- 23 Ağustos 2020
- 4.720
- 8.938
- 108
- 35
- Konu Sahibi kararsizbirisi
-
Haklı ama bunu evlenip 33 yaşına gelince anlarsınBir ilişkim var niyetimiz en başından beri ciddiydi şuan evlilik düşünüyoruz
Babam hiç olumlu bakmıyor başlarda annemi/babaannemi araya soktum ama onlara bağırdı çağırdı asla olmaz dedi ayrılsın vs.
Bunun üzerinden 3 hafta geçti ben konuştum başbaşa konuşabilir miyiz dedim tamam dedi ve güzelce dinledi kızmadı bağırmadı adam akıllı konuştuk.
Sevgilim güvenlik görevlisi ve babam da işinin bi garantisi olmadığını ve benim bu iş sahibiyle yapamayacağımı söyledi.
Bizim maddi durumumuz oldukça iyi sen çok iyi şartlara alıştın çok zorlanırsın dedi
Ve memleketi biraz doğu kısım ama ben tanıyorum gerçekten iyi huylu bir ailesi var ama babam esnaf olduğu için ben doğulu kişileri iyi tanırım çocuk iyi bile olsa ailesi eski kuşak ayak uyduramazsın huzurun olmaz vs diyerek kendini açıkladı
Kısacası kesinlikle kabul etmiyorum bizi üzme dedi hatta neredeyse yalvardı ayrılmam için sarıldı öptü yapma bizi üzme vs diye baya dil döktü bende çok ağladım
Konuşmayı da çocuğa söyle olmaz de vedalaşın diyerek bitirdi ben cevap vermedim o kalktı gitti
22 yaşındayım bir yıldır beraberiz
Sevgilim babamın ikna olmak üzere olduğunu ara ara tekrar konuşarak ikna edebileceğimi düşünüyor.
Bitirme bize yazık etme çok yaklaştık diyor.
Ben de bitsin istemiyorum ama siz olsanız bu durumda ne yapardınız sizce babam gerçekten yumuşadı mı ikna edilebilir durumda mı?
Babamı da kırmak üzmek istemiyorum o yüzden elim kolum bağlandı
Üzülüyoruz ondan tepki veriyoruz. Size de üzüldüm ben mesela. Ama herkesin kendi seçimi tabi, ne diyelim.Bosuna begenmedim butonuna basip durmayin. Benim oyle bos zamanimmi varda durup konu sahibinin eski konularini arastirip okuyim???? Ben
Suanki yazdigi konuya cevap olarak yazdim.
Bazilariniz demis kiziniz 22 yasinda evlenmek isterse ne dersin diye .. 22 yas benim icin erken yas degil.
konu sahibide kendiisne ve konustugu kisiye guveniyorsa arkasinda durur yok guvenmiyorsa durmasin zaten.
ayrica anne baba rizasi almak herzaman guzeldir.!
surekli erken yasta evlenenlere bir tepki bir tepki anlamak imkansiz.
Siz kendinize uzulun. BenimÜzülüyoruz ondan tepki veriyoruz. Size de üzüldüm ben mesela. Ama herkesin kendi seçimi tabi, ne diyelim.
Baban haklıBir ilişkim var niyetimiz en başından beri ciddiydi şuan evlilik düşünüyoruz
Babam hiç olumlu bakmıyor başlarda annemi/babaannemi araya soktum ama onlara bağırdı çağırdı asla olmaz dedi ayrılsın vs.
Bunun üzerinden 3 hafta geçti ben konuştum başbaşa konuşabilir miyiz dedim tamam dedi ve güzelce dinledi kızmadı bağırmadı adam akıllı konuştuk.
Sevgilim güvenlik görevlisi ve babam da işinin bi garantisi olmadığını ve benim bu iş sahibiyle yapamayacağımı söyledi.
