Merhaba arkadaşlar.
Babamın ameliyat olacak olmasından dolayı ailemin yaşadığı şehire geldim 15 günlüğüne ... Daha dün gelmiş olmama rağmen nasıl mutsuzum anlatamam size...
Her an annem kızacak, bir şeye sinirlenecek diye aklım çıkıyor.Birşey söyleyeceğim zaman bile 10 kere düşünüyorum acaba dediğim birşeye kızar mı diye...
28 yaşında insanım ve en son geçen sene geldim.Şimdiden evimi çok özledim bana kalsa bugun kendi evime dönerim, ama babama kıyamıyorum koca adam yalvardı resmen çok özledim gel diye annemde öyle ...
Annem üvey filan değil.Oldum olası böyle bir insandı. Sigara kullanan bir insanım ama geldiğimden beri kuzenim gelirse o içerken bir iki fırt çekiyorum onun sigarasından , çünkü içersem kızacak ev koktu, perdeler koktu diye balkonda içsem yine kızacak içeri geldi diye kendi içerken de böyleydi ama başkası 1 tane de içse 2 saat söylenir.
Yemek yapar anne birşey lazım mı derim yok der ben daha arkamı dönmeden mırmır söylenir cevap veremem çünkü kavga çıkarır çok söylenirsem dayak bile atabilir. Babamla araları bozulmasın diye duymamazlığa gelirim. Kardeşimi şikayet eder dinlemeye anlamaya çalışırım benim neyden şansım var milletin çocukları nasıl iyi der ona da bişey demem . Onların annesi senin gibi yapmıyor diyemem.
Bugun kuzenimle oğlumu hastaneye götürecektik dün teyzem dedi ki yarın hastaneden size geçince beni de çağırın kahvaltıya tek iken yiyemiyorum dedi, korkudan hemen anneme söyledim istemeyeceğini biliyordum ki nitekim kıyamet koptu ''o da nerden çıktı, yok gelemezler ''bilmem neler nasıl içime oturdu. Bugün dönüşte kuzenim geldi kahvaltıya ama aklım çıktı annem kızacak diye nasıl gelme derim kocaman kadına teyzemi de çağıralım diyemedim ama ...
Daha ben gelmeden şunlara gittiğimizde az oturacağız, yada şunlara gidemezsin demeye başladı.
Yahu ben 28 yaşında, 6 senelik evli,çocuk sahibi bir kadınım ve misafirim, en fazla 15 gün kalıyorum neden burnumdan getiriyorsun.
Sanıyor ki tek o üzülüyor tek onun kalbi kırılıyor. Yemin ederim dünden beri içime içime ağlıyorum .
Yaşayanınız var mı bilmiyorum ama ben babamın evinde diken üstünde oturuyorum ve bir an önce evime gitmek istiyorum . Bir yandan da babama da üzülüyorum ...