- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
böyle olan cok nikahtan donen cok. elbette hayatına başka birileri gireecek. biraz için acır sonra gecer. sakın bu adama geri dönme...Kızlar kötü giden bi nişanlılık sürecinden sonra ayrıldım. Araya düğünde takılacak altın kimde dursun problemi bile çıktı. (O illa kendi tarafı tutsun istedi. Eğer tutmayacaksa benim tarafımdan annem bile tutamazmış. Ya da her aile çocuklarına takılanı tutacakmış düğün gecesi..)
Neyse bu emri vakiler üzerine bitirdim tabi.
Oda kabul etti. (Saçmaladı beni altın için terkediyosun vs.)
Cevap bile vermedim çünkü bana karşı haddini çok aştı artık. Sürekli emrinin altına almaya çalışıyor. (Başta böyle değildi değişti)
Annesi annemi aramış sürekli biz para para demişiz oğlunun başının etini yemişiz. Annemde oğlun evlenecek olgunlukta değil demiş susturmuş kadını. Kızımı sürekli üzüyor her gün bir problem çıkarıyor demiş.
Bohçaları verdik babamla babası bir yerde buluştu. Babası ağlamış filan konuşamamış.
Neyse sonuç olarak Ne var Ne yok altın iğne çöpünü dahi verdik.
Tabi demişler biz daha hazırlayamadık işte haftasonu getireceğiz.
Babamda ya çöpe atın ya da dağıtın demiş.
İşin komik tarafı bana dün eski nişanlı her şeyin hazır bohçalarınız duruyor bizim bohçaları verin diye mesaj atmasıydı. Ben muhattap bile olmadım zaten yanıt vermedim.
Kendileri bohça derdine düştü. Bizimkini getirmediler. (Zaten derdinde değilim benim aldıklarım her şey 10 kat fazlaydı onlarınkinden)
Neyse kızlar. Demem o ki ciğerim yandı bugün. Bir hiç uğruna bitirdim ama malesef artık Ne sevecek gücüm kaldı Ne hevesim. Düğüne bir ay kalmıştı
Böyle şeyler yaşayanlar var mı ?
Nasıl atlattınız yeniden mutlu oldunuz mu ? Bazen hiç mutlu olamayacağım gibi geliyor. Gerçekten seviyordu beni ama demekki bu çocukta bir problem var..
İlişkimiz iyice saygısız bir hal aldı. Aslında bitmesi iyi oldu. Ama hayal kırıklığı içindeyimgelinliğim her şeyim hazırdı.. hem de her şeyim. Onca fedakarlık hepsi çöpte. Ve gücümü kaybettim. Allahtan ailem yanımda.
Nasıl hayatıma böyle bi adamı almışım diye. Adam 32 yaşında ama beyin anne ne derse o.. (çaktırmadan yaptı bunu)
Zaten geçmişinde 2 büyük ilişkisi bitmiş.
Ahım tutar mı ? Benim genç kızlık duygularımı bilerek yıktı. (Benim yıkmama sebep oldu)
Bana diyor ki baban annen ayağım kırıldı aramadı. Bana anlatma bundan sonra benim aileme daha çok saygı göstereceksin.
Ama benden bekleme senin ailene.
Eğer ailemle aran bozulursa külahları değişiriz dedi. Ben şok oldum ağzıma Ne geldiyse saydım.
Dedim ya birikti birikti..
Her şeyi yalanmış.
Nişandan önce biz mutluyken hiç böyle şeyler yoktu nişanlandıktan 3 ay sonra aynı bir canavara döndü.
bu acı geçer mi kızlar..
Dün engellemiş whatsaptan bugün açmış engeli saçma salak şeylere girmiş. (Mesaj dahi atmıyorum)
Yok zaten dönmeyeceğimböyle olan cok nikahtan donen cok. elbette hayatına başka birileri gireecek. biraz için acır sonra gecer. sakın bu adama geri dönme...
acır tabi de aslında acımasa da olurmuş.Yok zaten dönmeyeceğimama içim acıyor
Zaten öyle ya ama o direttti..acır tabi de aslında acımasa da olurmuş.
ya birde yazmak istemedim ama bir daha evlencek olursan lütfen altınlar senin ailende kalsın benimkinde kalsın gibi şeyler demeyin. kime güveniyorsanız onda kalsın. ki kolayu kolay kimseye güvenme.
biz eşimle odaya ( sadece ikimiz ) girdik. kimse yoktu yanımızda. üzerimizde ne kadar para altın varsa hepsini ( kasa almıştık ) kasaya koyduk. sonrada dügün alanına gectik. yanlış hatırmaıyorsam ben halama vermiştim 90 yaşındaydıkimseye verme hala altınlar bu kasanmın içinde demiştim. tamam demişti. gece de aldık ondan evimize gittik.
iyi ki diretmiş. gercek yuzunu de görstermiş. sen daha neye üzülüyorsun gercekten anlamadım. kurtulduguna şükret.Zaten öyle ya ama o direttti..
Merlin sen okuduğunu anlıyor musun?
Bazı mesajlara öyle alakasız yorum yapıyorsun ki tekrar okumak zorunda kalıyorum o yorumları yanlış mı okudum diye.
Tabii ki suç sende. Adam seni her hakaretine ailesine karşı saygısızlığına rağmen affetmiş. Sen kalkıp altın bende dursun annemde dursun sizde kalmasın diye çocuk kavgaları ediyorsun.Suç bende mi yani yoksa 32 yaşında bir adam mı gelişememiş Allah aşkına ben artık susuyorum ya.
Diğer konularını açıp okumani rica ediyorum canım. İnsanların yorumlarını ona rağmen tekrar barışmasıni vs....adam yapmadığını bırakmadı konu sahibinin namusuna bile laf etti ,konu sahibiyle parası icin evlendigini defalarca gözüne soktu, hala barıştı yeminler etti konu açtı, gerçekten bitti,bu sefer bitti falan filan.hatta en son yine baristi,ve burda insanlarin tepkisini almamak icin bundan onceki konusunda oyle bir senaryo yazdi ki ambulans el ele tutusmalar konusmalar sedye okuman lazim.tabi kimse inanmadi.velhasil kelam,ne dersek diyelim yine barisacak.o yüzden kendinizi boşa yormayın arkadaslarim.konu sahibi ondan vazgecemiyormus.kendisi oyle söylüyor. Yapacak birsey yok.evlensin görsün bence birbirlerine yakisiyorlar.
Ay insallah vallahi sabır kalmadı millette. Zaten eninde sonunda evlenecek biz ne desek boş
Aslında konu sahibinin şu yaptıklarının baska bir tanımlaması var ama banlanmiyim şimdi. Keske fake olmus olsaydıAcaba fake mi diye gelmiyor değil aklıma, yoksa kimse bu kadar ezilmeyi kabul edip tekrar tekrar barışmaz.
O zaman daha kolay olur belki ben arkadasi ile aldatilan taraftim arkadasimida silmek cok zor olmutu cunku her dakikamiz ayri gecmeyen bi arkadasimdi bunu yapan bana
Ah insallah valla gulerim hiç uzulmem.kendi etti kendi buldu.ama öyle birsey olacağını hic sanmam al birini vur ötekine. Bana göre birbirlerine cok uygunlar.o yüzden sıkıntı olacağını sanmam: )Evlendikten sonra daha orjinal konularla gelecek ama orası da var :)
Aslında konu sahibinin şu yaptıklarının baska bir tanımlaması var ama banlanmiyim şimdi. Keske fake olmus olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?