Babası aradı bohçaları alalım dedi..

Dediğinden hiç bir şey anlamadım.

hakkında hayırlısı olsun.kafa olarak uyuşma yoksa zaten o evlilikte uzun sürmezdi.bu yüzden kendini üzme.

Kurtulmuşsun bu acı illa ki geçecek.Burda yaşayan vardır yazdı mı bilmiyorum ama.İnsanlar düğün salonuna gidip düğünün iptal olduğunu öğreniyor.

Senin için Hayrlısı olmuş.Evlenmeden böyleyse beter olurdu evlenince

ne ara barıştın da bu sebepler yüzünden terk ettin?
neyse yine barışırsınız..

Ama yüreğim yanıyor inşallah şu boşluk hissi geçer bir an önce

Şu düğün bir olsada kurtulsak.

Bende nisan attım düğünüme 2 ay kala hersey hazırdı senin gibi hiç acı bile cekmedim hatta ertesi gün kendime gelmiş dinlenmiş ve mutlu bi şekilde uyandım ve asla bi daha muhatap olmadım ki yattım kalktım sukret tim ayrildigimda nisan attıktan 3 sene sonra evlendim şimdi evliyim bebeğim olucak ve cok mutluyum iyiki ondan ayrilmisim evlenmemisim iyiki eşimi tanımışım diyorum .
OLMADIĞINA ÜZÜLME ÖYLE BIR GÜN GELIR KI OLMADIĞINA SUKREDERSIN

Aslında sabahları ben de mutlu uyanıyorum ama işte yaşanmışlıklar varya o koyuyor insana.

Sizin adınıza çok sevindim, böyle sorunlu bir adam ve ailesinden kurtulmuşsunuz, aileniz de size destek çıkmış ne güzel. Yaşınız genç, çalışın hayatınızı kurun, bir süre sonra karşınıza helal süt emmiş biri çıkar elbet. Benim arkadaşım sizinle aynı durumdaydı, garip bir nişanlısı vardı. Ailesi de paragözlülükten ölecekti. Her şeyi kız tarafı yaptı, 1.5 yıl nişanlı kaldılar. Oğlan işten çıktı, düğün için onun iş bulması beklendi falan. Sonra öğrenim kredisini de kız tarafına ödetmeye kalkınca ipler koptu haklı olarak. Ayrıldılar. Arkadaşım sonra kpss'ye girmeye karar verdi, yeni arkadaş ortamında şimdiki eşiyle tanıştı. Beraber güzel bir şehre atandılar. Bazı güzel şeylerin yaşanması için zaman gerekir, umarım sizin de mutlu bir geleceğiniz olur. Arkanızda bırakın olanları.

Amin inşallah dediğin gibi olur canım

Dediğinden hiç bir şey anlamadım.

Anlasaydin daha doğrusu Ozgenin söylediği şeylerin ne olduğunu bilip hayatını buna göre yaşasaydın o insan zaten hayatına giremezdi bile.
Özgecim (çim ekime kizmadin umarim) sen ne soylesen de anlamamış arkadaş. Bir tek bu mesajını değil yani. Yine de aciklasaydin diğer üyeler bilgilerinden faydalanıp belki internette araştırma yapar hayatlarını kısmen de olsa olumlu yönde degistirirlerdi. Insanlar afirmasyon aformasyon meditasyon reiki ponopono'lar daha biiirrr çok şey hepsini saymak istemiyorum. Bunları bilselerdi keşke.

Suç bende mi yani yoksa 32 yaşında bir adam mı gelişememiş Allah aşkına ben artık susuyorum ya.

Teşekkürler. WhatsApp tan ben engelledim de . Karşı taraf farkettim mi acep diye.

Suç bende mi yani yoksa 32 yaşında bir adam mı gelişememiş Allah aşkına ben artık susuyorum ya.
ben pes ediyorum. Çünkü uzun uzadıya anlatacak kadar sabırlı değilim malum sebepten dolayı. Neyse. Sana mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…