Dediğinden hiç bir şey anlamadım.Egleniyosun cunku daha cok uretirsin ama sana tek birsey soyleyecegim cekim diye birsey var hele yazima dokuldugunde
Hayalle imgelendiginde dahada cabuk gerceklesen doganin kanuni bu birde olumsuzluklarda olumludan daha guclu gerceklesir sen 6,7 aydir burada farkinda olmadan cekiyorsun ve baskalarininda elektrigini olumsuz olarak aliyorsun hatta icinden insallah sole olsun boyle olsun diyen var iste bu yuzden nisanli degilsen aynen boyle bir adam ve aileye denk geleceksin nisanliysanda aynen bunlari yasayacaksin ve adam sen daha onu severken evlenecek sen cok cok cok zeki bir kizsin benim ne demek istedigimi cok iyi anladin merlin ben seni gozardi ediyorum kalan yeni arkadaslar tesellilerini yazsin sana selametle
Yok tatlım yüzük vermeye resmiyet şeklinde tanımlamak istedim :)
Araya düğünde takılacak altın kimde dursun problemi bile çıktı. (O illa kendi tarafı tutsun istedi. Eğer tutmayacaksa benim tarafımdan annem bile tutamazmış. Ya da her aile çocuklarına takılanı tutacakmış düğün gecesi..)
Neyse bu emri vakiler üzerine bitirdim tabi.
Oda kabul etti. (Saçmaladı beni altın için terkediyosun vs.)
Cevap bile vermedim çünkü bana karşı haddini çok aştı artık. Sürekli emrinin altına almaya çalışıyor. (Başta böyle değildi değişti)
Ne barışması bitirdim yüzüğü ve bohçayı yolladım..ne ara barıştın da bu sebepler yüzünden terk ettin?
neyse yine barışırsınız..
Aslında sabahları ben de mutlu uyanıyorum ama işte yaşanmışlıklar varya o koyuyor insana.Bende nisan attım düğünüme 2 ay kala hersey hazırdı senin gibi hiç acı bile cekmedimhatta ertesi gün kendime gelmiş dinlenmiş ve mutlu bi şekilde uyandım ve asla bi daha muhatap olmadım ki yattım kalktım sukret tim ayrildigimda nisan attıktan 3 sene sonra evlendim şimdi evliyim bebeğim olucak ve cok mutluyum iyiki ondan ayrilmisim evlenmemisim iyiki eşimi tanımışım diyorum .
OLMADIĞINA ÜZÜLME ÖYLE BIR GÜN GELIR KI OLMADIĞINA SUKREDERSIN
Kızlar kötü giden bi nişanlılık sürecinden sonra ayrıldım. Araya düğünde takılacak altın kimde dursun problemi bile çıktı. (O illa kendi tarafı tutsun istedi. Eğer tutmayacaksa benim tarafımdan annem bile tutamazmış. Ya da her aile çocuklarına takılanı tutacakmış düğün gecesi..)
Neyse bu emri vakiler üzerine bitirdim tabi.
Oda kabul etti. (Saçmaladı beni altın için terkediyosun vs.)
Cevap bile vermedim çünkü bana karşı haddini çok aştı artık. Sürekli emrinin altına almaya çalışıyor. (Başta böyle değildi değişti)
Annesi annemi aramış sürekli biz para para demişiz oğlunun başının etini yemişiz. Annemde oğlun evlenecek olgunlukta değil demiş susturmuş kadını. Kızımı sürekli üzüyor her gün bir problem çıkarıyor demiş.
Bohçaları verdik babamla babası bir yerde buluştu. Babası ağlamış filan konuşamamış.
Neyse sonuç olarak Ne var Ne yok altın iğne çöpünü dahi verdik.
Tabi demişler biz daha hazırlayamadık işte haftasonu getireceğiz.
Babamda ya çöpe atın ya da dağıtın demiş.
İşin komik tarafı bana dün eski nişanlı her şeyin hazır bohçalarınız duruyor bizim bohçaları verin diye mesaj atmasıydı. Ben muhattap bile olmadım zaten yanıt vermedim.
Kendileri bohça derdine düştü. Bizimkini getirmediler. (Zaten derdinde değilim benim aldıklarım her şey 10 kat fazlaydı onlarınkinden)
Neyse kızlar. Demem o ki ciğerim yandı bugün. Bir hiç uğruna bitirdim ama malesef artık Ne sevecek gücüm kaldı Ne hevesim. Düğüne bir ay kalmıştı
Böyle şeyler yaşayanlar var mı ?
Nasıl atlattınız yeniden mutlu oldunuz mu ? Bazen hiç mutlu olamayacağım gibi geliyor. Gerçekten seviyordu beni ama demekki bu çocukta bir problem var..
İlişkimiz iyice saygısız bir hal aldı. Aslında bitmesi iyi oldu. Ama hayal kırıklığı içindeyimgelinliğim her şeyim hazırdı.. hem de her şeyim. Onca fedakarlık hepsi çöpte. Ve gücümü kaybettim. Allahtan ailem yanımda.
