Babamin evine döndüm çok kötüyüm

ben size yorum yaptim da, simdi diger yorumlari okudum. bundan onceki konularinizi da bilmiyordum.
kocanizin burnu surtulsun diye gelip size barismak icin yalvarsin diye yaptiysaniz bunu, yani adama geri donecekseniz planiniz buysa sizi cok vicdansiz buldum.
insan sirf kocasi onu sevsin yalvarsin diye, cocuguna bunu yapamaz cunku
.yapmamali.
insallah boyle biri degilsinizdir. insallah amaciniz o esinize geri donmek degil gercekten bosanmaktir.

tamam.

Size kızma hakkımız yok ben sadece o çocuğa üzüldüm arada kaldigi ve anne baba arasındaki savaşa dahil oldugu için.

Zaten olay baştan sona garip.
Konu sahibi çocuğumu almadan gitmem dese ailesi zorla götürecek değildi.

Dayağı nisanda yemiş, dağ gibi aile bugün gelip almış kızlarını.
Yanlarında kızlarını aşağılamış,
Yine susmuşlar.
Bugün ki tiyatronun sebebi belli.
Babanın burnu sürtsün,
Konu sahibine yalvarsın, barissinlar.
Inşallah ellerinde patlar.

Bence de.

insallah boyle degildir. kadinin diger konularini okumadim ben ailem arkamda yazdigi icin cogu insan ordan yola cikmis.
eger sizin dediginiz gibiyse, konu sahibi vicdansizin teki.hatta kocasindan daha vicdansiz. umarim haksiz cikarsiniz cocugunu alir ve bosanir.

Yanlış ifade etmişim, ben normal görmüyorum.
Konu sahibi burnu sürtsün diye çocuğunu terk edip gitmiş.
Ailesi de adama güya ders verecekler, kızlarının yanında durup torunlarını almamış.
Böyle bir anne ile gitmesindense, belki baba daha iyidir, neden olmasın diyorum.
Nisanda dayak yiyen kızlarını bugün mu almak aklına gelmiş ailenin sanki.
Bastan sona tiyatro.
Baş edemeyecek çocukla, getirecek.
Hadi bir şekilde gitti,
Elti arıyor çocuk ağlıyor diye,
Yalvarmaz mi anne git de yaninda olun, yalnız hissetmesin diye?
Ben çocuğu koz olarak kullanan bir kadının anne olmayı hak ettiğini düşünmüyorum
O yüzden baba da kadın doven hodugun teki ama inşallah aklı başına gelir de adam olamasa da iyi baba olur diyorum. En azından henüz terk etmedi.

Çocuğun ruh halini iliklerime kadar hissettim, ayri kalmak nasil daha iyi gelebilir aklim almiyor. Yavrunun ağlamalarına nasil ruhsuz olabiliyor icim parçalandı konuyu takip etmek istemiyorum cok üzgünüm

Ağladım yaa, aynen çok çok üzüldüm çocuğa. Rabbim hiç bir çocuğa yaşatmasın bunu.

Allah askina herkes çocuk sahibi olmasın yaa lütfen.
sizin aranızdaki saçma sapan ilişki yüzünden o çocuğu nasıl bırakabildiniz size şiddet uygulayan biriyle? o kişi babasi olabilir ama kıskançlık yüzünden karisini döven bir adam.

çocuk evde deli gibi ağlarken siz gelip burada konu mu actiniz gercekten?
çocuğunu bırakıp gitmek nasil bir sey?
inanmak istemiyorum.

Bu kadar zaman çocuğum için bekledim dediğiniz evi, şuan ne için çocuğunuzuda orada bırakarak terkettiniz.Bu işi planlamadan gelişine yapmış olamazsınız. Yani, olmamalısın. Aileniz bu kadar destekçiyse, çocuğu bırakıp gelmenize nasıl razı oldular aklım almadı.Hadi çocuğuda vermiyorum, evi sebepsiz terketti derse ne olacak.Çocuğunuza yaşattığınız bu travma ne olacak?
Böyle olmaz diye mesaj atmışken eşiniz, ailelerde biraraya gelerek konuşun hemen. Zaman geçirmeyin.Çocuğunuzuda bırakmayın. Aranızda anlaşın. Gelsin görsün çocuğunu.Yavruya yazık. Aranızda bırakıp üzmeyin onu.

Ben Ben size çok kızdım yaa.Cocugunu nasıl almadan gidebildin.Yazik ya nasıl üzüldüm çocuğa.Fevri neden hareket ettin ki ertesi gün al çocuğunu çık dimi.

valla bence keske bir cami avlusuna bıraksaydı, belki bir insan evladına rastlardı.
karısına kıskançlık yüzünden şiddet uygulayan bir adamın ruh halinden emin olabilir mi kimse?
çocuk saatlerce ağlayacak annesini merak edecek, terkedilmiş hissedecek.
adamın kendini kaybedip dovmeyeceginin garantisi var mi? bence yok.
hoş dediğinizde haklisiniz bence konu sahibine de asla çocuk emanet edilmez.
ne diyeyim allah anne babanın bile hayırlısını versin...
allah o yavruma yardım etsin.

Çocuğumu terkedicem oda cok aglicak bunu bilicem ve susucam bı anne için mümkün mü bu Allah askina!!!Yapilacak şey çocuğunu önce görüntülü arayıp sakinleştirip ertesi günü gidip almak.Kendi psikolojin için iyi ayrı kalmak dediğine göre peki oglun için nasıl bı duygu bı düşün. Görmez olaydım dediğim konunun biri daha.İnsallah fakesindir

Asla cocugumu almadan gitmezdim. Beklerdim alir oyle giderdim. Mahkeme sana verene kadar baba vermesse cocugu cok üzülürsün. Cocugu kullanarak seni vazgeçirmeye çalışırsa kanma sakin.

Ay bian oglumu düşündüm 6.5 yasında ama herseyde bana sıgınır ben markete giderken bile aglar bende gelim anne diye ,babamız harıkadır ama yınede bensiz duramaz bende onsuz. Bu sekil ben gitmezdim cunku bu gece o yavru nasıl üzülmüştür bıraktıgınız için bari tlf edip konussaydınız yaa.lütfen yarın gidip esya alma bahanesiyle gidin alın cocugunuzu ya lütfen cok üzüldüm inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…