- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi pembetilki
-
Hiç öyle deme bu tür insanların öfke kontrol sorunu oluyor.. güvenme yani.. bi sınır anında çocuk eş ana baba görmüyorlar.. çocuğunu al mahkeme bitene kadar sense kalsın.. burnu surtsunu de unut o kadar kolay değil bu durumCocugu dövmez. Onun derdi benle
Bakın kendiniz diyorsunuz, gelmeyecekti eve belli diye, sizde çocuğu alamayacağınızı bile bile, ailenizle yemek yediğiniz günün ardından güzel güzel bavulunuzu toplayıp gittiniz. Yanı böyle olacağını biliyordunuz.Arkadaslar neden bu kadar fazla tepki verdiniz anlamadim. Defalarca evden kovdu, cocugum icin gitmedim. Cocugu getirmesini de istedim ve bekledim de. Evde esya hazırlarken oglumla esim evde yoktu. Epey bekledim. Defalarca aradim acmadi. Gelmeyecekti de eve belli. Bugun de keske defolup gitsen dedi.
Adam işteyken alıp gitseydin çocuğu ya sanki adam heryere çocuğu da goturuyo da.. bahane uydurmaArkadaslar neden bu kadar fazla tepki verdiniz anlamadim. Defalarca evden kovdu, cocugum icin gitmedim. Cocugu getirmesini de istedim ve bekledim de. Evde esya hazırlarken oglumla esim evde yoktu. Epey bekledim. Defalarca aradim acmadi. Gelmeyecekti de eve belli. Bugun de keske defolup gitsen dedi.
Ben kendi adıma söyleyeyim
Eşyalarınızı bırakamayıp
Çocuğu bıraktığınız için verdim o tepkiyi
Belki kolumu bacağımı bırakırdım
Ama yavrumu bırakmazdım
“ çocuğu “ değil
Yavrumu
Oğlumu/kızımı
“ çocuğu” değil.....
Sorun çocuğu yanında götürmesi değil böyle bir adama bırakıp gitmesi adam gibi baba olsa bıraksın yoksa mesele değil..Bakın kendiniz diyorsunuz, gelmeyecekti eve belli diye, sizde çocuğu alamayacağınızı bile bile, ailenizle yemek yediğiniz günün ardından güzel güzel bavulunuzu toplayıp gittiniz. Yanı böyle olacağını biliyordunuz.
Çocuğunu yanında götürmek isteyen insan, bu şekilde davranmaz. Bu yüzden tepki alıyorsunuz.
Oğlunu bilerek bıraktığını düşünüyorum. Çocuğa bakamayıp konu sahibini geri çağıracağını düşünüyor benceSorun çocuğu yanında götürmesi değil böyle bir adama bırakıp gitmesi adam gibi baba olsa bıraksın yoksa mesele değil..
İyi baba olsada farketmez, çocuğunu bırakıp gitmemeli bir anne, şuan ne olacağı ne kadar ayrı kalacakları, telefonla görüşüp görüsemeyecegi bile belli değil. İnsan 6 buçuk yaşındaki çocuğunu böyle bir belirsizlik içinde bırakır mı?Sorun çocuğu yanında götürmesi değil böyle bir adama bırakıp gitmesi adam gibi baba olsa bıraksın yoksa mesele değil..
