Babamı kaybettim..

Başınız sağolsun,mekanı cennet olsun inşallah.Ani ölümler çok çok zor ama hangi türlüsü kolay ki zaten..Ne mutlu size yanınızda her türlü destek veren eşiniz varmış benim de sevdiğim insan her anımda yanımda oldu,babamın tabutuna kadar omuzlandı,Allah hep vefalı insanlarla karşılaştırsın bizi.Ben de okuyorum seneye mezun olacaktım,okulu bırakıp çalışmayı anneme destek olmayı düşündüm ama bu kararımla ona köstek olacağımı anladım.İyiki siz de bırakmamışsınız eminim anneniz de böyle isterdi inşallah orada çok iyidir,ben de babam için mezun olup onu mutlu edeceğim..

Kesinlikle mezun ol ve elinden gelenin en iyisini yap , sana destek olan bir sevdiğinin olması çok güzel umarım bu desteği hep devam eder , annecigine sarıl ve lütfen onunla geçirdiğin tüm zamanı dolu dolu yaşa, ben annemle arkadaş gibiydim yeri geldi gezdik tozduk, güldük eğlendik beraber ağladık ama hala yaşanmamış eksik şeyler kaldı annemle , inşallah annenizle birbirinize sımsıkı sarılırsınız ve çok huzurlu olursunuz

Başınız sağ olsun Allah mekanını cennet eylesin

Merhaba öncelikle babanıza Allah’tan rahmet size de sabırlar dilerim.Yaşayan bilir en yakınını kaybetmiş olmak nedir .Bende annemi kaybettim 12 yıl oldu .Zor bir süreç içindesin .Ani gelen bir ölüm şok etkisi yaratıyor insanda .Ben de annemi iki gün içinde kaybettim .Psikolojik destek alman senin açından önemli .Ben kendi kendime atlatmaya çalıştım .Maalesef olmadı vefatı sonrası bir yıl içinde hayatım almak bullak oldu .Gerçekten profesyonel bir destek almak çok çok önemli .İhmal etme .

Hayatta duyduğum en sinir ifadeler.basiniz sağolsun sizinde

Sağol canım
Bilmiyorum son anlarında ne yaşadığını ama yüzü harekleri mimikleri sürekli zihnimde canlı
Sanada ailene de huzur ve mutluluk dilerim
Herşey gönlünüzce olsun

Basin sagolsun ya kac yasindaydi baban

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah(((Bende annemi kaybettim 25 gün önce sabırlar dilerim.

çok üzüldüm başınız sağolsun. Yakın zamanda covid aşısı oldumu onu merak ettim.

Bende 15 yaşımdayken kaybettim babamı
Hastaydı hep başınız sağolsun canım mekanı cennet eylesiin rabbimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…