- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi pembetilki
-
Çok mersi
tamam.O dağ gibi aile arkasında değil yalnız.
Onu geçiniz.
Arkasında olan aile, o şehre o adamı gömer, o çocuğu alırdı.
Ben baba evine çocuksuz dönecek kadar aklımı yitirsem, yada adamı cezalandırılacağım diye gözüm kararıp, çocuklarımı koz kullansam, buna başta ailen musade etmez.
Kendime geldiğimde uzulurum, hadi ben doğru dusunemedim, siz neciydiniz derim diye.
Zaten olay baştan sona garip.
Konu sahibi çocuğumu almadan gitmem dese ailesi zorla götürecek değildi.
Bence de.Dayağı nisanda yemiş, dağ gibi aile bugün gelip almış kızlarını.
Yanlarında kızlarını aşağılamış,
Yine susmuşlar.
Bugün ki tiyatronun sebebi belli.
Babanın burnu sürtsün,
Konu sahibine yalvarsın, barissinlar.
Inşallah ellerinde patlar.
insallah boyle degildir. kadinin diger konularini okumadim ben ailem arkamda yazdigi icin cogu insan ordan yola cikmis.Dayağı nisanda yemiş, dağ gibi aile bugün gelip almış kızlarını.
Yanlarında kızlarını aşağılamış,
Yine susmuşlar.
Bugün ki tiyatronun sebebi belli.
Babanın burnu sürtsün,
Konu sahibine yalvarsın, barissinlar.
Inşallah ellerinde patlar.
Hani bir hikaye var biliyor musunuz
Adam kardeşiyle hasat zamanı buğdayı eşit paylaşıyor
Kardeşi bir bakıyor ki adam kendine iki kardeşine bir hisse koyuyor
Kardeşi diyor ki neden böyle yapıyorsun
Adam da diyor ki ben deliyim ne yaptığımı bilmiyorum
Kardeşi diyor ki madem bu kadar delisin neden kendine az bana fazla koymuyorsun
Bu defa adam diyor ki
Deli dediysek o kadar da deli değilim!
Şimdi sizinki o hesap
Konu sahibinin psikiyatri kliniğinde yatacağı gerçeğinden yola çıkarak normal görüyorsunuz çocuğu bırakabilmesini
Aynı gerçek ile eşyalarını neden bırakmamış?
Cevap : o kadar da psikolojisi kötü değilmiş
Olabilir mi
Ağladım yaa, aynen çok çok üzüldüm çocuğa. Rabbim hiç bir çocuğa yaşatmasın bunu.lütfen mahkemeyi beklemeden çocuğunu al yanına
şurda hiç bir konu bu kadar canımı yakmadı yavrum nasıl üzülüyordur
polisle avukatla görüşün çocuk kucuk oldugu icin hukulen bile sizin yaninizda kalmali ama birakip gittiginiz icin bu durum degisirmi bilmiyorum
Ben size çok kızdım yaa.Cocugunu nasıl almadan gidebildin.Yazik ya nasıl üzüldüm çocuğa.Fevri neden hareket ettin ki ertesi gün al çocuğunu çık dimi.Cok kotuyum kızlar. Daha once konu açmıştım esimle kiskancligi cok abarttigi icin kavga etmistik bana vurmustu ve ben de darp raporu almistim mart ayinda. O zamandan beri ayni evde iki yabanci gibi yasadik. Ben belki duzelir diye bi umut hep saf gibi bekledim mart ayindan beri hic bir adım atmadi en ufak biseyde laf sokmalari hakaretleri devam etti. Calisiyorum maasimi alip kredi borcu oduyo, kendisi ogretmen, kendi maasiyla da geri kalan harcamalari yapip birikim de yapiyodu. Ailem sagolsun hep yanimda oldu bu surede hep bosanmam konusunda destek oldular. Ailem bursada oturuyo ben 2bucuk saat mesafede baska bi sehirdeyim. Ben bir turlu karar verip adim atamiyordum. Bugun benim bulundugum sehre geldi ailem disarda bulustuk. Cocugu da getir onu da gorelim dediler. Esim asla olmaz gorusturmem onlarla, sen ne b.k yersen ye keske seni de goturseler dedi bi araba laf soyledi.
Aylardir zulum ediyo duzelmeye hic niyeti yok. Geceleri ayri odada yatiyo, baska odada oturuyo, bizimle geZmeye gelmiyo flan.
Bugun annemler gelince dediler ki sana bir hafta muddet. Aylardir zulum ediyo sana susuyosun. Sana yanimizda o..pu diyo sen susuyosun. Hala kocam deyip duracaksan bizi unut dediler. Ben de o anda karar verdim acı cekip duracagima kanserli yeri bi anda kesip atmak lazim. Eve geldim bi valize esya topladim babamim arabasina bindik bursaya geldim. Ben bursaya dönüyorum cocugu getir diye msj attim cvp yazmadi. Gitmeden defalarca aradim acmadi. Tek canimi yakan cocugun onda kalmis olmasi. Yarin gidip dava acicam ve mahkeme ile alicam cocugumu. Suan tek canimi acitan cocugun onda kalmis olmasi.
Bikac saat once "Bu iş böyle olmaz, yarın falan gideriz bir avukata bi görüşürüz. En güzel biçimde hallederiz. " diye msj atti.
Arabamiz var benim uzerime. Bide kredi odememiz var o da benim uzerime ama kefil kendisi. Acaba bunları mi dusunuyo da bu sms i atti yoksa geri pas mi yapacak sizce.
Bi de ben gidince cocugum cok agladi sanirim esim abisini aramis cocuklari da alip bize gelin annesi gitti cok agliyo diye. (Eltimle aramiz cok iyidir o soyledi) abisi de eltim de bu konuda benim tarafimdalar burnu surtsun diye gitmedik abisi yuz vermedi dedi.
Uzuluyorum ama sadece cocugum icin. Oglum 6 bucuk yasinda. Mahkeme bana verir mi, darp raporum da var. En kisa zamanda nasil alabilirim. Bi de morale ihtiyacim var. İyi mi yaptim sizce
Al benden de o kadarŞu konuyu okumaz olaydım, ah keşke uyuyup da bdv.ye girmeseydim
Arkadaşlar çocuğu cami avlusuna bırakmadı Panik yapmayın.
Babasına bıraktı.
Üstelik muhtemelen babası daha çok düşünür.
Elimizde iki ebeveyn var,
Biri çocuğu hem koz olarak kullanıyor(burnu sürtsün, kıymetimi bilsin), hem de kafasına göre bırakıp gidebiliyor.
Üstelik hastaneye yatış yapacak kadar psikolojisi kötü.
Çocuk babada daha güvenli şu durumda.
En azindan akli selim.
Annesi gidince çocuk oyalasın diye kuzenlerini çağırmayı akıl etmiş.
Ne hali varsa görsün diyip bırakmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?