Nasıl hayatıma böyle bi adamı almışım diye. Adam 32 yaşında ama beyin anne ne derse o.. (çaktırmadan yaptı bunu)
Zaten geçmişinde 2 büyük ilişkisi bitmiş.
Ahım tutar mı ? Benim genç kızlık duygularımı bilerek yıktı. (Benim yıkmama sebep oldu)
Bana diyor ki baban annen ayağım kırıldı aramadı. Bana anlatma bundan sonra benim aileme daha çok saygı göstereceksin.
Ama benden bekleme senin ailene.
Eğer ailemle aran bozulursa külahları değişiriz dedi. Ben şok oldum ağzıma Ne geldiyse saydım.
Dedim ya birikti birikti..
Her şeyi yalanmış.
Nişandan önce biz mutluyken hiç böyle şeyler yoktu nişanlandıktan 3 ay sonra aynı bir canavara döndü.
bu acı geçer mi kızlar..
Dün engellemiş whatsaptan bugün açmış engeli saçma salak şeylere girmiş. (Mesaj dahi atmıyorum)
Ne barışması bitirdim yüzüğü ve bohçayı yolladım..
Kısmen kısmen..ayrılma sebebin evdi. şimdi altınlar diyorsun arada bir barışma olmuş demek ki..
Amin inşallah dediğin gibi olur canımSizin adınıza çok sevindim, böyle sorunlu bir adam ve ailesinden kurtulmuşsunuz, aileniz de size destek çıkmış ne güzel. Yaşınız genç, çalışın hayatınızı kurun, bir süre sonra karşınıza helal süt emmiş biri çıkar elbet. Benim arkadaşım sizinle aynı durumdaydı, garip bir nişanlısı vardı. Ailesi de paragözlülükten ölecekti. Her şeyi kız tarafı yaptı, 1.5 yıl nişanlı kaldılar. Oğlan işten çıktı, düğün için onun iş bulması beklendi falan. Sonra öğrenim kredisini de kız tarafına ödetmeye kalkınca ipler koptu haklı olarak. Ayrıldılar. Arkadaşım sonra kpss'ye girmeye karar verdi, yeni arkadaş ortamında şimdiki eşiyle tanıştı. Beraber güzel bir şehre atandılar. Bazı güzel şeylerin yaşanması için zaman gerekir, umarım sizin de mutlu bir geleceğiniz olur. Arkanızda bırakın olanları.
Egleniyosun cunku daha cok uretirsin ama sana tek birsey soyleyecegim cekim diye birsey var hele yazima dokuldugunde
Hayalle imgelendiginde dahada cabuk gerceklesen doganin kanuni bu birde olumsuzluklarda olumludan daha guclu gerceklesir sen 6,7 aydir burada farkinda olmadan cekiyorsun ve baskalarininda elektrigini olumsuz olarak aliyorsun hatta icinden insallah sole olsun boyle olsun diyen var iste bu yuzden nisanli degilsen aynen boyle bir adam ve aileye denk geleceksin nisanliysanda aynen bunlari yasayacaksin ve adam sen daha onu severken evlenecek sen cok cok cok zeki bir kizsin benim ne demek istedigimi cok iyi anladin merlin ben seni gozardi ediyorum kalan yeni arkadaslar tesellilerini yazsin sana selametle
Dediğinden hiç bir şey anlamadım.
Suç bende mi yani yoksa 32 yaşında bir adam mı gelişememiş Allah aşkına ben artık susuyorum ya.Anlasaydin daha doğrusu Ozgenin söylediği şeylerin ne olduğunu bilip hayatını buna göre yaşasaydın o insan zaten hayatına giremezdi bile.
Özgecim (çim ekime kizmadin umarim) sen ne soylesen de anlamamış arkadaş. Bir tek bu mesajını değil yani. Yine de aciklasaydin diğer üyeler bilgilerinden faydalanıp belki internette araştırma yapar hayatlarını kısmen de olsa olumlu yönde degistirirlerdi. Insanlar afirmasyon aformasyon meditasyon reiki ponopono'lar daha biiirrr çok şey hepsini saymak istemiyorum. Bunları bilselerdi keşke.
Teşekkürler. WhatsApp tan ben engelledim de . Karşı taraf farkettim mi acep diye.Nerden engelleyeceksiniz?
Whatsapp sa eğer fotoğraf son görülme görünmüyorsa ya o kişi sizi engellemiştir ya kendisi bu özelliklerini kapamıştır eğer engellemişse o kişiye mesajlarınız gitmez.
Diğer yerler, facebook,instagram,twitterda da, sizi engelleyen kişinin hesabını bulamazsınız böyle bir kullanıcı yok tarzı yazılarla karşılaşırsınız
İnstagramdan engellenirseniz ve kişinin hesabı açıksa yani fotoları herkese açıksa siz göremezsiniz
Suç bende mi yani yoksa 32 yaşında bir adam mı gelişememiş Allah aşkına ben artık susuyorum ya.
Kiz ben ambulansi kacirdim
Bundan sonraki konu kapimiza dayandi icip icip paspasababam koluna girdi bir kahve yapti sonra biz oturduk konustuk yeniden basladik diyede acabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?