- 11 Ekim 2017
- 142
- 103
- 53
- 37
- Konu Sahibi boyozsever35
-
asgari ücret kadar bile emekli maaşı almıyor kirada oturuyoruz kardeşime para gönderiyoruz elektrik su derken yetmiyor bile.emekli maaşı yetmiyor mu?
kesinlikle çok rahat ve bu rahatlığı beni delirtiyo"nasıl olsa yapacaklar." rahatlığı var çünkü. Anneniz boşanıp size yalnız baksa eminim çok daha iyi durumda olurdunuz.
söyledi zaten ama hem suçlu hem güçlü kızın düğünden sonra boşucam diyormuş dün annemin arkadaşına uğraşamam bunlar olmasa benim maaşım bana yeter artar diyormuş zorla emekli oldu ben kredisini ödücem diye ne zorluklar çektim bir taksit ödiyim ben demedianneniz çalışmadığı takdirde boşanacağını söylesin. ve yapsın da bunu. aksi takdirde sırtınızda bir kamburdan başka bir şey değil. bu ne rahatlık hiç düşünmez mi insan evlatlarını, evini.
babamın yaşındakiler 9 senedir emekli ben kredi çekip askerliğini ödemesem ne olacaktı bilmiyorum. çalışmayı değil benim anladığım evlatlarını ailesini sevmiyorEn azından emekli olmuş.
Çalışmayı sevmiyor demek ki.
Çok üzüldüm.babamın yaşındakiler 9 senedir emekli ben kredi çekip askerliğini ödemesem ne olacaktı bilmiyorum. çalışmayı değil benim anladığım evlatlarını ailesini sevmiyor
doğru söylüyorsunuzBisey yapamazsınız boyle gelmıs boyle gider
inşallah ben ama ben evlendikten sonra kardeşim okula nasıl devam eder ne olur bilmiyorum ofÇok üzüldüm.
Var böyle babalar analar maalesef.
Annen bir an önce kurtulur bu adamdan inşallah.
evlenince bir süre çalışmayı düşünmüyorum ama annemin de bu şartlarda evliliği sürdürmesi beni kahrediyor sanırım düğünden sonra tek desteğim anneme olacakKaç yasında bilmiyorum ama anneniz değiştirememiş değişeceğini sanmıyorum
Evlenince sizden destek istemeye devam edecekler büyük ihtimal
Anne çalışacak,kardeş part time çalışacak,sen de biraz destek olursun.inşallah ben ama ben evlendikten sonra kardeşim okula nasıl devam eder ne olur bilmiyorum of
amin inşallahAnne çalışacak,kardeş part time çalışacak,sen de biraz destek olursun.
İnşallah Allahımın izniyle mezun olur.
annem çok çalıştı bu zamana kadar ama hiç maaş kartı cebinde olmadı kadının hep babam çekti maaşına annem daha atmden kartını sokup maaş nasıl çekilir bilmez hiç kıyamıyorumO kadar emekli etmişsiniz siz evlenince napacaklar bosanmasin annen inadına maaşını yesin bir güzel kendinde çalışsın para biriktirsin ..sonra müsait anda bosar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?