Babanın evliliği onaylamaması?

Haklı ama bunu evlenip 33 yaşına gelince anlarsın
Doğru düzgün işi olmaz sürekli işten çıkar

Kv ile uğraşırsın vs

Üzülüyoruz ondan tepki veriyoruz. Size de üzüldüm ben mesela. Ama herkesin kendi seçimi tabi, ne diyelim.

Baban haklı

Üzülüyoruz ondan tepki veriyoruz. Size de üzüldüm ben mesela. Ama herkesin kendi seçimi tabi, ne diyelim.
Ilk evliligim 19 yasimda yaptim 20de ayrildim
Ikinci evliligimi 29da yaptim
Simdiki aklim olsa 29da yapardim ilk evliligi
Insan 20li yaslarda laylaylom oluyo hayatin gerceklerini goremiyo
Bikere ayaklarinin ustune basmiyosun bile
Bu nedenle karsi tarafa saglam duran bir birey olarak degilde miymiy sumsuk bi cahil olarak gorunuyosun
Zaten kucuk gelin alan ailenin aklindaki seyde hii yasi kucukmus biz ne dersek yaptiririz basini egeriz

Yanlis alintimi yaptim ben

Bana sanirim cevabiniz. Ben hicte oyle cahil sumsuk
Biri degilim cok sukur meslegimide yaptim kendi ayaklarimin uzerindede duruyorum. Zaten kucuk biriylede evlenmedim esimle aramda yas farki var ama ikimizde ayni olgunluktayiz:) kendi yasimla biriyle asla anlasamazdim zaten kendimi ne ezdiririm nede ezdirtirim o sizin sansizlignizmis ne diyim

Eski konunuza dayanaraktan babanin elini ayagini op basina koy. Babaniz gayet guzel yaklasarak olmamanizi soylemiz ope koklaya kiyamayarak. Bi elin malinin sartlariyla hayatinizi zehirmi edeceksiniz yapmayim Allah askina gozunuzu acin. Dogulu batili olarak ayrimciliktan yada isi yonunden babanizi dinleyin demiyorum. Eski konunuzda sevgilinizin nasil bi sigir olduguna dayanarak soyluyorum yol yakinken ayril basini taslara vurursun ah babam ssni dinleseydim dersin

Senin yaşında olmuş olsaydım keşke canım acele etme derim 10 yaş var aramızda zamana bırak babanda yumuşar hem sende biraz daha tanırsın gerçi evlendiğin zaman daha iyi tanırsın ama rabbim gönlündekini sana hayırlı kılsın inşallah canım

Çok geç evlenenlere de üzülelim o zaman

Bu kadar küçük evlenmeyin derim. 29 yaşımda evlendim. Garanti bir işim; evim ve arabam vardı. Ne eşimle ne de ailesi ile sorun yaşadım. Küçük evlenseydim sorun yaşardım. Bir de ben çok ufak tefek bir tipim. Asla ciddiye alınmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…