Babamın borçları

Merhaba evet şifremi unuttum ve kayıt ettiğim emaile de ulaşamadıgım için yeni hesap acmak zorunda kaldım. Annem ayrılmıyor cunku bence hayatta yalnız kalmaktan korkuyor. Ben butun gun calıstıgım için zaten yanında olamıyorum. Anne ve babası da hayatta değil.. erkeğin varlıgına sıgınıyor diye dusunuyorum. Ben babamla aynı evin içersinde gorusmuyorum bile diyebilirim.

önüme çıkan konu tesadüf bu oldu şaşkınım sanki bana bir işaret benim konularıma bakarmısın lütfen..

Babam uslanmiyor ne demek ya. Odemeyin kirayi gidin evlenin, baktin yine duzelmiyor annen de bosasin en kotu anneni yanina alirsin.
O parayi bu adam nerelerde yedi belli bile degil. Baba da olsa bi'yere kadar.

Seni cok iyi anlıyorum inan
anlamak değil mevzu. aynı yaştayız. sen neden bu kadar sorumluluğun altına girdin bak bende bu ikileme girdim ama kendimi tutuyorum mutlu olmaya hakkın var. suan baban calısıyor mu ? onlar mutlu mu ne haldeler ? bence evlen mutluluk senin de hakkın.. en fazla anneni yanına alırsın

Mutsuzlar surekli kavga hakaret var evde. Ben bazen sırf bu yuzden işten eve aksam 12de donuyorum. Babam işsiz çalışmıyor. Sokakta takılıyor. Biliyorum sacma buluyor cogu insan ama vicdanım el vermiyor bu duruma goz yumup kendi yoluma gidemiyorum. Üstelik annemi de oyle bir durumda yanıma almak istemem çünkü o kuzey ben ise güneyim. Ortak hiçbir noktamız yok ve hiç anlaşamadık birbirimizle.

Az maaş verecekler diye işe başlamamak, üstüne birde Yüksek Lisans düşünmek ciddi çelişki içeriyor. Bunun mantıklı olduğunu düşündürten şey nedir? Yüksek Lisans yapınca iki kat maaş vereceklerini mi sanıyorsun? Daha doğrusu Yüksek Lisansın ne olduğunu biliyor musun diye sorayım?

Madem o kadar başarılısın burs alırsın, çalışırsın bir yerde sigortasız para kazanırsın.. KPSS çalışır iyi maaşla işe başlarsın. Çözüm çok da sende o cesaret yok gibi... Neyse..

aynı ben.. benimki işsiz hep evde oturur. annem de söylenir napsın... ah ahh bigün yüzümüz güler inşallah neyseki snnn sevgilin var şükrret mutlu eder.. bende o da yok konustugum kişiye de bugün olmayacak dedim cünkü anksiyete belasıyla ugrasıyorum ve birinden etkilendiğimi bile anlayamıyorum. yani onunlayken pek heyecan yok sadece boş yanımı doldurma hissi senin sevgilinle nasıl ilişkin

Allah yardımcınız olsun. Babalar çok kıymetli .o borçları eminim sizi daha rahat yaşatmak için yapmıştır .bir işe girip kendi masraflarını çıkarabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…