Babası aradı bohçaları alalım dedi..

Herkes barışırsın demiş ben hatırlayamadım eski konularını ama kk diyosa doğrudur, barışırsın

böyle olan cok nikahtan donen cok. elbette hayatına başka birileri gireecek. biraz için acır sonra gecer. sakın bu adama geri dönme...

Burdada yazdim yakin arkadaşım düğüne bir hafta kala ikinci nişanını atmıştı.. Ilki baskasi ileydi onunla da olmamisti ikinci nişanını da düğüne bir hafta kala atti.. Bi kac ay sonra yavas yavas toparladı 1 bucuk yil sonra hayatina baskasi girdi ve onunla evlendi simdi cok mutlu birde kizi oldu.. Sukrediyor hep iyiki bitmiş diye.. Sabir ve dua...

Yok zaten dönmeyeceğim ama içim acıyor
acır tabi de aslında acımasa da olurmuş.
ya birde yazmak istemedim ama bir daha evlencek olursan lütfen altınlar senin ailende kalsın benimkinde kalsın gibi şeyler demeyin. kime güveniyorsanız onda kalsın. ki kolayu kolay kimseye güvenme.
biz eşimle odaya ( sadece ikimiz ) girdik. kimse yoktu yanımızda. üzerimizde ne kadar para altın varsa hepsini ( kasa almıştık ) kasaya koyduk. sonrada dügün alanına gectik. yanlış hatırmaıyorsam ben halama vermiştim 90 yaşındaydı kimseye verme hala altınlar bu kasanmın içinde demiştim. tamam demişti. gece de aldık ondan evimize gittik.

Zaten öyle ya ama o direttti..

Nısanlımdan ayrılalı 10 sene olmus 10 sene once nusanı attıgımda dunyam basına yıkıldı sanmıstım ne kadarda safmısım sımdı bınlerce kez sukredıyorum ıyıkı Amanında ayrılmısım dıye

32 yaşa takıldim ben 30 yaşını geçmiş
adam evde kalmıştır ve genelde ana kuzusudur iyiki ayrılmişsin

Evlilik öncesi stres bunlar üzme seni seviyor adam. Pişmandır. Ağlıyordur şu an. Bırakma...

Suç bende mi yani yoksa 32 yaşında bir adam mı gelişememiş Allah aşkına ben artık susuyorum ya.
Tabii ki suç sende. Adam seni her hakaretine ailesine karşı saygısızlığına rağmen affetmiş. Sen kalkıp altın bende dursun annemde dursun sizde kalmasın diye çocuk kavgaları ediyorsun.
Mantıklı yaklaşmış nişanlın kimsede durmasın bizde kalsın diyor.
Boş yere üzüyorsun adamı. bin pişmandır dediklerine. Evlilik öncesi olur böyle stres.

Acaba fake mi diye gelmiyor değil aklıma, yoksa kimse bu kadar ezilmeyi kabul edip tekrar tekrar barışmaz.

O zaman daha kolay olur belki ben arkadasi ile aldatilan taraftim arkadasimida silmek cok zor olmutu cunku her dakikamiz ayri gecmeyen bi arkadasimdi bunu yapan bana

Seni tebrik ediyorum gerçekten, yaşadığın şeyi atlatabilmek çok zor maşallah Allah mutluluğunu daim etsin inşallah.

Evlendikten sonra daha orjinal konularla gelecek ama orası da var :)
Ah insallah valla gulerim hiç uzulmem.kendi etti kendi buldu.ama öyle birsey olacağını hic sanmam al birini vur ötekine. Bana göre birbirlerine cok uygunlar.o yüzden sıkıntı olacağını sanmam: )

Aslında konu sahibinin şu yaptıklarının baska bir tanımlaması var ama banlanmiyim şimdi. Keske fake olmus olsaydı

Bence fake, yorumlara saçma saçma gülücükler falan koyuyor, gerçek olamaz. Ben tanımayıp yorum yazanlara üzülüyorum. Sizinle böyle bir konu daha okumuştuk ama 800 sayfalık o gerçekti, bilmem hatırlıyor musunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…