Bizim maddi durumumuz oldukça iyi sen çok iyi şartlara alıştın çok zorlanırsın dedi
Ve memleketi biraz doğu kısım ama ben tanıyorum gerçekten iyi huylu bir ailesi var ama babam esnaf olduğu için ben doğulu kişileri iyi tanırım çocuk iyi bile olsa ailesi eski kuşak ayak uyduramazsın huzurun olmaz vs diyerek kendini açıkladı
Kısacası kesinlikle kabul etmiyorum bizi üzme dedi hatta neredeyse yalvardı ayrılmam için sarıldı öptü yapma bizi üzme vs diye baya dil döktü bende çok ağladım
Konuşmayı da çocuğa söyle olmaz de vedalaşın diyerek bitirdi ben cevap vermedim o kalktı gitti
Sevgilim babamın ikna olmak üzere olduğunu ara ara tekrar konuşarak ikna edebileceğimi düşünüyor.
Ben de bitsin istemiyorum ama siz olsanız bu durumda ne yapardınız sizce babam gerçekten yumuşadı mı ikna edilebilir durumda mı?
20 yaşında evlensem kendime de üzülürdüm.Siz kendinize uzulun. Benim
Uzulcek ve acincak bir halim yok cok sukur.
ne oldu vazgecıyor gıbımı evlılıkten20 yaşında evlensem kendime de üzülürdüm.
Uzul ozaman20 yaşında evlensem kendime de üzülürdüm.
Ilk evliligim 19 yasimda yaptim 20de ayrildimÜzülüyoruz ondan tepki veriyoruz. Size de üzüldüm ben mesela. Ama herkesin kendi seçimi tabi, ne diyelim.
Bence 837188 kez daha aynı konuyu açacak. Umarım baba kararından vazgeçmez, yumuşamaz da kız kendini yakmaz.ne oldu vazgecıyor gıbımı evlılıkten
20 yaşımda evlenmedim. O konuda üzülecek bir şey yok bende.Uzul ozaman
aman gıtsın evlensınde gorsun evlılıgın ne demek oldugunuBence 837188 kez daha aynı konuyu açacak. Umarım baba kararından vazgeçmez, yumuşamaz da kız kendini yakmaz.
Bana sanirim cevabiniz. Ben hicte oyle cahil sumsukIlk evliligim 19 yasimda yaptim 20de ayrildim
Ikinci evliligimi 29da yaptim
Simdiki aklim olsa 29da yapardim ilk evliligi
Insan 20li yaslarda laylaylom oluyo hayatin gerceklerini goremiyo
Bikere ayaklarinin ustune basmiyosun bile
Bu nedenle karsi tarafa saglam duran bir birey olarak degilde miymiy sumsuk bi cahil olarak gorunuyosun
Zaten kucuk gelin alan ailenin aklindaki seyde hii yasi kucukmus biz ne dersek yaptiririz basini egeriz
Yanlis alintimi yaptim ben
Senin yaşında olmuş olsaydım keşke canım acele etme derim 10 yaş var aramızda zamana bırak babanda yumuşar hem sende biraz daha tanırsın gerçi evlendiğin zaman daha iyi tanırsın ama rabbim gönlündekini sana hayırlı kılsın inşallah canımBir ilişkim var niyetimiz en başından beri ciddiydi şuan evlilik düşünüyoruz
Bu konuda tek doğru yok. Mesela bazı çok geç evlenen insanlar da eşine karşı çok sert anlayışsız oluyor, ya da geç çocuk sahibi oluyor, proje çocuk yetiştirme ya da çocuğuna aşırı katı disiplin verme gibi.20 yaşımda evlenmedim. O konuda üzülecek bir şey yok bende.
Çok geç evlenenlere de üzülelim o zamanBu konuda tek doğru yok. Mesela bazı çok geç evlenen insanlar da eşine karşı çok sert anlayışsız oluyor, ya da geç çocuk sahibi oluyor, proje çocuk yetiştirme ya da çocuğuna aşırı katı disiplin verme gibi.
Kimseye üzülmeye gerek yok, herkesin durumu farklıÇok geç evlenenlere de üzülelim o zaman
Ben üzülüyorum. Ona da karışmayın bi zahmet.Kimseye üzülmeye gerek yok, herkesin durumu farklı
valla o maasla gecınemezler ..Blraz bekleyin babanız yumuşar belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?