- 30 Ekim 2018
- 1.458
- 4.434
- 133
Gelse de burada alacağını alıp gider. Ah ah bir akıllanamadı bu erkekler.Evlenme sitesinden bulmuş. Bayanda nasıl güvenip gelicek anlamadım. Sonuçta burası hiç bilmediği bir yer. Bende buralardan istedim ama ne denirki kaç yaşında adam. Kardeşim uyarmış babamı
Herşeyi geçtim dolandırıcı olmasa bile nasıl anlaşılır nasıl yapar bilmiyorum
Müge anlı'da vardı. Türkiyedeki erkeklerle evlendirme vaadiyle fas'tan kadın getiren bir çete vardı aslında dolandırıcılar. Hem erkek tarafı hem de kadınlar mağdur ediliyormuş. Hatta o kadınlar ülkelerine gönderilecekti öyle dedi müge anlı. Babanıza izletin o bölümleri belki vazgeçer. Bu kadını nereden nasıl bulmuş aracı olmaması imkansız.çete işi yoksa da Kadın türkiyede yaşamak için vatandaşlık için evleniyor olabilir bir süre sonra babana tekmeyi vurur. Evlenirken babana altın bilezik aldırsa sonra da alıp gitse yeter.
müge anlıya faslı evlilik dolandırıcıları çok çıktı bu sene aklıma bu geldi nedenseAnnemle babam boşandı, annem ikinci evliliğini yapmıştı. Şimdi babam evlenmek istiyorum ama Fas lı bir bayanla
Biraz tereddüt ediyorum, Türkçeyi hiç bilmiyor, babam memur emeklisi, öyle paraları olan biri değil, kirada oturuyor. Bayan hiç evlenmemiş ve babamdan 15 yaş küçük. Düşünüyorum Bayam buraya gelince nasıl olucak, hem maddi olarak hem Türkçe bilmeme bakımından. Evlenince eşya alınıcak vs bir çok masraf. Söylediğimde ikinci bir işte çalışıcam dedi. Bayanın burda hiç tanıdığı yok, bir hastaneye gitse markete girse nasıl yapıcak. Babamada bu kadar neye güvenip geliyor diye sormadım ki
Anneme yaptığı hataları yapıp o bayana da yaparsa yazık geldiği ile kalıcak
Babamın evlenmesini istiyorum. Yanında birinin olması güzel ancak bayan hem evlenmemiş hem babamın maddi durumu ona göre. Bilmiyorum tereddüt ediyorum
Bayan annesi ile babamı tanıştırmış
Sizden fikir almak istiyorum, herkese anlatılıcak birşey değil bu
Anneniz için cok uzuldum Allah mekanını cennet eylesin15 yaş fark çok uçuk değil mi yahu. Benim babamda annemi kahrından öldürüp 7 yıl sonra evlendi. Kadın Azeri Türkçesi pek iyi değil hiç evlenmemişti arada 5 yaş vardı. Babam elden ayaktan düştüğü için bana baksın yeter modunda olduğundan geçinip gidiyorlar ( ilahi adalet ) ama sizin 15 yaş fark çokmuş. Bir de Faslı kadın hiç bilmez Türkçeyi falan yemek kültürleri adetleri çok farklı. Zor olur biraz bence bir Türk baksın Faslı bakana kadar
Fazla ilgili hiç bir bilgim yok, evlilik sitesinde bulmuş. Dolandırıcı olmasından korkuyorum. Dolandırıcı olmasa bile buraya geldiği zaman nasıl anlaşır nasıl yapar hiç bilmiyorum, her açıdan değişik geliyor. Türkçe bilmemesi, yemek kültürü, babamın bir emekli maaşının olması vs
Temennim yaşarken kurtulmaya baksın. Küçücük bir umut ışığı bile varsa bıraksın. Bari geri kalan hayatı kurtulsunAnneniz için cok uzuldum Allah mekanını cennet eylesin
Babamda anneme aynısını yaşatacak diye cok korkuyorum
Lütfen uyarın . Böyleleri için emekli maaşı olup olmamasi önemli değil ki . Bir şekilde kredi cektiriyolar borç yaptiriyolar parayı alıp ortadan kayboluyorlar. Kaç yaşında adam bu saatten sonra çeviriyle nasıl anlassin. Genç olsa neyse diyeceğim de 15 yaş küçük dilini bilmeyen kadın kalkacak babanız için Türkiye'ye evlenmeye gelecek. Müge anliya düşmesi çok olası bbabanizin Allah koruusnSormadım,ama kardeşim uyarmış, bende uyarmayı düşünüyorum
Şuan öyle bi imkanı yok bazen babama da üzülüyorum aile seçmiş sevmediği insanla ömür geçirmek zorunda kalmış ama aynı durum annem icinde geçerli ikiside birbirini sevmiyor belkide nefret ediyorTemennim yaşarken kurtulmaya baksın. Küçücük bir umut ışığı bile varsa bıraksın. Bari geri kalan hayatı kurtulsun
Ben bunu yaptım ama çok geç kalmıştım ne yazık ki bir kaç ay sonra annemin kanser olduğunu öğrendik yolculuğumuz 7 yıl sürdü. Konu sahibinin konusunu baltalamak istemem isterseniz özelden konuşalımŞuan öyle bi imkanı yok bazen babama da üzülüyorum aile seçmiş sevmediği insanla ömür geçirmek zorunda kalmış ama aynı durum annem icinde geçerli ikiside birbirini sevmiyor belkide nefret ediyor
Arada hep biz kaynadık ama anneme hep uzuluyorum keske imkanımız olsaydida annemi alıp gidebilseydik
Kadin Türkçe bilmiyorsa nasil anlaşip tanışmışlar?
Aa anladım, ama bana hiç güven vermedi niyeyse yaÇeviri kullanıyorlarmış.
Aa anladım, ama bana hiç güven vermedi niyeyse ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?