Babası kocasından yakışıklı

adam olsun yeter

yakışıklı olsun da kötü kalpli olması, şeref yoksunu olması, sürekli aldatması ya da başka kötü alışkanlıkları olması sorun değil. öyle mi?

Annenin tavrına çok takılma derim.

Herkesin annesi böyle jilet gibi giyinen, baktı mı ikinciye bakılması istenen birisiyle evlenmesini ister kızını. Empati kur, belki biraz daha serbest olabilirsin isteklerini geniş tutabilirsin ama üç aşağı beş yukarı anne beklentisi bu şekilde olur. Yadırgama, ve aynı zamanda çok çıkışma derim.

Sebebi şudur; Bir gün çok sevip aşık olabilirsin. Ve bu insanla evliliğe doğru adımlar da atma kararı alabilirsin. Dünyanın en çirkin adamı bile olsa bu aday, senin en mutlu olabileceğin hiç değilse başını yastığa koyduğunda yüreğinin sıkışmadığı kişi olacak. Ve annen önce ay yok ben istemem'lere düşse bile, kızının sevdiği adama elbette okey diyecek, istisna annelerin kaideyi bozmadığını baza alarak söylüyorum bunu.

Ve sen, annen bile olsa; her zaman insanların yüreğine hitap etmeyi görev edin. Ve kalbine dokunanlara aç kalbini. Yoksa kaşı gözü boyu posu kalmayacak 50 sene sonra. O yüzden bırak, sevip sevilebildiğin insanı bulduğunda aç kollarını gökyüzüne :)

*Sevgiler

anem tipe takılmaz . ama kariyeri önemli onun için . aslına tipininde düzgün olmasını ister yanıma yakışmasını vs . her annee en yisini ister malum .

Genelde isi iyi mi, evi, arabasi var mi falan diye sorar anneler. Seninki denisikmis

Bence de annen haklı. Öncelikle Kıvanç'ı karısından ayırmalı, sonra da yüzükleri parmağa geçirmelisin.

Tövbe yarabbim tövbe! Akıl dağıtılırken annen bir köşeye sindi galiba, nasibini almamak için.

Her anne mantıklı olacak diye bir şey yok. Yok öbürünün saçı siyahmış, yok bilmemne. Ne kadar sığ düşünceler. Saçma sapan konuşmuş. Kaale alınacak biri değil bana göre, anne olması bunu değiştirmez. Kendisi kocasını yakışıklı buluyor ve çektirdiklerinden ders bile alamayıp aynı teraneyi konuşuyorsa kendi sorunu. Mantıksız insanlara babam da olsa tahammül edemem. Kusura bakma yani, doğruya doğru.

Teyzem ilk kocası için şöyle yakışıklı böyle yakışıklı ama çok çektim 1 ayda ayrıldık diyordu. Benimde gözümde Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu canlanıyordu. Bir gün yine lafı açıldı çok yakışıklıydı aynı Latif doğan..

Neticede yakışıklılık göreceli. .

Insaların ahlakı güzel olsun ben buna bakarım benim için en önemli unsur budur .

Yüzü güzele doyulur huyu güzele doyulmaz derler. Anneniz ne kadar şekilci bir kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…