artık..Off acını çok iyi anlıyorum 20 gün oldu benim de canım babamı kaybedeli.Icim çok acıyor.
Bu ara da basın sağ olsun
Keşke ailemiz hep yanımızda olsa,ama hayatın acı gerçeği bir gün hepimizin suratına tokat gibi çarpıyor..Sizin de başınız sağolsun Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun babalarımızın..Yazdıklarınızı okudukça kalbim acıdı.. 6 yıl önce kaybettim canımın bir parçasını bende, hala inanmakta zorlanıyorum .. kabul ettim gidişini çaresizce. Ağlayın içinizden geldiği gibi yasınızı tutun.Zamanla alışacaksınız acınıza mecburen ama asla unutmayacaksınız. Rabbim sabır versin ailenize ve size.. Kaybettiğimiz babalarımızında mekanları cennet olsun inşallah.(
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun,sizin de başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah..Biz kız çocukları için özellikle babalar süper kahramanlar gibidir hep korurlar kollarlar bizi onlar gidince de bir anda kimsesiz kalmış gibi oluyoruz meğer ne büyük nimetmiş onların gölgeleri altında yaşamak diyoruz.Ben de aynen sizin gibi düşünüyorum böyle telkin ediyorum kendimi,bir gün hasret bitecek yine kavuşacağız yine sımsıkı sarılacağız babalarımıza inşallah.Ben hiç neden demedim ama keşke bu kadar erken gitmeseydi diye çok ağladım daha 5 yaşındaydı ama böyle düşünerek acı daha da katlanılmaz oluyor rabbim böyle yazmış ömrünü ne yapalım diyip razı olmaktan başka çaremiz kalmıyor..Basiniz saolsun..baba gidince dagin gidiyo..buyuyosun..yasin kac olursa olsun..babami kaybedeli 5 sene oldu..hala zaman zaman uzuluyorum.ben kendimi hep soyle telkin etmistim baslarda..ve suandada ayni seyi dusunuyorum..o seyehate gitti..ve bigun bende yanina gidecegim..onu kaybetmis gibi degilde..eger canim..isin icinden cikamazsan..profesyonel yardim alabilirsin..cok ozluyorsun..ama malesef hayatin gercekleri..bunlar..neden ben diye dusunme olurmu..neden bu basima geldi diyede..benim cok isyanlarim olmustu..sonra insanlarla konustukca..yada cevremdekilerinde kayiplari oldukca..bir ben degilmisim diyosun..yalniz degilsin..hayat malesef cok acimasiz..acisiyla tatlisiyla..bi sekilde geciyor..rabbim..geride kalanlarimiza saglik versin..
58 yaşındaydı demek istedim,yanlış yazmışımÇok teşekkür ederim Allah razı olsun,sizin de başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah..Biz kız çocukları için özellikle babalar süper kahramanlar gibidir hep korurlar kollarlar bizi onlar gidince de bir anda kimsesiz kalmış gibi oluyoruz meğer ne büyük nimetmiş onların gölgeleri altında yaşamak diyoruz.Ben de aynen sizin gibi düşünüyorum böyle telkin ediyorum kendimi,bir gün hasret bitecek yine kavuşacağız yine sımsıkı sarılacağız babalarımıza inşallah.Ben hiç neden demedim ama keşke bu kadar erken gitmeseydi diye çok ağladım daha 5 yaşındaydı ama böyle düşünerek acı daha da katlanılmaz oluyor rabbim böyle yazmış ömrünü ne yapalım diyip razı olmaktan başka çaremiz kalmıyor..
Çok üzüldüm annenizin de olmamasına..Allahım size güç versin ben onların desteğiyle ayakta zor kalıyorum ama siz ne büyük bir yükün altından kalkmışsınızKendini suçlu hissetme sakın, bu seni daha dibe çeker.
Ayrıca sen ne güzel babacığına kahve yapmışsın, bunda suçlu olacak bir şey yok ki.
