Boyleninsanlarla siyaset konusmamak lazim. Asiri tutucular. Malum telefonunu goster ve biz yag kuyrugunda sira beklerdik muhabbeti seviyesinde oluyor. Ben care olarak bu konulara girmemeyi sectim cunku aksi bir anlam ifade etmiyor. Hayir bilgisiz olduklari icin de işi cirkinlige vuruyorlar. Biz cevap veremeyiz onlaraBabamın beni çok sevdiğini biliyorum ben de onu çok çok severim, atışmalar tartışmalar olsa da o benim canımdır. Biraz önce ettiği cümle o kadar ağırıma gitti ki paylaşacak şuan kimse olmadığı için yazmak istedim, çok kırıldım belki 29 yıllık hayatımda ilk kez bu kadar darıldım babama.
Konu siyaset olunca adamda akan sular duruyor, kendisi siyaseten iktidar yanlısı ve yaptıkları herşey babama göre muhteşem, zamlardan konuşuyorduk ben de maaşımın eridiğini 10 gün önce aldığım paradan hesabımda 500 kaldığını söyledim, istediklerimi alamamaktan yakındım, öğretmen olarak tek kişiye yettiğini ama bi aile nasıl geçinir bunlardan konuşurken sesi yükseldi iş benim şükürsüzlüğüme geldi, kendilerinin zamanında yaşadıkları zorluklardan bahsetti. Ben de saygı çerçevesinde cevaplar verdim çok sinirlendi ve inşallah sizin gibi gençler bizim yaşadıklarımızın 1000 mislini yaşarsınız sıkıntılarda boğulursunuz savaşlar yaşarsınız diye hiddetlendi. Maaşın yetmiyorsa git ek ders ver evde uyuyacağına ders yap kazanırsın ben 7/24 çalışıp bu hale getirdim bu aileyi dedi. Haklı sağolsun. Sonrasında parası bitmiş yetmiyormuş bu zamana kadar neyini gördük senin ne yaptın sen bu ev için ne verdin bize başka çocuklar maaşının yarısını ailesine verirken yardım ederken dedi, orada koptum ben çünkü 7 yıldır zaten dışarıdayım ailemin yanında yaşamıyorum tek yaşıyorum hayatımı tek sürdürüyorum. Haklılık payı var ilk atandığımda sadece bir kaç ay para göndermiştim bizimkilere ama emin olun ihtiyaçları yok ailemin durumumuz orta seviye benden alacağı üç beş kuruşla zengin olmaz. Ki yazları markete gittiğimde öderim yemeğe gidersek öderim özel günlerde hediye alırım sadece para çok çabuk bitiyor diye yakınan bi insanım. Önünde ağlamadım tuttum kendimi ama sonra bi ağladım ki sormayın, evden kendi evime gitmek istiyorum şuanda ama bunu yaparsam küslük olur diye gitmiyorum, kalbim çok kırıldı çok...
Boyleninsanlarla siyaset konusmamak lazim. Asiri tutucular. Malum telefonunu goster ve biz yag kuyrugunda sira beklerdik muhabbeti seviyesinde oluyor. Ben care olarak bu konulara girmemeyi sectim cunku aksi bir anlam ifade etmiyor. Hayir bilgisiz olduklari icin de işi cirkinlige vuruyorlar. Biz cevap veremeyiz onlara
Bu konu siyasi tartışmalar çıkarmaya ve 283637482 kişinin banlanmasına çok müsait.
Babanızı tanıyorsunuz, kaç yaşına gelmiş adam, fikirlerinin değişmeyeceği aşikar. Bu tarz konuları onunla tartışmak faydasız. İki tarafı da germekten başka bir işe yaramaz.
Eğer bu durum çok sık tekrarlıyorsa babanız da şikayetlerinizden bunalmış olabilir. Ayrıca ailelerin durumu ne olursa olsun evlatlarından karınca kararınca destek bekleyebiliyorlar her ne kadar aksini iddia etse de mevcut ekonomik durum babanızı da zorluyordur eminim.sadece para çok çabuk bitiyor diye yakınan bi insanım.
Özellikle bu tatilde çok şikayet ettim konuyu hep paraya getirdim yalan yok çünkü ben de çok zorlanıyorum, ailemle paylaşmayıp kiminle paylaşayım ki ?Babanızın tutumu hoş olmamış ancak
Eğer bu durum çok sık tekrarlıyorsa babanız da şikayetlerinizden bunalmış olabilir. Ayrıca ailelerin durumu ne olursa olsun evlatlarından karınca kararınca destek bekleyebiliyorlar her ne kadar aksini iddia etse de mevcut ekonomik durum babanızı da zorluyordur eminim.
Inanin yaslandikca gariplesiuor ebeveynler. Siz de yeni sinir belirleyin bu olay da uyari olmus olsun sizeBunu bildiğim için o kadar sakin ve üstünkörü cevaplar verdim ki buna rağmen gözü döndü resmen ve işi benim kazanıyor olmama rağmen sanki hiç bir işe yaramayan onlara hiç bi katkısı olmayan bomboş biriymiş gibi hissettirdi bu adam başkalarının yanında beni öven bi insanken kafasında neler dönüyor demekten kendimi alamıyorum.
Konu siyaset değil ki ama babamın tutumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?