Babanın evine git babanın evine git diye beni her kavgada delirten eş

ftmadnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2024
78
1
1
25
Merhaba eşimle her etiğimiz kavgada bana sürekli babanın evıne git dıyor çocuğum olmasaydı çok kalırdım bunca lafa varya. Çocuğu da geçtim korunmalı bir şekilde iki aylık hamıleyım bir aylıkken öğrendim eşim sürekli eski sevgilinle kesin konuştun demi deyıp duruyor .ben evlendımde instgersmımda biri bana yazıp durmuştu ‘ben ise geçmişi bırakıp çoktan eşimle huzur içinde olayım dedim bana sürekli o konudan vurup ozaman Neden yazdı dıyor nasılsın diye ben İnstegramı .kapatım ama hep aklında kurmuş her neyse sürekli beni kıran ve kötü kelimeler kullanıyor,, ve kavga edıyoruz üst komşu arkadaşım o bile duyuyor ev okdr ince olduğu için ve bana küfür ediyor !benım sabrımı sınıyor her
kavgada babanın evine git deyıip duruyor karnımda çocuk elımde 1bucuk yaş bebek ama o sürekli evden kovma peşinde gitmedim içinde bana yüzsüz dıyor .sonra hiç birşey olmamış gıbı davranıyor diğer gün tekrar aynı. Ne yapacagım
Not bir buçuk aydır böyle

Son düzenleme:
Sürekli dediğim bir buçuk aydır böyle oldu

Sen gavat mısın da benimle yatıyon diyeceksin de böyle aptal erkeklerin sağı solu belli olmaz. Ailene anlattın mı?

Sürekli dediğim bir buçuk aydır böyle oldu

Yani ben inanmıyorum desem ? Adamın içine cin falan kaçtıysa bilemem, ama bir insan ne olduğunu az buçuk belli eder. Bu zamana kadar rol mü kesti yani size evin içinde ?
Siz muhtemelen önemsemediniz adamın bu taraflarını. Şimdi hamilelikle birlikte gözünüze batmaya başladı. Dediğim gibi bunun bir çözümü var, o da dönüp arkanızı gitmek.

Kuzum ailesiyle görünüyor bir buçuk iki aydır çünkü ailesi sürekli bizim evimizdeki Herşeye müdahale etme peşinde aileci benimde eşim kavga etim konuşma ailenle huzurumuz kaçıyor dıye bundanda benden nefret edıyor diğer türlüde

Ah be güzel kardeşim ne diyebiliriz ki sana.Bu şartlarda doğan çocuklara üzülüyorum ben.Böyle adamlara çocuk vermeyin soylarını çoğaltmayın hadi taniyamadan oldu ilki, ikinciye bari uyanık olun.Kovacak çünkü çaresizsin kovacak çünkü ağzının ortasına bi tane patlatamıyorsun ayaklarının üstünde duramıyorsun.Ailen nasıl dönsen sana sahip çıkar mı ? Eğer öyleyse birgün daha durma git çalış çabala ona muhtaç olma o müsveddedende nafaka talep et cocuklarin icin.Allah yardımcın olsun.

bu hamlielik beni okdr yorgun ve bitkin edıyor ki

bu hamlielik beni okdr yorgun ve bitkin edıyor ki
Yapacak birşey yok o zaman en azından cocuk doğana kadar idare edeceksin.Bu arada birikim yapmaya çalış.Gerekirse yalan söyle dr gidiyorum para lazim de al cebine at ne biriktirirsen kardır. Mesleğin var mi bilmiyorum yoksada market gibi yerlere girebilirsin.Cocuk olduktan sonrada ailenle konuş.Kabul edeceklerse cocuklar sefil olmayacaksa dön yanlarına gir çalış.Sonu zaten yok ne kadar erken koparsan o kadar cabuk toparlanirsin kendine güven.

İnanmam 1,5 aydır böyle olduğuna,eskidende vardır.Siz gurursuz gibi durunca dozu arttırmıştır.Her kavga da anana git diyen adamın koynuna nasıl giriyorsunuz hadi mecbur kaldın korunmayı 10 katına çıkarmak varken şu yaşanılana bak.....
Doğurur ya da doğurmazsınız bilemem ama o evde artık kalmanın ne oluru var ne mantığı....

beden öğretmeniyim iki yıldır ara verdım

Babanın evine git diye bir kere demesi yeterli, hadsiz adamla uğraşacak halim yok. Hiçte şaşmaz zaten arka arkaya kazara olan çocuk hikayeleri. Çıkıp ailene gitmeyeceksen Allah yardımcın olsun, başka yapacağın birşey yok belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…