Biliyorum insan o psikolojideyken herşeyi düşünüyor, herşeyi yapıyor ama düşünme böyle şeyler. En azından düşünmemeye çalış.
Amin canım aminRabbim tüm ölmüşlerimizin yerini iyi etsin
Annen varsa annene sarıl, annenin olmasını nimet bil. Biliyorum kimse kimsenin yerini tutmaz ama annene sıkıca sarıl.
Benim sarılacak, bana sarılacak annem yoktu. Bu da zor.
Sen iyi olursan babanda iyi olur
Hakkınızı helal edin, ben sizi üzmek için yazmadım.Çok üzüldüm annenizin de olmamasına..Allahım size güç versin ben onların desteğiyle ayakta zor kalıyorum ama siz ne büyük bir yükün altından kalkmışsınız
Anneniz ile birbirinize destek olun yeter. Rabbim annenize size uzun ömürler versinTeşekkür ederim Allah razı olsun.Bir ablam var evli o da kendi evinde kalıyor.Annemle biz bize kaldık işte birbirimiz için ayakta kalmaya çalışıyoruz
Allah sabir versin size de. Başınız sağolsun allah kimseye yaşatmasınTeşekkür ederim Allah razı olsun. Ben babamı değil kardeşimi kaybettim. Annem ve babam çok kötü oldukları için onlara destek olmak için ayakta durmam gerektiğini düşündüm. 12 yaşındaki kardeşimi toprağa vermek tabi ki çok zordu ama evlat acısı daha ağır bunu bildiğim için onlara destek oldum ama kalbimdeki sızı ilk gün neyse şimdi de o
Helal olsun elbette,siz de helal edin eğer ben deştiysem yaranızı bilmeden kusura bakmayın.Çok haklısınız şükrediyorum her an yanımda onlar olduğu için Allah razı olsun..Hakkınızı helal edin, ben sizi üzmek için yazmadım.
Annenize sarılın ki acınız az da olsa hafiflesin düşüncesiyle yazdım.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, Allah razı olsun
Çok sağolun Allah razı olsun,herkesi sevdiklerine bağışlasın acısını da gecinden versin inşallahAnneniz ile birbirinize destek olun yeter. Rabbim annenize size uzun ömürler versin
İnş.canim Aminn.Sizin de başınız sağolsun,inşallah çok iyidir babanız gittiği yerde,rüyalarda buluşuruz belki artık..
Çok sağolun Allah razı olsun,sizin de başınız sağolsun çocukmuşsunuz daha acınızı yaşadığınızda.İnsan bir nebze de büyümeyi öğreniyor dediğiniz gibi,yarınlar yokmuş gibi düşünmeden yaşıyoruz sonra bir gün ölüm kapımızı çalıp kendini hatırlatıyor.Şükretmek,kıymet bilmek için illa böyle en acı yerden öğrenmemiz gerekiyor ne yazık ki.Benim de içimi bir korku sardı artık etrafımdaki herkesin ertesi sabaha çıkamamasından deli gibi korkuyorum.Özellikle böyle bizim gibi aniden yaşayanlar için korku kaçınılmaz.Rabbim sevdiklerimizin mekanını cennet eylesin inşallah..Öncelikle başın sağolsun canım Allah geride kalan ailene uzun sağlıklı ömürler versin inşallah. Bende 18-19 yaşlarındaydım babamı kaybettiğimde 1 gün öncesi telefonda konustum ertesi gün aradılar kalp krizi geçirdi diye… Ani ölüm zor. Hoş, insanın sevdikleri olunca konu hasta bile olsa konduramıyor. Seni çok iyi anlıyorum. Babamı kaybettiğimden beri sevdiklerim için bir korku aldı içimi. Kaç yıl oldu hala korkuyla geziyorum. Babam giderken büyüttü beni ölüm diye bir gerçek var dedi. Babası, anası ve ailesi sağ olan herkesin ailesine uzun sağlıklı ömürler dilerim insallah.
