- 14 Ekim 2016
- 70
- 21
- 8
- 32
- Konu Sahibi cimcimelif
-
Zaten yakışıklılar çirkinlerle takılıyor senin için sorun yokturBenim annem de tam tersi dikkat çekecek derecede yakışıklı erkekleri elde tutmanın zor olduğunu söyler hep. Çirkin olsun benim olsun
Gerckdn annenin tipini merk edyorm annenin gecmsde yasadg takntisi var heralde genclkden kalma kocasini senin olacak kocanla kiyasladgna gore
O ben değilim karıştırmışsınız :)Gene yeni bir konu ve gene pek değişikyavrucum sen dün intihar etmiyormuydun şimdi koca derdine düşmüşsünüz ana kız
@office interpolcü geldi gene
Demek ki diş gorunuse önem veren biri kendisi de yakışıklı birini seçmiş zamanında.peki memnun mu yani baban iyi bir eş mıdır eğer sorunları varsa ondan girebilirsiniz yakışıklı oldu da ne oldu anne diye.ama işte diş gorunusten başka o kadar önemli kriterler var ki evlilik için
He bide sende sevgilisi olan ama süper yakışıklı birine aşıktın dimi e sende annene çekmişsin işte
Bu kafayla evli oldugu sure icerisinde babandan daha yakisiklisina rastlamamistir umarim
Yada kocasi cok cirkn ama cok seviyo oda oyle idrak etms konuyu yaksli zannedio sevdg icn
Yok senin konunu okumak yeterli oluyoUmarım siz de zihniyetinizdeki kötü kadınla aynada yüz yüze geliyorsunuzdur.
Elifcim sen şöyle yap;
cinsel duyguların için ayrı,
ilgi egon için ayrı,
annen için ayrı,
cart için ayrı, curt için ayrı
birilerini bul.
Bence de annen haklı. Öncelikle Kıvanç'ı karısından ayırmalı, sonra da yüzükleri parmağa geçirmelisin.
Tövbe yarabbim tövbe! Akıl dağıtılırken annen bir köşeye sindi galiba, nasibini almamak için.
Her anne mantıklı olacak diye bir şey yok. Yok öbürünün saçı siyahmış, yok bilmemne. Ne kadar sığ düşünceler. Saçma sapan konuşmuş. Kaale alınacak biri değil bana göre, anne olması bunu değiştirmez. Kendisi kocasını yakışıklı buluyor ve çektirdiklerinden ders bile alamayıp aynı teraneyi konuşuyorsa kendi sorunu. Mantıksız insanlara babam da olsa tahammül edemem. Kusura bakma yani, doğruya doğru.
Karıştırmışım dedim ya kendimi bile kibledimYok o öyle değil. Benim aşık olduğum adam başkasıyla evlendi. Ayrıca süper yakışıklı değildi. Nerden uyduruyorsunuz kuzum.
Mune bu konuyu kapatabilir misiniz? Saygısızca konuştular ve onlara cevap verdim kesin polemik çıkacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?