İlgileniyor kardeşim ama her ayrılıkta böyle yaptığı için kimse inanmıyor artıkNe yapmış olursa olsun insan hasta babasıyla nasıl ilgilenmez?
Evet özellikle kardeşim görmedi ama şimdiye kadar ne istediyse yaptı yani ama bıkmış durumdaBabanıza çok yüz vermesin anneniz. Boşandı madem yol versin. Evi terkedecek. Hastaysa hasta. Evlatları için birşey diyemiyorum. Sizde baba sevgisi ilgisi görmemiş gibisiniz. Allah yardım etsin. Sabır versin.
Baba yalancıysa karaktersizse ilgilenmez,neden ilgilensinler. Ben ilgilenmiyorum şahsen.Ne yapmış olursa olsun insan hasta babasıyla nasıl ilgilenmez?
Baba yalancıysa karaktersizse ilgilenmez,neden ilgilensinler. Ben ilgilenmiyorum şahsen.
Bir baba hem dünya borç takıp hem kızının odasına gizli kamera yerleştiriyorsa ben o babaya baba demem kusura bakmayın. Acınızı anlayabiliyorum o yüzden böyle düşündüğünüzü düşünüyorum. Başınız sağolsun. Anneme daha düşkünüm hepte daha düşkün olacağım.Babamı yeni kaybettim ben, belki o yüzden biraz hassasımdır. Dört dörtlük bir babamıydı, hayır değildi. Çok yanlışı, çok eksiği vardı. Ama babamdı. Aylarca hastanede bebek gibi baktık hepimiz, gözünün içine baktık iyileşsin diye. İyileşemedi. Yine hatalar yapsaydı da hayatta, yanımızda olsaydı diyorum. Neler yaşadı konu sahibi, siz neler yaşadınız bilmiyorum ama kaybettikten sonra pişmanlık yaşamak korkunç olur. O yüzden hayattakarken, kötü anne babalarınız olsa da iyi evlatlar olun derim ben.
Evet emekli maaşı var ve şu an dükkanda çalışıyoradamın düzenli maaşı var mı?
Evet emekli maaşı var ve şu an dükkanda çalışıyor
Hangi konuda bizi suçlu görüyorsunuz?Yeryuzunun en kotu anasina da babasina da keske ölse denir mi yahu? Ben sizin konularinizda kardesinizle sizi sucluyorum. Cocuklar olarak ya annenize ya da babaniza yeni bir hayat kurmasi icin yardimci olsaydiniz bugunleri gormeyecektiniz. Madem oyle cekin durun simdi sikayet etmeyin
Annenize veya babaniza kalacak bir yer bulabilseydiniz bunlar yasanmazdi. Elli tane konu actiniz hepsi ayni “annemle babam bosandi,babam evden gitmiyor biz nabalim?” Bu mu yani desteginiz? Annenize bir ev tutsaydiniz,alsaydiniz yaniniza. Babaniz da ne isterse onu yapardi. Ev kimin uzerine? Mal paylasimi ne durumda? Bunlara cozum bulmak evlat olarak sizlerin gorevi. İlahi bir guc gelip de cozmeyecek olayi.Hangi konuda bizi suçlu görüyorsunuz?
Biz evlat olarak elimizden geleni yaptığımızı düşünüyoruz ama ne konuda suçumuz var?anneme de babama da nasıl hayat Kuruçaz?anneme destek olduk boşandı,şimdi babam gecenin bir yarısı mesaj atıyor ne olur ailemiz dağılmasın kızın toparlayalım diye,kardeşime de istesem de annenden nefret edemem diyor
Ne yapayım yani ben şimdi
Herkesi detaylı olarak bilmediğiniz için bu kadar rahat bunları yazabiliyorsunuzAnnenize veya babaniza kalacak bir yer bulabilseydiniz bunlar yasanmazdi. Elli tane konu actiniz hepsi ayni “annemle babam bosandi,babam evden gitmiyor biz nabalim?” Bu mu yani desteginiz? Annenize bir ev tutsaydiniz,alsaydiniz yaniniza. Babaniz da ne isterse onu yapardi. Ev kimin uzerine? Mal paylasimi ne durumda? Bunlara cozum bulmak evlat olarak sizlerin gorevi. İlahi bir guc gelip de cozmeyecek olayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?