Babamı hiç anlayamıyorum ki,hem annemsiz duramıyor hem de kadına çektirip duruyor,annem babamın gitmesini dört gözle bekliyor da babam evi terketmek istemiyor,bize mesaj atıyorNe diyelim konu sahibi. Baban gurursuzun teki. Kadın başka hayat kurmak istiyor, sana o konuda da yazmıştım, babanın kabulleneceğini sanmıyorum. Onu da birax düzene koymadan sizler rahat edemiyceksiniz. Allah yardımcınız olsun.
Ev annenizin uzerine mi?Herkesi detaylı olarak bilmediğiniz için bu kadar rahat bunları yazabiliyorsunuz
Anneme defalarca söyledim bana gel kal 1-2 bekle sana ev tutarız dedim,gelmem gelince baban eve daha da çok yayılıyor dedi ben de sesimi çıkarmadım
Şimdi de oturdukları ev satılığa çıktı ama satılamadı kardeşim ben alayım krediyi üstleneyim ben öderim faturaları krediyi dedi mantıklı geldi ve annem tamam dedi,babamın evden gitmesini bekliyorlar
Babam da sokakta kalmıcak aslında babasının evi var ve halam orda oraya giderim demişti ama gitmiyor gitmek istemiyor
Şimdi ameliyat olucam dedi sonra gidicem dedi ama gece mesaj yazıyor aileyi dağıtmayalım diye
Biz ne yapalım yani,elimizden geldiğince anneme destek oluyoruz tam düzene girecekken hop bir mesaj atıyor bütün moralim yerle bir oluyor
Babam eline para geçince harcıyor sonra ben ne yapıcam demeye başlıyor
Kalıcak yeri olmasına rağmen evi terketmek istemiyor ama istemiyorsa annemi el üstünde tutacaktı
Daha anneme maaş bağlanmadı ve evin satılması bekleniyordu,ev satılmayınca kardeşim evin kredisini ben üstleniyorum evi ben almış gibi olayım dedi annem de babam da kabul ettiBoşanma sonucu eski eşe ve çocuklara maaş bağlanması gibi bir durum söz konusu ise ve hala aynı evde yaşanıyorsa bildiğim kadarıyla bu bir suç. Laftan anlamayan insanın eşyalarını kapı dışarı edeceksiniz. Ne sebeple olursa olsun boşanılmış bitmiş böyle sürüncemede kalmasının mantıklı bir yanı yok. Babanızın maaşı da varmış madem anlayacağı dilden konuşun sizde.
Annemle babamın daha önce boşandığını yazmıştım,daha evleri ayrılmadı babam evi terkedicek ama etmiyor,eline toplu para geçti harcadı kıyafete,ameline aldı durdu
Annem evi terket demiş Pazartesi demiş ama şimdi de hastaneye yattım diyor
Ayağında sıkıntı varmış,hastaneye yattım gel demiş kardeşime kardeşim de annem de köpürüyor sinirden
Babam böyle ama ben biliyordum birşey çıkaracağını artık bitmez hastalığı,ilgilensen bir dert ilgilenmesen bir dert,Kardeşim ölse de kurtulsak diyor
Paraları harcarken saatleri kıyafetleri alırken iyi diyor,hastalığı varsa yimicek sucuğu yemeği vs diyor
Allah aşkına söyleyin ne yapalım?
Değil babamın üzerine ama o evde annemin ev parası da varEv annenizin uzerine mi?
Anneniz gecici bir sure size gelseydi,sonra da polise haber verseydiniz? Evden cikarirlardi. Herseyin bir cozumu var ama siz surekli konu acip ayni seyleri anlatiyorsunuz.