Şiddet uygulamayan bir adam olsa iyi bir baba olsa bıraksın ama böylesine değil.. aynen çocukla zorlanıp gel desin diye.. burnu sürtsün istiyom demiş ya.. benim cocugum 2.5 yasinda daha kimseyle 1 saat yalniz bırakmadım.. bi sinirle coxugunu bogup olduren adam geldi aklima 4 5 yasinda çocuğu neymis yaramazlik yapmisOğlunu bilerek bıraktığını düşünüyorum. Çocuğa bakamayıp konu sahibini geri çağıracağını düşünüyor bence
Hayir barismak gibi bi niyetim yok. İslerimi duzene sokucam bi de psikolojik destek aliyorum yatis verdi doktor ama istemedim toparlanana kadar biraz cocukla da ayri kalmak iyi olur diye dusundum. Ama alicam cocugumu
Yahu sizin eşiniz ben gidiyorum çocuğu getir deyince getirecek biri değil ki zaten. Gerekirse biraz daha sabredip suları durultup yüzüne gülüp uygun zamanda yavrunuzu da alıp gidecektiniz. Ama siz burnu sürtsün istediniz . Çocuğunuz bunu hiç unutmayacak, bu terkediliş kimbilir nasıl bir yara açtı içinde. Çalışan, ailesi arkasında bir kadının yavrusunu böyle oyunlara kurban etmesi çok acı. Çocuğunuzdan ayrı kalmak iyi gelecekmiş ya zaten size keyfinize bakın.Arkadaslar neden bu kadar fazla tepki verdiniz anlamadim. Defalarca evden kovdu, cocugum icin gitmedim. Cocugu getirmesini de istedim ve bekledim de. Evde esya hazırlarken oglumla esim evde yoktu. Epey bekledim. Defalarca aradim acmadi. Gelmeyecekti de eve belli. Bugun de keske defolup gitsen dedi.
Iyi baba dan kastim en az annesi kadar bakacak sahip cikacak koruyup kollayacak. Annesiyle ayrilsa biLe çocuğu gostermemezlik yapmayan bir babaya birakilabilir.. böyle admlar da var anne ölünce çocuğuna gül gibi bakan koruyup kollayan hem anne hem baba olan.. yoksa her babaya bırakılmaz tabiİyi baba olsada farketmez, çocuğunu bırakıp gitmemeli bir anne, şuan ne olacağı ne kadar ayrı kalacakları, telefonla görüşüp görüsemeyecegi bile belli değil. İnsan 6 buçuk yaşındaki çocuğunu böyle bir belirsizlik içinde bırakır mı?
Çok yaşayın valla. Tam yazacaktım siz önce yazmışsınız.9 sayfada tek beğendiği yorum "inşallah kocan pişman olur, barışırsınız" mesajı.
Yok artık şaşkınlığımı gizleyemedim bir an.Hiç sanmıyorum bu hanımefendi boşanmaz.Zaten kendi de belirtmiş burnu sürtsün diye yapmış.Yani niyeti barışmak.Ahh yavrum benim yaaa olan ufacık çocuğa olacak.9 sayfada tek beğendiği yorum "inşallah kocan pişman olur, barışırsınız" mesajı.
Yarın gidip alırım bile demiyor.Yok artık şaşkınlığımı gizleyemedim bir an.Hiç sanmıyorum bu hanımefendi boşanmaz.Zaten kendi de belirtmiş burnu sürtsün diye yapmış.Yani niyeti barışmak.Ahh yavrum benim yaaa olan ufacık çocuğa olacak.
Baba ne bilsin hele ki böyle bir baba aç mı susuz mu uykusu mu var.Off bu hikaye çok canımı sıktı gerçekten
Ben daha çok yaşı birazda olsa büyük diye bi nebze de olsa sevindim. En azından isteklerini söyleyebilecek yaşta. Daha küçük olsaydı iyice araya kaynayacaktı yavrucakYok artık şaşkınlığımı gizleyemedim bir an.Hiç sanmıyorum bu hanımefendi boşanmaz.Zaten kendi de belirtmiş burnu sürtsün diye yapmış.Yani niyeti barışmak.Ahh yavrum benim yaaa olan ufacık çocuğa olacak.
Baba ne bilsin hele ki böyle bir baba aç mı susuz mu uykusu mu var.Off bu hikaye çok canımı sıktı gerçekten
Doğru söylüyorsunuz. Zaten yarın gidip alacak insan bugün için kesinlikle çocuğunu orada bırakmazdı.Niyeti almak değil maalesef.Yarın gidip alırım bile demiyor.
Adli tatil ve mahkemeyi bekleyecek.
Enteresan yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?