Amin insallah. Dediğiniz gibi en acı yerden öğreniyor insan mutlaka. Acınız taze size tavsiyem yolun basındayken destek alın. Ben almadım aksattım küçüktüm ha geç değil ama sürekli erteliyorum. Ve sürekli de kafamda hikayeler çiziyorum. İşte annem şuraya gitti giç gitmezdi acaba birşey mi olacak gibi. Normal düşünmek varken zamanla düşünceleriniz sağlıksız bir boyuta geliyor.Çok sağolun Allah razı olsun,sizin de başınız sağolsun çocukmuşsunuz daha acınızı yaşadığınızda.İnsan bir nebze de büyümeyi öğreniyor dediğiniz gibi,yarınlar yokmuş gibi düşünmeden yaşıyoruz sonra bir gün ölüm kapımızı çalıp kendini hatırlatıyor.Şükretmek,kıymet bilmek için illa böyle en acı yerden öğrenmemiz gerekiyor ne yazık ki.Benim de içimi bir korku sardı artık etrafımdaki herkesin ertesi sabaha çıkamamasından deli gibi korkuyorum.Özellikle böyle bizim gibi aniden yaşayanlar için korku kaçınılmaz.Rabbim sevdiklerimizin mekanını cennet eylesin inşallah..
Bende Annemi kaybettiğimde aynen senin gibi hissettim , 24 yaşındaydım ve annem aniden kalp krizi geçirdi ve hastahaneye gidemeden yolda vefat etti , o günler çok kötü geçti, bende kalp ağrıları başladı, hergun ağladım, psikiyatriste gittim ilaç verdi ama o da beni mal gibi yaptı, çalışıyordum isimi ve okulumu aksatmaya başlayınca ilaçları bırakmak zorunda kaldım, velhasıl o sıralar eşim hayatımdaydı zaten bana baya destek oldu, ben eşimi o psikoloji ile terketsem de eşim beni bırakmadı ve bir şekilde beni ikna ederek evlendik, şimdi hala arada ağlarım annem hep benimle , ama zamanla yara kabuk bağlıyor emin ol bu günler geçecek, sabırlı olmaya çalış ve asla işinden okulundan geri kalma , ben bugün meslek sahibiyim ama eğer annem vefat ettiğinde sınavlara abim zorla götürmese bugün bir mesleğim olmayacaktı, şimdi evliyim eşim en büyük destekçim manevi olarak, inşallah rabbim sana da güzel mucizeler verir ve acınızı kolay eder ...Herkese merhaba.1 hafta önce babamı kaybettim,aniden kalp krizi geçirdi.Elimden kahvesini içtikten 1 saat sonra vefat etti.Bazen hala gerçek gibi gelmiyor,mezarına bakıyorum burada gerçekten benim babam mı yatıyor diyorum.Ben 23 yaşındayım,etrafımdaki herkes yetim kaldın diyor.Acımı kimle paylaşırım bilmiyorum,belki birileri beni anlar diye yazıyorum..
Aynısını yaşadım, o kadar aynı ki , anneme suni tenefüs yaparken nabzına bakarken ki dehşet anlarım hala büyük bir travma bende , ambulans görmek bile canımı acıtıyor, Allah rahmet eylesin inşallahSizinle ayni seyleri yasadim. 22 yasindaydim. 8 sene önce , çay içtik, konuştuk.. 10 dk sonra kalp krizinden babamı kaybettim. Hic bir hastaligi yoktu. Bir anda oldu herşey. O an ki aklımın çıkışını, kurtarırız diye yaptığım kalp masajı, suni teneffusu, öldügünü bildiğim halde belki kurtulur umuduyla kucağımda cansız bedeni hastaneye götürüşümüzü hic unutmadım. Ani ölümler en sarsıcı olanı. Kabullenmek sadece annem ve kardeşlerim için degil tüm ailemiz için çok zor oldu. Alıştık mi acıya evet açımız hafifledi. ama. içimizdeki bosluk asla dolmuyor. Rüyalarda buluşuyoruz, sarılıp hasret gideriyoruz. Bol dua edin.. rabbim sabrınızı versin. Başınız sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?