Esimin ailesinde benzer bir durum oldu,esime tembih ettim,dedim git babanin esyalarini topla,bir ev tut,yerlestir adami. Camasiri yikanacaksa getir burda yikansin, yemek yapariz her gun goturursun. Sonra alisir bir hale yola girer dedim. Ve bunlar yapildi. Halaniz var madem,anneniz cagirsin halayi,versin babanizin esyalarini gondersin. Bu kadar basitken hala cozum yolu aramaniz bana cok ilginc geliyor cidden yahu. Annenizi evden cikarin polisi arayin evde istemedigimiz insan var geldi yerlesti diye
Bir polis çağırmaya bakar.İlgileniyor kardeşim ama her ayrılıkta böyle yaptığı için kimse inanmıyor artık
Babamın kalıcak yeri var,hakanlarda kalabilir ama o orayı istemiyor halamla anlaşamıyor,annemle oturduğu evi terk etmek istemiyorAnneniz boşanmış. İsterse polis zoru ile evden artırabilir. Sorun babanızın şu anda kalacak yeri olmaması mi? Anneniz ve babanız malesef kendi kafalarına göre hareket eden insanlar. Kendi istedikleri olsun nasıl olursa olsun. Eski konunuzu biliyorum anneniz evlenmek istiyordu. O zaman sizi haksız bulmuştum ama sizi şimdi haklı buluyorum. Yetişkin kocaMan insanlar ne yapmak isterlerse yapsınlar siz onların annesi babası değilsiniz. Elinizi eteğinizi çekin bence. Babanız hasta ise elbet gidip refakat etmeniz doğru olur. hastaneden çıkınca bir kaç gün yanında da kalırsınız. Düzelince de hadi bana güle güle diyin.
Çocuğuna tecavüz eden yada satan ana babalar var. Bence acı içinde ölse keşke... bile denebilir. Konu sahibi sizin babanız için yazmadım. Dünyanın en kötü babası olsa, keşke ölse denir mi? sorusuna cevap verme gereği hissettim.Yeryuzunun en kotu anasina da babasina da keske ölse denir mi yahu? Ben sizin konularinizda kardesinizle sizi sucluyorum. Cocuklar olarak ya annenize ya da babaniza yeni bir hayat kurmasi icin yardimci olsaydiniz bugunleri gormeyecektiniz. Madem oyle cekin durun simdi sikayet etmeyin
Ben tecavuzcu babaya baba demem ki. Demeyecegim icin de keske ölse diyemem dolayisiyla.Çocuğuna tecavüz eden yada satan ana babalar var. Bence acı içinde ölse keşke... bile denebilir. Konu sahibi sizin babanız için yazmadım. Dünyanın en kötü babası olsa, keşke ölse denir mi? sorusuna cevap verme gereği hissettim.
Anneyle babaya güven olmaz mı diyorsunuzValla kardeşiniz kredileri üstlendi ise isi resmiyete dökün. Ilerde belki olmaz baba veya anne ilerde vazgecebilir.
Babanın eşyalarını da toplayıp götürün halanin evine.
Özel olmazsa biraz örnek verseniz ne gibi mesela,kendi babamla kıyaslama yapabilirimdört dörtlük baba yok ki.. anneniz kararlı olsun gitmesi konusunda. ama sakın siz evlatlar olarak ters davranmayın. sonuçta babanız. ben babamı bu sene kaybettim. babamın çok yanlışları oldu anlatsam ağzınız açık kalır. ama annemle onun arasında dedik sineye çektik. babama evlat gibi davrandık. ikisi de rahmetli oldu. çok şükür iyiki öyle davranmışız. ama bize annem öğütlerdi. ben nefret etsemde siz saygısızlık yapmayacaksınız diye. yaptığımızda kızardı annem
Benim ailem boşandıktan sonra babam görüşmedi bizimle. Ve evdeki herşey ona kaldı. Dugunume bile gelmediVar ama yok. Ve ben artık vicdan yapmak istemiyorum. Çevremde hiç vicdanlı biri yok. Eşeği sağlam kazığa bağlamak gerek.Anneyle babaya güven olmaz mı diyorsunuz
Kardeşim zaten eşyaları toplayıp götürecek te ben vicdan azabı çekiyorum
Sizce ben kötü bir evlat mıyım
Ne sıklıkla görüşüyorsunuz peki hasta olsa bakar mısınız nasıl davranırsınızBenim ailem boşandıktan sonra babam görüşmedi bizimle. Ve evdeki herşey ona kaldı. Dugunume bile gelmediVar ama yok. Ve ben artık vicdan yapmak istemiyorum. Çevremde hiç vicdanlı biri yok. Eşeği sağlam kazığa bağlamak gerek.
Hiç gorusmuyoruz. Ama kendine bakamayacak kadar ağır hasta olursa gider bakarım. Diğer kardeşlerim baksa veya bakmasa farketmez. Sizinkinin de durumu çok ciddi ise gidip bakın.Ne sıklıkla görüşüyorsunuz peki hasta olsa bakar mısınız nasıl davranırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?